Юлски бебета - тема 136

• 31 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Доне, мерси, и на мен ми харесва  bowuu Според мен не трябва да даваш белтък поне месец, но по-добре и повече даже, ако не ти е проблем.

Аелия, мерси  Hug

Оле  Joy Joy Joy

Дуци, дано бързо се оправи Пепи  Praynig

Шада, много кофти  Confused И на мен Габи веднъж така ме беше ударила силно с глава и ми се счупи леко връхчето на един зъб  ooooh!

Дочкова, тук пече слънце, идвай насам  Grinning

# 136
Оф, Доне,  напоследък  не мога да се гледам в огледалото ooooh!

Белтък не давай поне месец. Аз не бих дала до 2 г.. Мойто пък мре за яйца  Crazy

Абе как им миете зъбите на децата. Мойто диване не ще нито накрайник, нито четка  Rolling Eyes  ще си ходи с мръсни зъби

# 137
  • София
Абе как им миете зъбите на децата. Мойто диване не ще нито накрайник, нито четка  Rolling Eyes  ще си ходи с мръсни зъби
Точно вчера и аз реших, че е време, че почнаха да избиват предкътниците вече и се набутах в една аптека да зяпам. Ами нищо подходящо нямаше като четки. Така че ще купя накрайника на Ненедент, дето е за пръстче. Дали ще му хареса, идея си нямам Rolling Eyes

# 138
Аз купих някаква четка(забравих каква беше) и се мие само с четката, много старателно търка, но не ще паста. Като има паста и хлърля всичко Crazy

# 139
Тук зимата е като в детството ми....Само дето трябва да ходя на работа, вместо да идем до балкана. Не че е възможно, пътищата са затрупани... Не мога да ви покажа, защото Сами ми затри картата на фотоапарата. Да взема да си купя друга.

# 140
Точно вчера и аз реших, че е време, че почнаха да избиват предкътниците вече и се набутах в една аптека да зяпам. Ами нищо подходящо нямаше като четки. Така че ще купя накрайника на Ненедент, дето е за пръстче. Дали ще му хареса, идея си нямам Rolling Eyes

Аз купих комплекта на Ненедент, обаче Бобо не дава аз му мия зъбите, а той си пъха накрайника до гърлото  Crazy Тънък, къс е и без проблем може да го сдъвче , отделно ме притеснява това, че го пъха много навътре. Струва ми се, че е за по-малки деца и е по скоро за чесане, не за миене  newsm78

# 141
на Нуби има комплект от три четки, двете са нещо като чесалки с гумени връхчета, а третото си е баш четка...
и тук сме затрупани от сняг..и продължава да вали....

# 142
Ние сме с пастата и накрайника на Ненендент. Ива с голям кеф изцоква пастата от накрайника.

# 143
  • София
Дони, благодаря ти за положения труд  Simple Smile Сега и ако Севги направи колажа само един и то малък ...  Mr. Green

За да приключа по темата - вчерашните дискусии аз по никакъв начин не приемам лично, нито съм целяла да обидя някого лично - просто не ми се видя удачно да се махат хора от списъка, който между другото може да стане много по-сбит, ако се махнат някои от интервалите, за да не се дразнят хората като скролват, макар, че лично аз го правя един път на няколко седмици  Peace /тогава си и прочитам датата  Joyhahaha

Аз също мисля да купувам комплекта на Ненедент, че с 15 зъба май е срамота да не ги мием  Embarassed

Болничките бързо да се оправят  Hug И ние я оставихме Билянка вкъщи, че има някакви слаби наченки на сополявяне /има ли въобще такава дума Mr. Green/.

Дея в повечето случаи не се бои от шумни предмети - и днес сама прояви интерес да пуска прахосмукачката, но на нашата може да се регулира силата на вакума и аз я слагам на минимум, докато чисти тя, че понякога се стряска като я пускам на макс и се гушка в мен.

# 144
Доне, благодаря за положения труд по първа страница. Винаги съм искала да пусна тема, но веднъж, докато бяхме бременни още, изявих желание, но като нова във форума не ме опълномощиха. Виждам, че на годините ми има въпросителна, ако желаеш можеш да уточниш, че съм на 37 /скоро ще стана на 38/. Но родих на 36. Mr. Green

# 145
Винаги съм искала да пусна тема, но веднъж, докато бяхме бременни още, изявих желание, но като нова във форума не ме опълномощиха.
?
Кой не те опълномощи? Или се осмеляваш да пуснеш, или не, никой не дава пълномощни. Не веднъж съм обяснявала на новаците как точно се пуска тема.

# 146
Промени по списъка няма да правя. Като дойде ред на другата тема, който я пусне да променя каквото желае. Доста е пипкаво да се взирам къде какво пише, за да сменя някоя чертичка...
След 10-20 теми, като замре положението, пак ще се намеся... Като изтрия някой и активността ще се увеличи.  smile3533

За белтъка значи да се въздържа... Шада, и Боян умира за яйца, което ми е много странно при положение, че Самуил все още не яде... Проблемът идва от факта, че моя мъж много обича английска закуска и почти винаги в събота и неделя правя, та сега направо ми се скапва седмичното меню като трябва да отпиша пържените и варените яйца...
А да му давам ли кекс с яйца при това положение?

# 147
Алекс е с обрив  Shocked Ще дълбаем тунели,за да стигнем до лекарката и да разберем шарка ли е или хранително ooooh!

# 148
Дон Ка, хубаво няма да правиш промени по списъка, ама не виждам да е прибавен линка, който дадох  Whistling

Дуци, предполагам, че Деница имаше предвид, че не е имала право да публикува нова тема, ако не е имала необходимия брой публикации.

Мамаими, дано е сериозно и мине бързо. Какъв е обривът?

# 149
  • София
Яна пък обожава да си мие зъбите, но това обикновено завършва с рев, защото след 10-15 мин в банята на мен ми писва, отнемам и четката и приключваме  ooooh!  Иначе ползваме някаква четка на аквафеш за след 4месец и паста ненедент.  Peace

Аз белтък още не съм давала. Е, случвало се е да яде кекс с яйце или в заливка на мусака, но като цяло избягвам, а за чист не си и помислям. Поне до 2 год ще удържа. Тя и не се натиска. Никак не е лакомо детето.  Laughing  Вчера брат ми обели и изяде пред нея 6 яйца, а единственото за което тя прояви желание е да бели  Joy

Доне, добре си го направила.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт