ПЛЕВЕН - 127

• 23 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Атракция,кажи къде да четем и ние,или моля те,сподели бойните хватки Praynig
НОщес е имало темп рекорд в Плевен -22.2гр #Crazy

# 691
  • Плевен
Разбрах,че в Плевен вече не се плаща 1,50 за колетите над 2 кг. Атракция, ти какво ще кажеш?
Нищо няма да кажа, поне за сега  Confused Джипа не щя да запали в тоя студ. Иначе Анатоли попрочете законите в темата на Зи и се подкова за боя със служителите пощенски  Wink Утре Peace
Успокой го, да не се готви за бой. Те са се предали най-накрая Laughing Момичето от другата тема си е взело пакета без таксата.

# 692
Номадка, от Турция, ако е от физическо лице пратката ти, до обявена стойност 45 евро,няма да плащаш нищо. Ако е над 45 - ДДС, а ако е над 150 евро и мито. При покупка,пратка от юридическо лице, ограничението за ДДС е 15 евро.
В смисъл няма да плащам мито, а само пощенските разходи за тегло?

# 693
Голям студ при вас, бе хора, бррр.

На мен не ми дава да гласувам повторно за нашите хора, ще вклю4а другият компютър после и ще гласувам, няма да изоставате, я.
Тъкмо и снимките, за които споменах преди няколко дни ще ка4а, не 4е са кой знае какво, де Laughing

Аз давам сладко на детето, но си има дажба и си я беше изял за деня Simple Smile

# 694
  • Плевен
Номадка, от Турция, ако е от физическо лице пратката ти, до обявена стойност 45 евро,няма да плащаш нищо. Ако е над 45 - ДДС, а ако е над 150 евро и мито. При покупка,пратка от юридическо лице, ограничението за ДДС е 15 евро.
В смисъл няма да плащам мито, а само пощенските разходи за тегло?
В смисъм, че ако ФЛ ти изпраща и обяви сума до 45 евро,няма да плащаш нищо на държавата, ако е над - ще платиш на държавата 20% върху сумата. А ако е от сайт ( или друго ЮЛ) ,сумата пада на 15 евро, над тях плащаш ДДС-то когато си взимаш пратката. И в двата случая се плаща мито за суми над 150 евро. Аз минах метъра преди няколко дни с една пратка от 35 долара,но не е сигурно до кога ще е така в прованса Mr. Green. Ако ти го праща познат пише подарък ,но и сума по малка от границата и си готова, стига да не е нещо много скъпо,че митничарите не се хващат,ако не са на кеф.
Трудно обяснявам,дано да ме разбереш,ако не питай пак.

# 695
  • София

Аз от тия Редутски намаления намазах само един сутиен,на тоя етап нямаме нужда от нещо кой знае какво друго.Ангел има нужда от хубав анцунг,но така и не мога да ги схвана мъжките размери,а той не е никак висок,ама е с дълги ръце Laughing.Та ме е страх.Ще му купя оттук за рожд ден.
Да ви кажа Мими от две седмици постоянно ми говори как в забавачката им пускат Господарят на танца,това танцувалното шоу,обяснява ми ,че даже с децата го разиграват ,кой е добър,кой лош.Та днес го открих и го свалих от нета.Ако ви кажа че вече втори път го гледат,Бубка е като хипнотизирана. GrinningА Мими се опитва с тия ситните стъпки да го докара,голям смях.

# 696
Валенце, на 9 юни са в София, гледала съм ги на живо - супер са   Hug

# 697
  • София
Валенце, на 9 юни са в София, гледала съм ги на живо - супер са   Hug
Ауу,Тина,мерси,това си струва да се види.В НДК предполагам,нали?

# 698
Да а преди треди това са във Варна Бургас и Пловдив
Повреди ми се запетайката  ooooh!

# 699
Дикси, кво туй нещо в подписа ти   Thinking

# 700
Бенсън, студ си е да ти кажа  Laughing
Днес ходих до центъра с колата. Като слязох от нея ми звънна телефона, да сме говорили около минута когато усетих, че ще изпусна апарата. Направо не си усещах ръката. Без ръкавици бях, но все пак такова чудо не ми се беше случвало.

Дикси, кво туй нещо в подписа ти   Thinking
Брояч, Атракция, брояч...дните на наказание за лакомията ми отброява  Mr. Green

Така се запалих по тези снимки, че вече успях да поръчам и такива, които ги няма в компютъра ами бяха свалени по дискове.
Избрано от минали години  Wink
Закръглих ги на 500 и спирам засега, че нямам нови  Laughing

# 701
Днес си   взех колет- 23 килограма. Платих си таксата и хич не спорих, че сина ми всеки ден след училище минавал да проверява Simple Smile
Трябваше само да пресеча улицата,и да стегна  до сградата с басейна. Улицата я минах, като усещах че ще го изпусна всеки момент. Оттам нататък го ритах по тротоара. Добре че са заледени. Simple Smile

# 702
Днес си   взех колет- 23 килограма. Платих си таксата и хич не спорих, че сина ми всеки ден след училище минавал да проверява Simple Smile
  Те ли те накараха?

# 703
  • Плевен
A митото как се смята? Щом има ДДС и мито има и продуктова такса ...  Confused Така се плаща на митницата за големи пратки, които трябва да се освободят на истинската митница.

# 704
  • Плевен
A митото как се смята? Щом има ДДС и мито има и продуктова такса ...  Confused Така се плаща на митницата за големи пратки, които трябва да се освободят на истинската митница.
Валка, не четеш съсредоточено Wink . Мито се плаща за пратки за суми над 150 евро, но само ако идват извън ЕС.

Лелеее,Силви, какво си направила ти, 23 кг #Crazy Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт