Възпаление на ушите - има ли лечение с хомеопатия

• 4 338
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте въпроса ми е към всички майки които могат да ми помогнат. Днес дъщеря ми се прибра от градина с болки в ухото и с лека температура, заведох я на лекар и ми казаха че има силно възпаление на ушите, изписаха и Клацид,Нурофен и Отипакс капки за уши. Има леко зачервено гърло за което и давам Тонзилотрен, а иначе от три месеца кашля и кашлицата и с нищо не с повлиава опитали сме всички неща включително и препоръките на доктор Михайлов. Интересува ме имали някакъв хомеопатичен продукт за възпаление на ушите и след като приключи лечението освен Ентеросан за деца, Туя, Монилия Албиканс, Имунокинд и прополис има ли още нещо което мога да и давам.

# 1
Посетете класически хомеопат. Несеризоно е да получите подобен съвет във форум. А, дали е толкова лесно да прилагаш самолечение с хомеопатия?! За какво ли учат тогава Хомеопатите?!

# 2
Явно сега се разхожда такъв вирус. И аз го хванах - 2 дена хрема и на третия болка в ухото. Утре ще ходя на УНГ, но си помислих и аз няма ли нещо хомеопатично и хоп - гугъл извади тази тема. Имах придвид нещо на Боарон, както има за хрема, за гърло...

# 3
  • Стара Загора
Има хомеопатични лекарства за болка в ухото, на нас много пъти ни е помагала хомеопатията за това, но лекар трябва да ги предпише.

Общи условия

Активация на акаунт