Чанти, чанти, чанти...

• 40 763
  • 436
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Лили_Лу, честито! След последната покупка вече смело можеш да се наредиш в стройните редици на ССФ Simple Smile И без това си вече Амбър Simple Smile

# 376
Благодаря! Мисля, че няма нужда да споменавам страхотната цена  Flutter

Богиня, аз в тези редици отдавна съм се наредила, но псссст.
Между нас да си остане  Laughing

Иначе най-хубавото днес беше, че в 08:01 станах горда притежателка на този копринен модел в лилаво на Lanvin.
Мислех, че нямам шанс.. Но май съм късметлийка днес. Бях и за коледни подаръци досега- всичко успешно!

П.П. Александра, вкусовете ни си приличат! Нещо с много надписи не може да ме грабне. А змийският клъч е  Heart Eyes
Другия път ще се напрегна повече в търсенето. Цената ми идва малко множко, но сигурно има някъде намалени неща...

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 19:18 от Лили - Лу

# 377
Тук се ориентирай в цените, иначе точно тази я няма.

Благодаря, но вече не ми харесва, с тези цени....... Mr. Green Joy

Извинявай, аз те плъзнах  Mr. Green Но все пак споменах и нещо за въздишане, де  Joy

Лили-Лу, наистина ли?!?! Кой точно от 4-те? Ще се пръсна от завист (добронамерена). Моля те снимай като дойде.

# 378
Лили-Лу, наистина ли?!?! Кой точно от 4-те? Ще се пръсна от завист (добронамерена). Моля те снимай като дойде.

Да  Simple Smile, на майтап се пробвах. Досега никога не съм успявала да взема нещо от дизайнерските им- нито на Лагерфелд, нито на Джими Чу.. Но късмет днес голям. Лилавата с едното рамо вляво на снимката е, тук на 1:00 се вижда по-добре. Ще снимам и в "истински вид", като дойде. Аз няма да мога да я сложа сега- нали съм почти в седмия месец. Но до юни трябва да съм се пъхнала в нея, няма значение как  Laughing

Разтуптя ми сърчицето с Bottega Veneta- сега видях линка... Точно такава искам, но ако може евтинко  Blush

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 19:21 от Лили - Лу

# 379
  • Варна
Лили, голямо честито! Лилавата с едното рамо е супер и мисля, че ще ти стои страхотно!
Мен ме накефи възрастната моделка много. Браво на нея - на толкова години такава фигура и такова интересно лице. Ако не беше с бяла коса, щеше да изглежда към 50-55годишна.

# 380
Лили, страхотна рокля- искренно ти завиждам

# 381
Честито за роклята Grinning

Онази Ботега Венета е 2350 долара. Иначе аз ги разглеждах преди известно време и стигнах до извода, че искам една някой ден да имам поне една от техните чанти Mr. Green Но някой ден, не сега, все още съм на вълна ЛВ Crazy

# 382
# 383
Лили, страхотна рокля- искренно ти завиждам
Нека първо дойде и ще я видим дали си струва напрежението.
Днес ми разказа една приятелка за нейните Джими Чу от H&M- била и се скъсала едната кожена лентичка лятото.
Ако роклята и тя е така- модел на Lanvin, а качество на H&M, направо ще ме е яд...

Бухте, хубави са им нещата на ЛВ! И аз ги харесвам, но не съм дорасла още.. Само кафявото с щампите не е мой случай, но пък имат много красиви други модели. А пък свекърът имал някакъв куфар от трийсет години и не бил мръднал. Той само с  това ги свързва. И като си говорим за марката, само за куфара ми разказва и какво качество, какъв материал..- шест години вече, та и мен ме впечатли  Laughing

See,
take it and go! Страшен клип  Joy

# 384
Чантата дойде, но съм разочарована и още днес ще я изпратя обратно за Италия.
Има неравности в кожата- едната страна е на няколко места измачката, като че ли е била измокрена.
Такава дефектна стока не нося, а дори и Фурла да е  Crossing Arms
Довечера ще си взема нещо друго...

# 385
Кофти. Sad
Това е една от причините да не купувам такива неща от нета.

# 386
Много неприятно с фурлата Confused

А относно ЛВ, плакна очи с новата им линия - http://4.bp.blogspot.com/_Zj7x-27rAwo/TMsW26d-SvI/AAAAAAAAAK8/29 … ram16-2_thumb.jpg
Вече не смея да искам, защото каквото поискам все го няма Close Голям недостиг на чанти, голямо нещо.

# 387
За първи път ми се случва това. Толкова пъти съм поръчвала от сайта- и намалени неща съм взимала, но никога не са ми пращали нещо дефектно. Нищо, де. Не е толкова трагично. Ще дойдат да вземат пакета от UPS. Аз междувременно си харесах нещо друго от Асос. Какво ще кажете?  Simple Smile

Бухте, ти къде си ги купуваш ЛВ-то? Може би зареждат късно...

# 388
Където пътуваме там купувам. Но недостигът е навсякъде, може би в САЩ най-много, чета в TPF аз. Хората чакат с месеци за едно Speedy или Neverfull (това са им най-евтините и съответно най-масовите модели). За щастие хората от магазина в Букурещ бяха много любезни да ни направят поръчка за едната от чантите (бях я показвала май по-назад), която я нямаше в Италия и в цяла Великобритания.

# 389
Наистина ги носят много тези модели! Супер, че става с поръчка  Simple Smile

Дами, във farfetch също има безплатна доставка!

Иначе аз реших да не рискувам с модела на Felix Ray, въпреки че отдавна се канех за тяхна лъскава чантичка.
Видях обаче, че змийският клъч от лятото е страшно намален и веднага го поръчах, без да се чудя изобщо. Ако и той дойде с дефект, ще намразя намаленията в yoox..

Общи условия

Активация на акаунт