Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 778
  • 677
  •   1
Отговори
# 630
  • UK/София
Ей така като ви слушам и се чудя какво правите в тая чужбина, един свестен гобленарски магазин да нямат, срамота!  Joy Joy Joy

Гобленарски магазини има и то такива, че като влезеш в тях и не можеш с часове да излезеш.Но частните услуги са убийствени.

# 631
най-накрая ... ЗАВЪРШИХ ГО ... толкова трудно ми се стори накрая. Скоро май няма да захвана икона Simple Smile 

# 632
обаче си струва  Hug страхотен е станал

# 633
 Не мога да ви следя, но пък мога от време на време да ви показвам какво съм ушила. За жалост времето не ми стига да се занимавам активно с това, но пък си крада по малко време, когато малкото спинка. Затова и този гоблен го ших повече от половин година. Днес го завърших. Сега вече са ми комплект кучовци и котаци и ще ги рамкирам и като направим детската стая някой ден, ще я красят:))
 http://kikiniki.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.304050.17276629

# 634
обаче си струва  Hug страхотен е станал

Станал е много хубав, то хубавото с мъки се постига Grinning

# 635
Ееее момичета,не е чесно да сте толкова страхотни HugАз съм нова в тоя сайт попринцип но съм възхитена.И аз уж шия гоблени  Simple Smileимам 10 мисля,че станаха но от 1 година и повече се мъча върху "Воденицата на Буше" ще ви пратя снимчица на ушитото.
http://prikachi.com/files/1342509b.jpg

# 636
Kikiniki, и кучовците, и котьовците, и всички гоблени от колекцията ти са възхитителни!  bouquet

# 637
  • В Бургас,край морето!!!
Честит празник на всички именници
Днес празнуват:Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Светла, Светлин, Светлина, Светлана, Фотий, Фотина, Светозар, Светлозара, Светломир, Светломира.
Честит празник!
Много здраве, щастие и късмет
от нашата дружина,
А другото - от магазина!

# 638
  • гр.Добрич
petli, браво за иконата. наистина много трудно се шият иконите. Един път да завърша Казанската и сигурно няма да помисля за друга.

KikiNiki, много нежни са станали котетата и кученцата.

Dipsito, добре дошла при нас. Покажи и другите гоблени. Големите гоблени бавно се шият. Аз не бих се хванала с такова нещо, вече нямам търпение.

# 639

Това в горния пост трябваше да е анимирана картичка,но нещо не успях Laughing
 smile3525Да сте живи и здрави,със здраве да си носите името,да сте много,много обичани от тези които обичате.Още веднъж  newsm51Честит празник newsm51

# 640
Забравих да ви се похваля,че съм готова с иконата Св.Стефан
И аз като Petli скоро няма да захвана нова.
Вчера започнах това,скоро ще ви покажа етапче.                             Това е за сега от мен.                               Поздрави:Ирка  bouquet

# 641
  • sf
petli , БРАВО!
Хвани сега пеперудите, ще ти подействат много разтоварващо!

И аз скоро няма д ахвана икона, нещо хич не ме влечат.

# 642
irka1978, впечатлена съм от Св. Стефан! Hug На коя фирма е комплектовката? Може би някога ще се навия да го ушия заради името на дъщеря ми.

# 643
stasita аз я ших за мъжа ми Hug
 Комплектовката е на Милена стил,но в каталога я няма,леля ми ми я купи от офиса им в Пловдив.Схемата им е много хубава,доволна съм.Не знам как да я сканирам,иначе щях да ти я покажа.Гоблена мисля,че беше около 50лв или 54лв,не помня вече.Ако искаш пиши ми на лични адреса си ще ти я пратя по пощата.
                                                        Поздрави:Ирка  bouquet

# 644
Ееее момичета,не е чесно да сте толкова страхотни HugАз съм нова в тоя сайт попринцип но съм възхитена.И аз уж шия гоблени  Simple Smileимам 10 мисля,че станаха но от 1 година и повече се мъча върху "Воденицата на Буше" ще ви пратя снимчица на ушитото.
http://prikachi.com/files/1342509b.jpg

Става много хуваб, и аз шия един с подобни размери от почти година, но същевремено уших и още два, малко омръзва да шиеш едно и също нещо дълго време.   http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.417895.14610368

Общи условия

Активация на акаунт