ПЛЕВЕН - 127

• 23 834
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Днес си   взех колет- 23 килограма. Платих си таксата и хич не спорих, че сина ми всеки ден след училище минавал да проверява Simple Smile
  Те ли те накараха?
Да, дадоха си ми попълнения пощенски запис да го платя на съседното гише. А колета го ритах по заледения тротоар Simple Smile
Опитах се да попитам за кой има още, но ми казаха че имали много работа.

# 706
Гадния цистит ще ме побърка.От най-малки неща и се обажда и е адски неприятно.Ходя до тоалетна и е много дискомфортно.Голям ужас-за кой ли път ставам тази нощ до 00. Sick Преди години 10 дена бях в болница.Една камара антибиотици вливаха че бях пила ципрофлоксацин който не ми действаше.И сега имам алергия към група антибиотици-цефалоспорини.После 1 месец бях на лечение вкъщи.Та не мога да пия антибиотик току-така.Малката спи тази нощ-за разлика от майка си.Направо няма минаване цистита много е упорит.Как да го премахна незнам.От полов контакт също се обажда.Незнам как да го облекча че да не е такова положението като в момента.

# 707
ice_ съчуствам ти. И ти пожелавам бързо да се оправиш и да се наспиш.

# 708
айс, след полов контакт веднага трябва да се изпишкаш, както и да пиеш много те4ности принципно, за да уринираш по-4есто и по този на4ин да се изхвърля бактерията. Големите паузи между ходене до тоалетна всъщност помагат да се размножава бактерията, винаги се изтривай отпред назад. Препоръ4ва се сок от cranberries( май е 4ервена боровинка?) или на таблетки. Имала съм подобни проблеми, оказа се друго, съ4увствам ти.
Дано успееш поне малко да поспиш и да не те боли Hug

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 09:23 от benson10

# 709
Добро утро Peace

# 710
Добрютро ви!
Нади мисля, че те разбрах и новината много ме устройва. Laughing Grinning Mr. Green
Силви #Crazy!
Айс точно червена боровинка се пие както ти е препоръчала Бенсън, даже мисля има една реклама на такива билкови хапове - http://www.walmark.bg/product_detail.asp?nl_product_id=568 , но можеш да си правиш и влагалищни промивки с тетра, или по-известно като смрадлика! Peace

# 711
Добро да е Simple Smile
Ице,и аз има помякога такъв проблем и се лекувам с един антибиотик за еднократно приемане,но при теб явно е по-сложен случая.Иначе се казва Монурал,но не знам коя група Аб има  в него. Скорошно оправяне !
А аз да питам за тези редутски пратки означава ли,че сега ще плащаме ДДС,при положение,че са над 15 евро newsm78

# 712
  • Плевен
Джина, всичко написано от мен към Номадка се отнася за Турция. т.е  държава извън ЕС. За пратки от съюза не трябва да се се плаща нищо.

Свекървата да каже,че скоро прочете,че промивките вече се отричали от лекарите,защото унищожавали повече полезните бактерии, отколкото вредните. И като се замислих при последните ми ходения на лекар последните години, не са ми препоръчвали тази процедура.

# 713
  • Плевен
Добро утро! Simple Smile  

КАК ДА ОСТАНЕМ МЛАДИ

1. Изхвърлете несъществените неща. Това включва годините, теглото и
височината. Оставете докторите да се безпокоят за тях. Затова им плащате.

2. Поддържайте връзки само с весели приятели. Сърдитковците ви събарят.
(Помнете това, ако Вие сте от тези сърдитковци.)

3. Не спирайте да се учите:
Научете повече за компютрите, занаятите, градинарството или за каквото
Ви дойде на ума. Никога не оставяйте мозъка да бездейства.
"Незаетият ум е работилницата на дявола." А името на дявола е Алцхаймер!

4. Радвайте се на простите неща.

5. Смейте се често, дълго и високо. Смейте се докато се задъхате. И ако имате приятел,
който ви кара да се смеете, прекарвайте повече и още повече време с него \ нея.

6. Случват се и тъжни неща:
Преживейте ги, потъгувайте и продължете нататък. Единственият човек,
който е с нас през целия ни живот, сме ние самите. ЖИВЕЙТЕ докато сте живи.

7. Заобиколете себе си с това, което обичате. Няма значение какво е то --
семейство, домашни любимци, спомени, музика, растения, хоби --
каквото и да е. Вашият дом е вашето убежище.

8. Ценете здравето си:
Ако е добро, запазете го.
Ако е нестабилно, подобрете го.
Ако е извън възможностите ви да го подобрите, потърсете помощ.

9. Не предприемайте "пътувания" към вината. Разходете се до алеята в парка,
дори до съседния окръг, до чужда страна, но НЕ до там, където е вината

10. При всяка възможност казвайте на хората как Ви харесва, че ги обичате.

И ако не изпратите това на поне четири човека - на кого му пука?
Но споделете това с някого.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 10:03 от Люсил

# 714
Нади,благодаря Simple Smile
Аз го слушах това и по телевизията,но не съм разбрала ,че е за страни извън ЕС.

# 715
Предварително се извинявам, ако някой ве4е го е поствал или в  слу4ай, 4е не сте видяли - нова хореография от Филипински затвор на That Is It на  MJ:
http://www.youtube.com/watch?v=mKtdTJP_GUI

# 716
Джина, благодаря ти за линковете в ибей  Hug
Аз упорито се надявам да намеря тук някъде, хич не ми се разправя вече с поръчки и доставки. Малко се поуморих  Laughing

Тази нощ какъв сън сънувам. Изморена от обикаляне за костюм на нинджа, сядам в едно кафене нещастна, че няма да намеря. И изведнъж виждам промоция - ако си купиш 2 пакета чипс печелиш костюм на костенурка нинджа  Mr. Green Толкова бях щастлива, направо на седмото небе. Докато не се събудих  Joy

Сега съм в колебания къде да празнуваме рожденният ден на Митко. Не ми се искаше да е в Дисниманията или МОЛ-а, не за друго, а заради грипавото време и защото е неделя, тогава обикновено тези две места са претъпкани с деца. А е и Св. Валентин  ако оказва някакво значение, не знам.
Отидох в онова новото Мишолина, за което казахте. Ами много кофти ми се видя, поне сега за зимата. Много беше студено, собственичката каза, че почти нямат работа. Топлели се с един климатик, ама това е една постройка ей така на гола градинка, няма стопляне. Така, че отпада.
Онова срещу Балкан не ме кефи отдавна.
Ходих в Дисниманията. Малко са се улели с цените си според мен - 22лв. на дете ако са под 10 деца. Иначе в цената влизат доста неща, де - детско шампанско ( кой ли ще му се изкефи, не знам), хапки, плодове ( и тях ми е съмнително кой ще ги яде), пица или принцеса, сокче и мин. вода, украса на масата, подаръче за всяко дете, обличане в карнавални костюми, рисуване по лицата, табло с ръчичките на всяко от поканените деца...
Сега днес ще проучвам и как е въпроса в МОЛ-а и ще избирам от едно от двете места.

Ей, няма да спра да съжалявам, че РД-то му се пада насред люта зима. Толкова другии идеи ми хрумват, но да е топло.  Cry
Тази опция трябва да се включи към семейното планиране, да знаете  Mr. Green

Люси, малко ме обърква първа точка. Хем искам да го оставя на докторите да ме мислят, хем пък минавам от другата страна на барикадата  Laughing

# 717
Дикси, има и по евтин вариант в ДисниМанията - 16лв, за над 10 деца- 14лв, и пак са много   Rolling Eyes
Иначе другото меню е много, не се изяжда. Обикновенно си го събират в чанти

# 718
Предварително се извинявам, ако някой ве4е го е поствал или в  слу4ай, 4е не сте видяли - нова хореография от Филипински затвор на That Is It на  MJ:
http://www.youtube.com/watch?v=mKtdTJP_GUI
Супер яко, аз направо се развълнувах. Отстрани в инфото пише, че е център за рехабилитация със затворнически статут? Така ли Бенсън? Точно това трябва да направят и по нашите училища - да впрегнат всичката тая пуберска енергия в нещо, което да ги ангажира! Peace Направо се плаша какви разкази ми разправя щерката, а са още в 5-ти клас...Или аз се сбабичосвам съвсем или тия нашите не ги строяваме достатъчно...
Дикси внимавай какво си пожелаваш, да не се събуди Митко една сутрин и да види вместо майка си костенурка нинджа! Grinning Laughing Grinning (родителите не могат ли да минат в графата бройка?)
Люсил пета точка трябва да се подчертае и уголеми!

# 719
  • Плевен
Люсил пета точка трябва да се подчертае и уголеми!
Веднагически  Mr. Green

benson10  Hug

Ей, няма да спра да съжалявам, че РД-то му се пада насред люта зима. Толкова другии идеи ми хрумват, но да е топло.  Cry
Тази опция трябва да се включи към семейното планиране, да знаете  Mr. Green

И Валери ми мърмори, ако искам друго дете да го планираме да не се раждало лятото, а началото на есента или март-април , защото много рожденници сме се събирали лятото  #Crazy. Да му се изумиш на желязната логика. Пък и сякаш е концерт по желание Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт