.КОМ= Клуб на Оправните Мами

• 31 436
  • 670
  •   1
Отговори
# 375
Успешен, усмихнат и красив ден, красавици!   bouquet Спорна седмица!    bouquet По-добър, по-топъл, по-успешен  и спокоен да е стартиращия месец на виното и любовта!   bouquet
Здрава и щастлива, умна и разумна  да е Ваня! Диде, честита да ти е рожденичката! Много да те радва и по-малко да те тревожи!
Честит да Трифон зарезан, на всички, които празнуват днес!!!

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 10:30 от dil

# 376
Честит рожден ден на Ваня. Добре дошла в света на възрастните - и нека винаги да запази част от детето в сърцето си.
Дидка, да ти е жива и здрава прекрасната дъщеря и да бъде твоя радост, гордост и подкрепа.

На всички КОМ-ски мами и баби  Wink пожелавам хубаво ново начало - на деня, седмицата и месеца - и много усмивки. Изберете си кафенце:

А това е за едно лъчезарно момиче, което много ми липсва. Дано по-скоро се разтопят ледовете при нея и да ни огрее пак усмивката й.

# 377
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНЯ!!! НЕКА ОТТУК НАТАТЪК ЖИВОТЪТ ТИ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН САМО СЪС ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!!! И МАЙКА ТИ МНОГО ДА ТЕ СЛУША!!!  Wink  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 378
добро утро дами! Hug
Некои вече сме в по-добро настроение... нов месец- ново начало!
Лил- оправяй се душицо   почини си от нас! И се върни за Свети Валентин, че знайш кви работи съм приготвила Whistling
Дил-че - много хубави снимки   Hug
Некои от нас....нали беха сърдити на половинките.... та половинките им подариха гащи Mr. Green Joy
не кюлоти - а бикини!!!Нема да ви ги показвам че срамота

И!!!!

Може да е раничко още за винце
ама нека ви сгрея душата

Легендата за червеното вино

Преди много, много години в далечна Персия принцесата загубила благосклонността на своя баща - кралят, и измъчвана от този факт, решила да се самоубие, като изяде купа гнило грозде. Но вместо да умре, тя се унесла и заспала, а след като се събудила, осъзнала, че чуствата, които
я тревожели, са изчезнали и тя успяла да се сдобри с краля, като му разкрила чудната тайна на гнилото грозде.

МИЛО ВАНЧЕ! Честит рожден ден!!!!
Смело търси пътя ти! Смело преследвай  мечтите си!

Диде - честит празник в пълната ви слънчева къща!!!!

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 11:11 от JuliS

# 379
Дидка,честит рожден ден на твоето момиче!Здраве и късмет и желая и много радост за теб от успехите и!

Привет,сладуранки!Позабравих ви малко,но надявам се да са ми отминали неволите и да имам време да си подърдорвам с вас!Ето и сега отивам да се поскарам,че вече ми писна,ама няма как.Като видят някои служители стар човек и го разиграват.Сега ще им дам да разберат може ли в това време да разкарват баща ми ,който е на 80 години!Божееееее, какво ги чака не е истина!
                       Дидка,подаръка за твоето момиче е страхотен.Ние купихме същия на нашата Мимика за първия учебен ден!Да си го ползва със здраве!
                        На всички успешна седмица и месец!  bouquet

# 380
Момичета, да ви се похваля-в събота ходихме да караме ски  newsm44. Забравих за всякакви проблеми! Искам всяка седмица така! Още нещо имам за фукане - моята най-добра приятелка има момченце    ylinfant . Казва се Матиас / тя е от няколко години в Испания/.  И трето-моят мъж има работа днес.
Миналата седмица провлачих краката си на хубаво, дано и тази да е така  Praynig  Hug !

# 381
Дидка ,честит рожден ден на твоето момиче!Да е здрава,усмихната и късмет в живота да има!

Весело празнуване в къщи!
Подаръка е чудесен,дано му се зарадва.Моите откога искат такива телефони,ама скоро няма да ги огрее.Криза е все пак  Rolling Eyes
Цяла сутрин правих кифлички,ама тъй като си нямам хлебопекарна  Sad .Инак им се нахвърлят като ято пилци.До довечера я остане нещо,я не.
Честит рожден ден/ на патерица/ и на половинката на Сис !Да е здрав,грижовен и мил!Да ги гледа и глези цялото семейство!
Не знам защо,но не мога да приема,че днес е Трифонзарезан  newsm78 .Свикнала съм на 14.02 да е празника.Сега вече има и по-модерен-св.Валентин,но ние в къщи казваме така-пияни от любов да ходиме!  Party

# 382
  bouquet Вале, браво! Само така! Много се радвам за вас  Simple Smile Да е честит, здрав и щастлив Матиас!!!   bouquet Спорна и доходна да е на мъж ти работата! Сигурна съм, че провлачваш крак  Wink Сега ще завалят добрите новини  Simple Smile
Юле, ама как така срам  newsm78 пусна боМбата и избяга... сега какви ли не фасони на гащи пред очите ми....  и защо пък точно гащи???  да има какво да събува милото или  бельо " за пред хора" ???  
можеше да метна по едно следобедно каЙвенце, но след сутрешното предложение на Феичката всичко ще бледнее ...

