"Жената е като крушката "

• 14 778
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
Te тези дето сравняват жената я с колата, я с бирата, я с крушка, явно колко са държали жена в ръцете си, ама мечтаят хората фантазират си, кво да им се сърдя, само това им е останало.  Mr. Green

# 31
  • София
 Мен като мъж примерно ме дразнеше една реклама за модерната жена дето всичко и било мултифункционално и колата и мъжа. Да не говорим, че съм станал като кучето на Павлов, ако не видя реклама за дамски превръзки не мога да седна да вечерям. малко повече чуство за хумор, все пак целта на рекламата е да провокира.

# 32
не разбрах от какво се възмущавате.
човека говори истини ...
Peace
Да видим веселата страна на нещата.
Не да търсим под вола,теле.

# 33
  • Варна
Леле, много сте чюфствителни. В къщи последно време се кодошим точно с тая реклама. И с оная на Каменица : "Как ще ги сложим под капачките" също.

# 34
На просташко предаване,просташка реклама.

202uu В тоя ред на мисли аз лично не се чувствам унизена от каквото и да било, свързано с предаването, камо ли с рекламата му, която от своя страна е чудесен избор за аудиторията на Биг Брадър.

# 35
Eee, хайде, хайде, няма нужда да ни лепват етикетче "простак", защото сме проявили воайорското в природата си.
Човека е любопитно животно, и в това няма нищо лошо.
По тази логика и много анимационни филмчета не трябва да се излъчват.
Не бъдете така крайни, живеем в динамични времена.
А аудиторията, поне този сезон на ББФ, ще бъде доста разнородна и голяма, според първоначалните проучвания. Grinning

# 36
  • в гората
Mда, почваме да попретръпваме явно.... чудесно е, ставаме все по-големи непукисти и все някак говорим в трето лице, все едно за нас не се отнася. Отнася се само за аудиторията на Биг брадър явно..., за нас - не, ние живеем на друга планета. Много сме хладнокръвни, железни сме направо.
Лавендър, какво се впечатляваш, това е прекрасна реклама, какъв творчески подход, каква режисура, как само стига до таргета посланието...невероятна е, направо за Кан. Не се втелясвай, сипи си едно;)

# 37
                            В момента върви една реклама, с жена на която наистина се виждат гърдите (анфас, не са покрити с нищо) - това изобщо позовлено ли е? Много повече ме възмущава понеже. И излъчва ли се преди 20 часа?

# 38
Коя Пинокио? Да не визираш рекламата на водка? Там жената е с рокля, но доста ефирна.. Rolling Eyes

# 39
Мен лично не ми се иска да лустрираме до такава степен говоренето от екрана. Приемам рекламата като откъс от филм, който наистина отразява обикновен делничен диалог- чувам го от близки и далечни, дори аз самата се шегувам по подобен начин със себе си. Прекалено сериозно се вземат хората, които се докачат, то човек вече да не може майтап да си направи.
Предпочитам такива реклами, отколкото брадви и тем подобни предизборни клипове...

# 40
Коя Пинокио? Да не визираш рекламата на водка? Там жената е с рокля, но доста ефирна.. Rolling Eyes
                                За съжаление не знам на какво беше  Crazy. Ако я мерна пак ще пиша.

# 41
                                За съжаление не знам на какво беше  Crazy. Ако я мерна пак ще пиша.

Има една такава реклама и за сапун или шампоан беше... но определено се виждат гърди и зърна на нея.

# 42
То да е първата такава да се впечатля. Ама нито ще е първата нито последната, докато има простаци ще има и подобни изказвания. Нали знаете по-добре крава в Швейцария, отколкото жена в България.  Rolling Eyes

# 43
А аудиторията, поне този сезон на ББФ, ще бъде доста разнородна и голяма, според първоначалните проучвания. Grinning

Що, да не би да им спират сериалите?  Laughing

# 44
То ако започнем да се ровим, определено голите цици ще са повече от мъжките дупета. А ако се разровим още повече ще се окаже, че няма реклама за почистващ препарат за кенефи, в която да се появява истински мъж с четка в ръка. Мистър Пропър го оставям настрана, защото освен, че е анимационен има доста гейски вид. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт