.КОМ= Клуб на Оправните Мами

• 31 448
  • 670
  •   1
Отговори
# 285
Ех, Лиле , Лилеее ,голЕм бързак си бреее .Тъкмо влязох да си редактирам поста и ти си ме изпреварила. Дилчето да не се скатава,а бързо да мята тук почерпката за порастналото и момче  Naughty
Дил ,пожелавам ти да е здрав,ученолюбив,умерено палав и успехи да го съпътстват навсякъде!
А за тебе:
П.П.Пфууу,и Юлето ме изпревари.

# 286
Lucia, имаш силно стиснати палци от мен. Ще стискам, докато дадеш отбой. Дано нещата се наредят добре - така, както ти ги искаш.  Praynig

Дил, ЧРД на момчето ти. Да расте здрав и умен, да има късмет и щастието да го споходи!

За мама Дил:

# 287
Сега паста с коктейлче, а по-късно и виски с бЪйбонки  Wink
Аз докато се организирам....  вие ме изпреварихте  Embarassed  Благодаря Лилче, Юле, Луси, Феичке   Hug
Днес моя Митак става на цели 8  Simple Smile
Пожелавам си, по случай рождения му ден,  всички скъпи за мен хора /в това число са всички готини и оправни/  и  техните деца, приятели и роднини да са здрави и щастливи!!!
Размазахте ме  Heart Eyes

# 288
... а по-късно и виски с бЪйбонки  Wink
аааа...добре... приема се Whistling Аз ще подсмърчам тук и ще дебна - да не си забравиш обещанието!!!! Mr. Green Joy

# 289
Днес моя Митак става на цели 8  Simple Smile
Пожелавам си, по случай рождения му ден,  всички скъпи за мен хора /в това число са всички готини и оправни/  и  техните деца, приятели и роднини да са здрави и щастливи!!!
Размазахте ме  Heart Eyes

И аз тогава това ти пожелавам.Много усмивки!!!Весел празник!! newsm59 newsm59 newsm59

# 290
  • Пловдив
ЛУСИЯ стискам палци и аз  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  и пращам мислено положителна енергия .Дано всичко се уреди във ваша полза.

ДИЛ   НА ТВОЕТО ПОРАСНАЛО МОМЧЕ.

ГОРДЕЙ  СЕ С НЕГО ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ СИ ЖИВОТ.

# 291
Красавици, заповядайте  Wink Обещаното си е обещано  Laughing    и кафенце
Стискам здраво палци и чакам добрите новини да завалят  Simple Smile

# 292
От всичко се почерпих аз  Mr. Green .Ам тъй де,зян да не става.
Зичеее ,ти Убаво стискаш палци,за което и на теб и на Феичката,и на останалите   bouquet ,ама,мила,що не ни казваш какво стана с изследванията,с машинките?Хайде,сподели,да не те мислим.Пък ако трЕбе и ние палци да стиснем.От няколко дни си мисля,че таз черна серия при вас май от хорска завист ще да е провокирана  newsm78 .Що не вземете ей тъй едни Киприянови молитви да си прочетете,а  Hug ?
И още нещо се канех тия дни да ви споделя,но покрай финансово-облачните прогнози чавка ми беше изпила и без туй малкото акъл дет имам  Mr. Green .Оная вечер докато даваха за Хаити и осиновяването на децата му,мойто мъж предложи да си осиновим едно.И аз кат се размечтаааах,да си гушна едно малко черничко човече...Ни съ смейте  newsm66 ,може пари да нямаме,ама душите ни широки.

# 293
  • Пловдив
ЕЙ-ГО НА ПОЧНА СЕ ОТ РАНО, РОНО,  DrunkDrunk

До довечера ще се натръшкаме всичките  Mr. Green Mr. Green Joy Joy

ЛУСИЯ много си права мила за всичко Peace  и аз знам от къде иде всичко това но не искам да съдя никого .Нека Бог реши какво да прави с такива  хора мизерници които не могат да спят от лошотията си.
Колкото за децата чернички и аз бих си взела newsm68 ама дали ще ми дадат на мене като съм дърта Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 294
Dil-че честит празник на цялото семейство! Много здраве и от късмет да не се отървете! Мерси за почерпката и наздраве да е !
Лусия - късмет душо. Не може да се случи само това, което не можем да си представим в мечтите! Hug

# 295
Дил, жив и здрав да е Митака, само да ви радва. И ти също и всичките ти мъже тоже, от здраве да не се оттървете!

А, и друго, кристалната ти топка не лъже. Април ще има място за Ники, в нова страхотна френско-немска градина. Евала момиче, назначена си за личния ми оракул.

# 296
  • Пловдив
Привет момичета,
Първо да честитя рождения ден на момчето да Dil-чето. Да е здрав и щастлив. За него това
http://www.courierandthecity.com/wp-content/uploads/2010/01/подаръци.jpg
А за прекрасната му майка това  http://saksia.com/images/flower_basket.jpg

При нас нещата вървят на оправяне. Камелия вече е по-добре, аз също. Само татито ни е малко болен още, но и той ще се оправи.
А най-хубавото нещо, което се случи днес е, че кумата ни роди. Момченце Марин, цели 4 кг. Заповядайте  http://www.fullcirc.com/weblog/puccinichocolates.jpg  http://www.bab.bg/upload/DSC_01681.JPG

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 17:33 от sivanova

# 297
Сиванова - да ти е живо и здрраво голямото кумче!!!!! Hug На майка му бързо въстановяване!!!  bouquet
Сбъдваща мечти - честито и на вас - макар че събитието е чак април...новината си е повод за почерка
Дил-че - а така душо - туй се вика трапеза!!!!! Mr. Green Mr. Green
ЛУЦИ - ГОЛЕМ КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!!!!!

Със всичкото това пиене на страницата.... си седя гладна тук!! И жадна Thinking а ПРАВЯ МЕНЮ!!!!!Цел ден коктейли редя...  Crossing Arms

# 298
А най-хубавото нещо, което се случи днес е, че кумата ни роди. Момченце Марин, цели 4 кг. Заповядайте  
Да, бебешките новини са прекрасни.Мен лично ме вдъхновяват и много им се радвам.  Laughing
Честита да им е рожбата!
А на щастливата мама бързо възстановяване!

Луси, ето нещо и за теб!

Сбъдваща, чудесна новина!Ха Наздраве!

Ударих го на картинки, но това е от треската, която почва да ме тресе! Mr. Green
Отивам да се хоризонтирам и хипнотезирам. Rolling Eyes Наистина ми е зле, без майтап. Crossing Arms

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 18:21 от Лил

# 299
А най-хубавото нещо, което се случи днес е, че кумата ни роди. Момченце Марин, цели 4 кг.

Наистина няма по-прекрасна новина от тази за раждането на нов живот. Да са живи и здрави младит родители и малкият юнак да расте здрав, силен и голям - какъвто се е родил.

Лилче, миличка, оправяй се бързо, че ми липсват остроумните ти постове.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт