В САЩ бохчата сме стъкмили,114 гозби наредили!(или другото лице на бейбибума)

• 36 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Мики, ако ми пишеш на имейла (в профила ми е) ще ти пратя моя списък с бележките кое колко е било полезно.

# 526
  • USA
Вики, много ти се радвам! То не останало Simple Smile. Дано всичко да мине гладко както си го намислила.

Аз с удоволствие си ходя в България, но повечко ваканция за ходене на различни места добре ще ми дойде.

# 527
Вики, добре дошла на майка ти. Сега и другото да е с прекрасен финал Heart Eyes

миз, не, няма да гледам, не ме интересува.

Дидитка, мъжа ми е американец, от както сме се оженили(7г), веднъж е идвал с мен(преди това също е бил няколко пъти), аз сама си ходих с детето 2008г. за 4 седмици. Втори път такава грешка няма да правя, за толкова дълго да сме разделени, особено му беше трудно да не вижда детето. Мъжа ми има по една седмица ваканция, не иска всяка година да я прекарва нито в Б-я, нито при родители си, ина4е вси4ки са добре дошли у дома, когато пожелаят.  

Детето си не бих оставила на никой, може би като порасне и по собствено желание иска да прекара време с баща ми, свекърите или братов4едите си. На нас ни харесва да сме тримата и си нагаждаме ваканциите около детето. Мъжа ми ве4е планира за световно по футбол 2014г. да ни води в Бразилия Laughing

# 528
що? сърдиш ли му се нещо?
Не понасям политици, просто. Докарват ми ADD.  Grinning

# 529
що? сърдиш ли му се нещо?
Не понасям политици, просто. Докарват ми ADD.  Grinning

Аз не понасям политика като цяло, особено вътрешната американска с тия идиоти републиканците. И сега нашия щат как се изложи. Не мога да понасям как плюят Обама, затова си затварям очите и ушите и се опитвам да се правя на щраус  Tired

Вики, добре дошла на майка ти и лек финал!

# 530
доста умни неща каза човека и ги каза хубаво!

бързо и леко, Вики!

Дидитке, ако трябва честно да си го кажем и демократите яко се изложиха в МА таз година!

# 531
Пак мерси за хубавите пожелания  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Охх да устискам до петък и после ще се отпусна и ще релаксирам (до колкото е възможно това Ванх.  Wink , правилно каза че не е лесно ) От вчера го усещам това малкото как натиска надолу с пълна сила и направо ме пробожда като с нож и аз естествено се панирам че ще ми изтекат водите. Crazy
С Елла изкарах почти до края (-3 дена) ..а и не знам колко още щеше да си седи тя на топло,нали ме индуцираха .Обаче майките които раждат за 2ри -3ти и т..н.. път казват че всяко следващо раждане се случва по-рано.Я кажете и вие мамите с по 2 и кусур деца има ли такова нещо ?

мики...да определено не следвай тези списъци по нета но пък и да ти кажа е много относително от какво ще имаш нужда.Аз  примерно не употребявах изобщо бодита от тези ЦЪК  и бях зарината с подобни.Други майки ги употребяват много .Аз при мерно употребявах от целите бодита като тези ЦЪК
Просто Елла се роди зимата и после когато стана топло пак с такива защото климатика бумти във нас и пак си е студено за бебешор ,в колата климатик ,после в магазините климатик и т..н..
Също сгъваема портативна количка не бих си купила ,от зор я употребих на 2-3 пъти ,на мен ми подариха голяма и мощна количка на Пег Перего  и тя ми беше достатъчна за разходки из квартала.
С 2 думи много си зависи от твоя лайф-стайл   !

# 532
  • usa
Обаче майките които раждат за 2ри -3ти и т..н.. път казват че всяко следващо раждане се случва по-рано.Я кажете и вие мамите с по 2 и кусур деца има ли такова нещо ?

поне при мен нямаше. първото се роди една седмица по-късно, второто - точно на датата, третото - пет дни по-късно.