# 383
  • Пловдив
ВАЛЕ браво за добрите новини .
ДА Е КАСМЕТЛИЯ И МНОГО ЗДРАВ МАТИЯС.
МЪЖА ТИ ДА Е УДОВЛЕТВОРЕН ОТ НОВАТА СИ РАБОТА, И ПЪЛЕН ДА Е ДЖОБА МУ.
Дано сега да дойдат и добри новини от ФЕИЧКА че мъжа и вече е на работа  Peace
и от ЛИЛ че всичко е наред  при нея.
ТЯ Е СИЛНО МОМИЧЕ И СЪМ СИГУРНА ,ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕБОРИ С ПРОБЛЕМИТЕ!!!

# 384

Юле, ама как така срам  newsm78 пусна боМбата и избяга... сега какви ли не фасони на гащи пред очите ми....  и защо пък точно гащи???  да има какво да събува милото или  бельо " за пред хора" ???  
можеше да метна по едно следобедно каЙвенце, но след сутрешното предложение на Феичката всичко ще бледнее ...

защо казах гащи ли??? Mr. Green ми бикини ли са...полубоксерки ли???... бе ГАЩИ са си! Аз нося само прашки, затова всичко друго ми е гащи Mr. GreenА защо ми ги подари????Ми знам ли бе. Той никога нищо не ми е подарявал освен цветя. Или ме води да си купя, или ми дава картата си Twisted Evilда я прахосам в ларедут-а. Тъй че е голямо геройство да иде да ми купи нещо и то ГАЩИ!!!! Разболял се е от срам да знаете!!!
Айде - мятай кафето че днес ми е снежно и не ми се бачка!!!!

Вале - за убавите новини - мятай кифлите!!!

Аз ви мятам малко днешен сняг. Да видите що не ми се бачка!!!
http://media.snimka.bg/5473/017201740.jpg
http://media.snimka.bg/5473/017201735.jpg
http://media.snimka.bg/5473/017201738.jpg
и от събота от ранчото
http://media.snimka.bg/5473/017201813.jpg
http://media.snimka.bg/5473/017201825.jpg
http://media.snimka.bg/5473/017201830.jpg
http://media.snimka.bg/5473/017201827.jpg

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 15:22 от JuliS

# 385
Цитат
защо казах гащи ли??? Mr. Green ми бикини ли са...полубоксерки ли???... бе ГАЩИ са си! Аз нося само прашки, затова всичко друго ми е гащи Mr. GreenА защо ми ги подари????
Ами защото на човекО му е писнало да ти отваря г..а за да ти свали гащите ! Mr. Green

# 386
  • Пловдив
ЮЛЕ трябва да се позамислиш да не би да му харесват гащи а не прашки ...Знаеш ли на мъжете психита кога как ще им дойде и какво ще вземат да харесват.Мисля ,че щом такива ти е избрал значи това му харесва ... Mr. Green
Иначе бая кураж трябва да има един мъж за да купи бельо на жена си.
В младоста ни мъжа ми много обичаше да ми копува сутиени. И много интересно че винаги целеше размера.И като го питах как така се справя с номерацията ,той казваше че си има мярка ..шепата...  и с нея мерил  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Пращай и на нас малко сняг ....тука още сняг не сме виждали такъв за  да се порадват децата както си трябва... Crossing Arms

# 387
Цитат
защо казах гащи ли??? Mr. Green ми бикини ли са...полубоксерки ли???... бе ГАЩИ са си! Аз нося само прашки, затова всичко друго ми е гащи Mr. GreenА защо ми ги подари????
Ами защото на човекО му е писнало да ти отваря г..а за да ти свали гащите ! Mr. Green
НитЪй срам...тъй да говориш Thinking Crossing Armsнъл съм ти приятелка....

ЮЛЕ трябва да се позамислиш да не би да му харесват гащи а не прашки ...Знаеш ли на мъжете психита кога как ще им дойде и какво ще вземат да харесват.Мисля ,че щом такива ти е избрал значи това му харесва ... Mr. Green
Иначе бая кураж трябва да има един мъж за да купи бельо на жена си.
В младоста ни мъжа ми много обичаше да ми копува сутиени. И много интересно че винаги целеше размера.И като го питах как така се справя с номерацията ,той казваше че си има мярка ..шепата...  и с нея мерил  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Пращай и на нас малко сняг ....тука още сняг не сме виждали такъв за  да се порадват децата както си трябва... Crossing Arms

маа и на мен ми уцелил размера...питах го как - каза че по продавачката се ориентирал... ама не го питах мерил ли ги е???? Thinking
Колкото за снега- наприд го снимах - към 13 часа не гледай датата на апарата - така и не я научих да я сменям

# 388
  • Пловдив
ЮЛЕ ами те си имат техни си мерки за нашите г...та и гърди тъй че явно се справят и с това ,което е много похвално за тях значи добре ни познават. Peace Peace

# 389

супер са снимките  Simple Smile  а идеята с кофичка и лопатка за пясък да си играем със сняг  newsm74

Общи условия

Активация на акаунт