Юлски бебета - тема 136

• 31 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
НБМ, единственото бабино средство е топла пъдпъдъча мас. Трябва да се свържеш с ловджии или хора, които отглеждат пъдпъдъци. Те правят и такава мас. Но при Т едва ли ще ви помогне. За болката можеш да топлиш ушето с топла кърпа. Взехте ли секрет от носа? Най-вероятно имате микроб и АБ не е подходящ!

АЕЛЯ,
 ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, РАДОСТ И НИКОЙ ДА НЕ ПОМРАЧАВА КРАСИВАТА ТИ УСМИВКА!
БЪДИ ЩАСТЛИВА МАЙКА И СЪПРУГА, НАУКАТА Е НА ВТОРИ ПЛАН, НО И ТАМ ЖЕЛАЯ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ ПОСТИГНАТОТО
!

# 211
Честит Рожден Ден, Роси! Много любов и хубави мигове ти желая!!!

# 212
НБМ, нашето л-во не е за Т, а е общо, за всичко. Знаеш, че хом. действа на друг принцип. Ние 4-мата у дома пием различни неща при температура. Пепи вчера беше с червено гърло, сега го гледах и му е окей. За да вдига Дени още Т, значи има причина.
Иначе Беладона е за температура.

# 213
Благодаря ви, момичета за прекрасните пожелания!  Hug
Вчера получих най-прекрасния подарък - стерилната урина без растеж! Да са живи и здрави всички които обичаме, другото се постига. Пожелавам ви го от сърце! Много съм щастлива, че имам приятелки като вас, с които да преживявам всичко Hug

Една виртуална почерпка  cook smile3510

Дуц, много се радвам че Пепи е по-добре. А това за попарата с вино е чудесна идея  newsm48
Шада, Дони, благодарности за труда! Чудесно се е получило!  bouquet
НБМ, дано Дени се оправи бързо Praynig Пожелавам ти да излезете скоро от тоя порочен кръг и да е здрав. Hug

# 214
Благодаря ви момичета smile3525
На мен също явно не ми е писано да спя през ноща Симона доста често се събужда,и сутрин става винаги в 6-6.30 SickА през деня е истиско зверче...... Mr. Green
А относно миенето на зъбките ние все още сме със накрайника,но тази седмица ще и купя вече четка Simple SmileБихте ли ми препоръчали четка и паста.Паста използвах до сега Ненедент.

# 215
НБМ,запържваш една скилидка чесън в малко олио и топличко се капе в ушенцето.Задължително се капе първо в болното ухо ,а след около 15 мин и в здравото.За уши на Катето са изписвали винаги зинат  Confused Да се оправя юначето  Hug

Аелиа,честит рожден ден   bouquet Бъди все така позитивна!

# 216
Nip, радвам се, че отново си при нас  Hug Това на аватара ти Емо ли е Shocked Няма нищо общо с онова бебе, което аз съм виждала. Вече е голямо детенце  Heart Eyes

# 217
Честит Рожден Ден, Аелия   bouquet Занапред само приятни изненади да ти се случват  Hug

НБМ, стискам палци бързо да намерите решение и да му минава на Дени, но не мога да помогна  Confused

Кали, какво казват докторите, сподели, ако искаш.

ДеЩо  Hug наведе ме мисли. Имам идея какво представлява привързаното родителско. Може би от това има нужда.
Не искам да спи при нас по две причини. Твърдо съм убедена, че за детето и за родителите е по-добре детето да спи самичко, още повече, че е свикнало и досега беше наред съня. Вероятно, като расте и се осъзнава й се променят нуждите. Другото е, че аз не мога да спя, като има някой до мен, просто не мога да се отпусна. Дори с Васко спим с различни завивки.
А храненето й е много енергоемко и времеемко за мен. Трябва да има 100 неща, за да хапне по малко от всичко.
Може би в един момент ще се примиря и ще престана да настоявам, но разумът ми не допуска, че може да не е гладна и да пропуска хранене, при положение, че не е преяла на предното. А и нали трябва да се храни, за да расте, при това с полезни неща, щото боклуци не отказва.
Пак ще си говорим, щото явно имам нужда, ама ще ти пиша на лични, да не занимаваме всички.

Нип, радвам се, че се появи  Simple Smile И дай снимки на Емо  Heart Eyes

# 218
Ели е с ларингит  Tired Направо незнам какво да кажа вече  #Cussing out

# 219
Пак болни дечица. Tired

Дочкова, бързо да се оправя Ели.

НБМ и аз знам за затоплено олио в ухото, като МамаИви, но без чесан, въпреки, че чесън едва ли ще навреди, а може да помогне. Напоява се памук и се капе лекичо първо в болното.

Иве, какво става с обрива? Алекс нали беше с Т преди това, да не са разните 5ти-6ти болести. Приорикс скоро били ли сте?

Нип, и аз се радвам, че пак пишеш, дори и рядко. Емо е станал голямо и сладъко детенце вече.

Ейнджъл, разгледай последните странички, разискваха се няколко вида пасти и четки.  Peace

# 220
  • Варна
Честит празник, Аелия  bdbaloni!

Дочкова, дано Ели се оправя бързо. Би ли споделила какво лечение ви назначиха?

# 221
 Честит Рожден Ден,  Аелия   newsm67

Всички болни- скорошно оздравяване  Hug

И аз съм от болните- вчера пързаляхме Йоанна с шейната и днес аз съм с хрема и Т. Един Панадол довечера и ще съм ОК.

Само моето дете ли не яде сурови плодове и зеленчуци- опитвам се по всякакъв начин и форма да ги " пробутам"- не иска и това е. Маякуб май имаше същия проблем- моля те пиши ако си намерила някаква хитра идейка  Hug

Кети, Дуци е написала, че съм от Ловеч. В неделя мислим да отскочим до Беклемето да се попързаляме с найлони, че на друго не можем  Blush

# 222
НБМ, има едно цвете - дебела мара.......http://www.viridif.com/images/debela_mara.jpg. Сок от него мнооого помага при възпаление и болки в ушите. Дано скоро се оправи Дени  Praynig Hug

Всички други болнички дечица също Flowers Four Leaf Clover

Бобо днес си отвори сам входната врата  Crazy Не ме питайте как се излетях от тоалетната по без гащи  Blush Вече маха и капачките от контактите, бръква си с нещо достатъчно тънко и вади #Crazy

Книгите ми най-накрая дойдоха  Party

Давате ли зелена салата на децата? Ние от няколко дни вземаме и малкото си хапва с кеф. Вярно, че  най-вероятно са нитратни, но той яде с нас и няма начин. Мия ги по няколко пъти и ги изкисвам добре, пък дано има и нещо полезно в тях  Laughing

И аз съм от болните- вчера пързаляхме Йоанна с шейната и днес аз съм с хрема и Т. Един Панадол довечера и ще съм ОК.

hahaha

А сушени плодове? Също са вариант, ако не иска да яде пресни  Peace

# 223
 newsm67 Аелия, честит рожден ден! newsm67

Болничките да се оправят бързо  Praynig

angel81, добре дошла!

И Михаил понякога яде като за възрастен, даже като за двама възрастни  Crazy Понякога вечеря два пъти и то в сериозни количества. Успокоявам се и аз, че яде здравословни храни и толкова. Важното е, че не е всеки ден. Обикновено се случва, когато през деня е ял малко, та затова съм спокойна.

Преди няколко дни подариха на Мишо една книжка с животни, много е хубава самата книжка, обаче има вътре животни, за които не знам какво да кажа на детето - как прави зебрата, например?!  33uu или тигъра, или тюлена   33uu Върха беше като стигнахме до пеперудата. Точно се възмущавахме с баща му, че са я сложили и нея и се чудехме как прави, а в този момент Мишо започна да я сочи с пръстче и да вика "пе-пе"  Rolling Eyes

Имаме малък напредък със спането, но не като количество или изграждане на режим  Mr. Green Започва да си казва като му се доспи - взема си възглавничката и казва "на-ни". Днес по обяд вече го виждах, че му се спи и само му казах "хайде Мишо да отива да спинка", и той веднага тръгна към спалнята с радостни възгласи "на-ни на-ни"  Heart Eyes

А, за малко да забравя да се оплача, че тук нямаме грам сняг. Опитва се сутринта да вали, но ще натрупа някой друг път  Whistling улиците са сухи. Варненци да не се ослушват, ами да пратят малко сняг към планините  Mr. Green

# 224
А сушени плодове? Също са вариант, ако не иска да яде пресни  Peace

Не бях се сещала за сушени, макар че и тях май ги топят в няква химия за да издържат  ooooh! Ще опитам- мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт