Чанти, чанти, чанти...

• 40 898
  • 436
  •   1
Отговори
# 315
Бубка, и аз съм и хвърлила око на Валентино-то. В червенко обаче.. За съжаление- същата цена!  Laughing

Калоянис, виж тези- клик,  клик ...

# 316
  • София
момичета трябва ми средна големина червена чанта,без значение на материата,ще ми се нещо различно и оригинално,ще съм ви много благодарна ако дадете предложения Hug

Разгледай тези : http://www1.yoox.com/YOOX/women's-sale/spring-summer/search … sort=0&ipp=30  и тези: http://www1.yoox.com/YOOX/MEDIUM+LEATHER+BAGS/women's-sale/ … A2/dept/salewomen  Peace

Валентиното си е произведение на изкуството Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 11:17 от Illit

# 317
супер сте момичета   bouquet,лили първата особенно много ми хареса Peace
айде сега да видим какво да се поръчва  smile3508

# 318
супер сте момичета   bouquet,лили първата особенно много ми хареса Peace

Радвам се- и аз съм си я харесала, но пуста диета още месец ...  Thinking

# 319
  • София
Здравейте момичета! От тази тема разбрах за YOOX - супер е просто! Няколко дни разглаждах  Crazy
харесах си емнайсе хиляди чанти  Laughing
в събота поръчах и преди малко дойде доставката.
Сега се кефя на това чанте в черно.
Кво да направя, бях останала без черна чанта...за срамотиите  Laughing

# 320
  • Sofia
Гуш, със здраве и КЕФ да си я носиш!!!!

Тези намаления ще ме побъркат, само слагам и вадя от картата newsm78

# 321
# 322
# 323
  • Boston, MA
Като й гледам оригиналната цена, от ибей цената си е направо изгодна (чанта от $8000 няма да я свалят на $200). Особено ако е от истински крокодил.

# 324
Дами, ще изкупите целия сайт!  Hug

Гуш, най-хубавата марка си си избрала! Coccinelle са със супер съотношение качество-цена!

Не бях виждала Версачето в друг сайт. Ако това е реалната цена и е истински кроки, наистина е изгодно. Нищо не пречи да направиш собствена оферта примерно 2500 и да изчакаш реакцията. Ще пиша, ако я видя накъде другаде!

# 325
http://www.yoox.com/item/YOOX/GF+FERRE'/dept/bagswomen/tska … ts/sr_bagswomen80

последната ми придобивка и вече.......край ooooh! Tired

# 326
  • София
Yoox американски сайт ли е? В каква валута поръчвате?

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 23:48 от Емел

# 327
  • София

Гуш, най-хубавата марка си си избрала! Coccinelle са със супер съотношение качество-цена!

аз съм фен на Кочинелле (странно име за марка между другото, в превод - Калинки  Laughing ) от доста време. Имам тяхна чанта от 10 години и не и личи да е носена, а си я ползвам почти всяко лято - бяла раничка, от гладката лъскава кожа, с една синя двойна линия, като пътечка, водеща с центъра към едно ярко червено сърце. Супер сладка.

Yoox американски сайт ли е? В каква валута поръчвате?

италиански е.
като избереш България, цените са в евро, аз поръчах с виза електрон към левова сметка.

# 328
И аз съм фенка на Coccinelle. Гуш, мерси, не знаех как се произнася, и си правих свободни съчинения. Blush Сега няма да се излагам. bowuu
Зимата си взех тяхна разкошна ,черна, велурена чанта, побърках я от носене, изглежда перфектно. Сега бях харесала една бяла, но много бързо изчезна от сайта им. Затова пък ще следя на други места. Laughing

# 329
  • София
Гуши, опитвам се да поръчам на английски адрес, но всеки път, когато вляза да избера друга държава /защото ми изписва автоматично България/ ми се изтрива съдържанието на кошницата. Пълня кошницата и повтарям процедурата - резултатът е все същият.

Къде греша?

Общи условия

Активация на акаунт