Кога избиха зъбките?

• 11 148
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
не се тревожи,ще изникнат зъбките,при всяко дете е индивидуално.
На голямата първо събче-4 месец
На малката -6 месец,сега е с 8 и 4 никнещи и не ми се говори какво ми е,мрънкането и рева са постоянни. Shocked

# 136
Първото ни зъбче изби на 8 месеца,а засега сме с 6 зъбчета.Шестото изби днес Simple Smile

# 137
Първото ни зъбче излезе чак сега на 8 месеца и половина,така че когато дойдат те си знаят работата,кога да излизат

# 138
На дъщеря ми й избиха две зъбчета наведнъж, малко след като навърши 6 месеца и сега си растат заедно двечките. Точно на 8-ми март - подарък за мама  Heart Eyes Но няма гаранция, че след още 6 месеца няма да си е само с тях все още. Въоръжи се с търпение и спокойствие, които са необходими на детето в този така труден период!

# 139
Здравей те.

Моят бебок има първо зъбче и е едва на 1м и 20 дена.Вчера открих отдолу една бяла точица.Пипнах с пръст и го усетих.Почуках с една малка лъжичка,ами факт-ЗЪБЧЕ е! Днес го загледах и отгоре е избило 2-то.Но второто зъбче не избива отдолу където трябва а отпред на венеца.Утре сме при педито и ще и покажа новите придобивки.

Въпроса ми е : При вас кога се появи първото зъбче?

# 140
Към средата на единадесетия месец.

# 141
на 10 м.

# 142
....второто зъбче не избива отдолу където трябва а отпред на венеца...

Само така ти се струва Peace. Ще си изскочи точно на мястото.

Иначе на сина ми излезе точно по Великден, оттам помня, че е бил на 7 месеца. Два дни след първият излезе и вторият. За дъщеря ми не помня.

# 143
  • Видин
Още няма истински зъб  Mr. Green но постоянно му излизат бели точици - кистички и аз все си викам "Зъбче е" ама нейсе  Joy

# 144
  • София
Има случаи, макар и рядко, когато зъбче избива много по-рано.
Не мисля, че има за какво да се тревожиш. Хората сме различни.

# 145
На моята дъщеричка първото зъбче изби на 7 м., а 3-4 дни по-късно и второто се показа.  Peace
Нямаш повод за притеснение при всяко дете на различна възраст се показват зъбките.

# 146
Първите две зъбчета при дъщеря ми избиха на 4 месеца .

# 147
Сина ми беше на 9м когато му се появи първото зъбче, дъщерями все още няма.

# 148
Почти беше на 8 месеца когато се появиха първите две зъбчета от долу.

# 149
На дъщеря ми първото зъбче се появи на 11 мес и половина. Не се тревожи, че е рано, при всеки е различно. И при нас едно от зъбчетата излизаше отпред на венеца, но като се показа цялото си беше точно на място.

Общи условия

Активация на акаунт