ПЛЕВЕН - 127

• 23 872
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Гледам, че сред нас има склонни на ТВ изяви  Simple Smile Аз си признавам, че няма сила, която да ме накара да блесна на екрана. Пък и камерата слага минимум 5 кила отгоре  Mr. Green Обаче мъжът ми е голям кандидат за Сървайвър, много го влече. Но не му остава време да кандидатства и така се разминаваме с известността  Grinning
Тес, подозирам че моето огледало слага 10 отгоре Joy
А на мен дечицата са ми много интересни- като се ударят минават няколко секунди преди да се разплачат.
Дикси , за събота неделя ми трябва.

# 631
Дикси, Силви, може да ме ползвате за междинен пункт... Mr. Green Laughing Mr. Green  /имам предвид офиса.../

и аз чакам пратка... утре, ако не съм закъсняла за работа, ще мина през пощата да проверя. Те казват ли там за кого има колети, ако попиташ? Че гледам, някой път вие съобщавате за налични пратки на еди-кое-си име...

# 632
Дикси ,голям сладур Калинко!

Не помня ,тук ли питаше някой за чаша със снимки .Аз поръчвах от тук

http://www.teniski.be/?id=chashinew&menu=1
тогава бяха на промоция- 5 лева.Хубави са ,и тениски поръчвах .Бях поръчала 5 чаши ,когато куриера ги донесе ,едната беше счупена и ми пратиха нова - без да се разправяме и да плащам,но ги отворих пред него и той видя.

# 633
Тони,аз питах за чаши  Simple Smile
Хубаво ли излиза снимката,защото от фото Браво беше бледа?

Мира,пощата на Сторгозия ще раздава пратки до 9.30 часа до края на месец януари,поне така пишеше.
Жената била в болница.

Люси,радвам се,че сте оправили.
За спазмите купих Инфакол,защото Симона постоянно се държеше за корема и казваше,че я боли.

Дикси,много е сладък Калин   Simple Smile

Само проверявам и аз тази поща за известия по 2 пъти на ден  ама няма Crazy

# 634
  • Плевен
Утре би трябвало да ни изпратят поръчката от Адамс от София.

# 635
Eрота ,не е много наситена ,но става за тази цена .В Кодака ми искаха 16 лева тогава ,аз за 8 -ми март ги бях поръчала на бабите преди 2 г. ,на свекито избеляха малко цветовете  ,защото я ползва всеки ден , а на майка така стои и не се е променила.

# 636
От едно известно време с щерката наблягаме здраво на морковите,може ли заради това да са й леко пооранжевели ноктите на краката? newsm78

# 637
  • Плевен
От едно известно време с щерката наблягаме здраво на морковите,може ли заради това да са й леко пооранжевели ноктите на краката? newsm78
Ако яде много моркови, със сигурност е от морковите Grinning .

# 638
Да така се получава от морковите.Хубаво е че обича да гризка морковчета.

# 639
От морковите е  Laughing
Симона по едно време ядеше само пюрета в които има моркови и кожата й беше станала оранжева.

Мерси,Тони   bouquet

# 640
  • Плевен
От морковите е  Laughing
Симона по едно време ядеше само пюрета в които има моркови и кожата й беше станала оранжева.
И при Виктор беше така като по-малък. Пиеше много морковени сокове. Кожата му оранжавееше.
Ерота, мисля, че цветовете трябва да се нагласят, за да излязат ярки. В смисъл, че има някаква система за определяне на цветовете. Червеното не е просто червено така да се каже.

# 641
А твоите? Joy Joy Joy

Червеното не е просто червено така да се каже.
Божичко! Joy Joy Joy

# 642
Смей се,Номадка,но я се замисли какво щеше да стане ако прекалявах с червеното винце Laughing Mr. Green

# 643
Силви, нямаш проблем.  Peace
Виксън, не ти знам офиса  Crazy

Нади, чудесно! Аз вече забравих какво чаках от там  Laughing

Ако не се притеснявах, и то основателно, от килограмите си и това как изглеждам по бански, веднага отивам на кастинг за Сървайвър. Crazy

Косе, от морковите е.

Кой казваше, че съдомиалната била нефункционална? Я прочетете внимателно как се приготвя това ястие - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=353481  Mr. Green

# 644
  • Плевен
А знаеш ли рецептата за скумрия във фолио приготвена в миялна?

Общи условия

Активация на акаунт