В САЩ бохчата сме стъкмили,114 гозби наредили!(или другото лице на бейбибума)

• 36 981
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Не мисля че посочените жени са пухкави, по-скоро нормални. Под "пухкави" разбирам гуша, шкембе, обща закръгленост която тия мацки нямат. Особено пък Стефания Колева  newsm78 Аман от кльощави стандарти. Аз съм 155см и 48 кила, което за баща ми и роднините е "пухкаво" защото имам по-сочен задник... Цял живот ми се е подигравал, но тук ми викат слабичка, даже skinny (което ме шокира в началото, щото нали уж съм пухкава). А това според вас пухкаво ли е? Не че приличам на нея де (само по телосложение бегло, и по тъмните очи и коса, хихи) но за това говоря. В България сигурно ще й се смеят за дупето, но според мен е нормална и много секси жената, а дупето е само плюс, с такова оформление  Wink Сигурно по българските стандарти негърките по дефиниция са пухкави тогава  Joy

# 601
честит рожден ден на сладкото геле и на талантливата и майка  Heart Eyes Hug

дидитка, сега си припомних , че и аз в българия се водех леко тежка- в графата " нормално тегло+", на 163см между 50-53 кг., откакто съм тук се чувствам изключително добре в кожата си, особено когато си купувам тукашните размери дрехи  Mr. Green   

# 602
 newsm59 на хубавото Геле!

По повод комплиментите на Вики - днеска си купувам пренаталните витамини и касиерката ме пита колко седмици съм. Аз й казвам и на въпросителния поглед към корема ми (не си личи през дрехите) й обяснявам, че уж на високите жени по-късно им проличавало. Тя ме потупва по рамото и успокоително ми заявява "Oh, don't worry - you are huge!"  hahaha. Не знам защо реши, че точно това ще ме разведри, но очевидно се опитваше да ме успокои за неличенето на корема по някакъв начин  Crazy.

# 603
Juturna... Joy нямат акъл тея касиерки аз като ви казвам  Joy
---------------------

Оххх тъкмо щях да питам коя е Ангелина  ooooh! ,ми агентката все гелето и вика и аз седя и се чудя
агенте...ЧРД на Ангелина ,много да ти е здравичка и все такава красавица  bdbaloni
На теб честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet

# 604
Честит рожден ден и от мен на малкото агентче!   ura

# 605
  • Чикаго / София
Честит Рожден Дена на Ангелината!

newsm59  ura newsm67  ura newsm59

Да расте здрава, красива, умна и щастлива!

Агент, честит празник!  bouquet

Juturna... Joy нямат акъл тея касиерки аз като ви казвам  Joy
---------------------

Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 16:53 от irka

# 606
Честити рожден ден на Ангелина!!! Да радва мама и татко.  newsm59

леля  и Цонето Laughing

# 607
Аман от пухкави и нормални стандарти. И аз съм 163 см и преди да забременея бях към 52 кг и винаги като се връщах в бг се чувствах пухкава. Ама почна да ми се променя светогледа и сега гледам на българските слаби жени като на недохранени. Еми не е нормално да си 162 см под 50кг и да си постоянно на диета заради разни масово наложени стандарти. И аз в САЩ се чувствам нормално. Да не говоря, че преди бременноста носих S размер. Simple Smile

Виждам че си имаме рожденничка та и аз да пожелая много здраве и усмивки най-вече!   bouquet

# 608
  • САЩ
Честит рожден ден на малкото Агентче! Да расте здрава и все така красива и чаровна!  newsm59

Благодаря на всички които взеха участие по моето питане за Болинбрук! За сега работата е доста далечна, но аз малко се панирах явно и дето се казва завързах коня пред каруцата. Ако обаче се заместим натам ще пращам лични и ще питам, няма отърване  Grinning

# 609
ЧРД на Ангелина!Да е здрава, палава и много да радва мама Агент Wink и тати! newsm67 newsm59  ura

# 610
   Tada  Честит Рожден Ден на Ангелина!
Здрава и весела и оправна да е!

а за Кардашянката и за мен е доста дебеличка, а аз никак не съм слаба.

# 611
Честит Рожден Ден на Геленце!!! Да расте все така хубава, жива и здрава!!!Радост на мама и тати!!

Вики изглеждаш перфектно. Моята снаха е бивша гимнастичка и в момента тежи м/у 43 - 46 кг. не съм я питала скоро. Наддава по 7-9 килограма на бременност и ражда бебчовци от по 3 килца и отгоре. И с двете я питаха преди да я приемат в болница дали е сигурна, че е в 9-ти месец. Аз с моя търбух, какво 3450гр бебе, а бях като слон... Така, че и аз бих въхнала  Wink като тях сигурно   bouquet
На мен ми правиха комплимент, че корема ми беше абсолютно без нито една стрия и като голяма топка  Mr. Green нали много ми пукаше точно в този момент.

# 612
  • Boston, MA
Сладка хубава Анджи пораснала! Да е жива и здрава!

Да не пропусна и аз прословутото българско вглеждане във външния вид  Grinning, Кардашян и за мен е пуФкава. Аз съм в нейната категория де, ама тя все пак е на 20 години, сещате ли се как ще е на 40.   

Но в България са много недохранени, факт. Също често срещана комбинация - кльощава и unfit. Гхъгх.

Хората тук (в Щатите) и на майтап правят коментари, ама явно са изпуснали мемото, че бременните са пословично лишени от чувство за хумор. Аз помня моите тиради по Боно и сие, всичко ме дразнеше страхотно. Но има лек.  Grinning

# 613
Честит рожден ден на Ангелина Агентска!  newsm59

Благодаря на всички, които споделиха за закуските! Калина за момента сутрин яде плодове и хляб (яде силно казано, по-скоро опитва) и ми се иска да предлагам още нещо за разнообразие.

За тегловите стандарти - аз също тук се родих като дойдох и се оказа, че съм твърде слаба за някои магазини. Вече далеч не съм толкова слаба  Mr. Green ма пък к`ва гръдна обиколка имам... В родината си бях съсипала храносмилането от диети на основа глад, тук го досъсипах с прекалено много ядене, да видим сега епигенетичните отражения върху потомството какви ще са.

# 614
Честит рожден ден на малката Агентка! Все така да радва всички около нея.

Ха, Яна, и аз наскоро четох за епигенетика и как това, което ядем или каквото слагаме в телата си още преди да забременеем има ефект на следващото поколение. И за татковците важи...  

За теглото какво да кажа освен клишето, Beauty is in the eye of the beholder.  

Да, непознати тука не се притесняват да се изказват за коремите. Веднъж на самолет, тъкмо се вързах, и мъжът до мене ме пита в кой месец съм. Казах му и той, "Аа, още си малка, но ще се издуеш като балон до края!).    Събудихте  suppressed memories Simple Smile  

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 21:04 от Pixie

Общи условия

Активация на акаунт