доста умни неща каза човека и ги каза хубаво!

и на ме ми хареса. ако не друго, умее да говори, за разлика от някои предишни... само байдън кво се хилеше зад гърба му като пача непрекъснато не можах да си обясня...

# 533
Аз го изтървах президента, ама сигурно ще го има в Youtubе, ще го гледам после.
 Вики, Елена я преносих с 3 дни, индивидуално е. Стискам палци всичко да мине по ноти, без притеснения, без стрес, само положителни емоции и здраво бебе! Peace

# 534
страхотна реч, много ми хареса  Peace. обичам да гледам интелигентни хора, особено когато са и отлични оратори  Sunglasses

ооо, миз, байдън ми е слабост  Grinning, как да не покаже такава разкошна усмивка  Flutter

ей сега този новият оратор от ричмънд, вирджиния много ми е фалшив и неприятен...(гледам си ен ен)

# 535
Ние никога не сме коментирали заплати с родителите ни, както и те с нас. Винаги са ни питали имате ли? Искате ли помощ? И са ни помагали когато сме имали нужда, едните родители и другите. И съответно ние на тях.
И на мен не ми е приятно да ме питат колко получавам, затова и аз не питам.

И на нас дилемата с пътуването ни е на преден план. Това ни е първото лято за почивка, миналото дойдохме тук. Свекърва ми много иска да се прибере-ме, не че ни го натяква, просто я виждам как страда за Дими. Тя последната година го гледаше и раздялата и беше трудна.
На мойте родители също им е много домъчняло- баща ми преди свекърва ми гледаше Дими от бебе.
Мъжа ми е българин, но той отказва да се прибира това лято , защото ще има една седмица отпуск и да си вземе още една( дори незнаеме дали ще му дадат) и да пътува толкова време за да се гушка с близките Simple Smile -не.

Аз немога да  оставя сина ми за лятото, много сме близки неможеме разделени, поне аз немога на този етап.

Вики страхотни новини за майка ти и бебка.

И аз гледах филмчето за зъболекаря, след филма не бях на себе си. И новата информацич за 6-те зъбчета , не не мога да повярвам.

Да споделя с вас, малкия от два месеца и половина непрекъснато ми боледува. Сега пак сме болни с кашлица и темперетура вдигна, преди това бяхме с налепи в гърлото, по преди със хрема кашлица и .........Незнам кога ще свърши всичко това. В БГ никога не е боледувал толкова. Много ми е тъжно, тъкмо се оправи и след 4-5 дни пак отново.

# 536
  • usa
ооо, миз, байдън ми е слабост  Grinning, как да не покаже такава разкошна усмивка  Flutter

упс! оттеглям си коментара за пачата тогава  Grinning!

хм, оказва се, че все пак има някои компании, които кризата хич не ги мъчи - линк

# 537
.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 04:26 от Лeни

# 538
Дидитке, не се сърди на републиканеца.  Марта К. сама си подписа смъртната присъда като коментира, 4е Кърт Шилинг е фен а Янките, а в действителност е Ред Сокс хиро Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 06:26 от benson10

# 539
Байдън може вече да си е купил акции във военнопромишления комплекс след като ни гарантираха, че Иран ще го отнесе като куцо пиле  Sunglasses и затова да е щастлив...
ПС: който може да си търси работа по тези фирми, без работа не остават
ПС2: нищо против Джо, открай време ми е симпатичен, даже май спечелих бас, че ще бъде номиниран за вице...

Посмяхте ли се на обещанието всички емигранти без изключение целокупно да плащат данъци и никакви шишалкавения по въпроса  Mr. Green

Другото, което ми напълни душата са реформите за студентските заеми и твърдението, че качественото образование е превантивна мярка срещу мизерията обществената (добре де, знам че е пропаганда, ама и за пропагандата се иска акъл и мярка) ... и най-готиното: обръщението към критикарите на здравната да дадат по-добри предложение от текущите, вместо само да плюят  Grinning

Nufaro, дечко ходи ли на детска? А преди в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт