Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 850
  • 677
  •   1
Отговори
# 465
Айнур,молитвата на колко каунта панама се шие?
Ако ползвам ленена ще стане ли-да не се получи много голяма?
Момичета дайте съвет
Моята е на ленена панама - 26 каунта долу горе. Ших с кръстчета. Само книгата ми е гобленов бод. Ама надявам се, че видя че моята молитва не е оригиналната. Аз си я нагаждах, защото надписа е на турски.  Wink

# 466
Благодаря,моята молитва е български схемата свалих от нета.Сега я почвам за да зарадвам едно супер младо семейство в новият им дом

# 467
момичета,възхищавам се на това което сте създали
аз я давам скромно,засега търся си схема на един гоблен който видях преди време,беше на черна панама и представляваше женска фигура(много малко ушито но наистина  красиво),не си спомням но май имаше и змия.Ако можете да ми помогнете,ще съм ви благодарна.

# 468
Да не е от тази серия, само че със змията

# 469
  • Плевен
 HugНикой не иска вече да сервира кафенце   food010 Coffee това го търсих с search  Joy

aynur -  Heart Eyes Резултата е чудесен,заслужава си търсенето   bouquet  bouquet  bouquetНе зная какво пише вътре ,но ти пожелавам чрез него да ти се сбъднат и най-смелите ти мечти  Peace ти го заслужаваш  Heart EyesА когато е сътворено от тебе -резултат не може да няма  newsm10 smile3501 newsm51

# 470
Да не е от тази серия, само че със змията

да нещо подобно
къде да го търся

# 471
Ето схемата на това момиче със змията

http://depositfiles.com/files/dlqkq2u8i

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 15:37 от sissak

# 472
J_M_M  Тази серия я видях на 30 страница, където Дуданка е дала сайта на collection 1*4. В каталога им на черна панама я има тази серия.  Peace

# 473
aynur -  Heart Eyes Резултата е чудесен,заслужава си търсенето   bouquet  bouquet  bouquetНе зная какво пише вътре ,но ти пожелавам чрез него да ти се сбъднат и най-смелите ти мечти  Peace ти го заслужаваш  Heart EyesА когато е сътворено от тебе -резултат не може да няма  newsm10 smile3501 newsm51
Благодаря ти  Hug. Превода е нещо такова: "Господи, при всяко излизане и влизане в дома си хаир  да е. С името на бог влизаме, с името на бог излизаме и на нашия господ вярваме."

# 474
  • Варна
Здравейте и от мен. Имам малко нужда от помощ. Майка ми най-сетне реши и тя да шие и си хареса Vervaco 70.641  разпечатах схемата, но ключа за конците не се вижда добре особенно №10 немога да го разгадая. Бихте ли помогнали. Rolling Eyes

# 475
Здравейте на всички продължавате да сътворявате красоти  Hug . Имам питане към dita 53 ще може ли да ми кажеш от къде да си сваля схемата на българската молитва. Искам да я ушия отдавна съм си я харесала а пък нещо не мога да я открия.

# 476
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета!  Hug
Благодаря на всички за пожеланията! Обичам ви много всички!  Hug

Лилия Проданова тази тема е за записване за играта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466500.new;topicseen#new За всеки случай пиши и там!

Айнур поздравления! Много е хубава. И текста също е доста силен.   bouquet

# 477
  • Плевен
Здравейте и от мен. Имам малко нужда от помощ. Майка ми най-сетне реши и тя да шие и си хареса Vervaco 70.641  разпечатах схемата, но ключа за конците не се вижда добре особенно №10 немога да го разгадая. Бихте ли помогнали. Rolling Eyes

Това е гоблена на Вервако под № 70.641! WhistlingНо и аз това което открих е с нищожно малка резолюция и затова не съм използвала и радикала ! SadНо на Вервако в ключа на гоблените няма № на конеца , а само описание на цвета ,така че можеш да импровизираш стига твоята схема да е по-добра от тази която аз открих/ Thinking защо ги качват с такава малка резолюция/В ключа е написан символа който се използва в схемата и до него е посочен цвета му на различни езици ,затова може би се шашкаш  newsm78избери този който ти е най-познат или ползвай превод на езика !

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 09:19 от pepen

# 478
sissak благодаря Hug

# 479
  • Варна
Добро утро на всички Simple Smile. Имам проблем само с н10 - аз си го превеждам като "дълбоко зелен" - кой номер би било това? Благодаря за отговора  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт