Парочистачка

• 278 029
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • В свой си свят :))))
Явно сте попаднали на нещо добро, аз имам парочистачка керхер, но от преди 5г, дават я за стъкла и прозорци, но не няма смучещ момент...явно там ми е драмата. Моя колежка пък си е купила такава джаджа за миене на прозорци - дето пръска и смуче, ама няма удължител....и аз имам едни гадни прозорци дето няма достигане и е голяма драма като им дойде времето....

# 346
  • Варна
Купих си тази,водят я парен екстрактор Simple Smile

https://vimax-karcher.com/paren-ekstraktor-karcher-sv-7.html?gcl … u3m8aAsIsEALw_wcB

Нещо  като парочистачка и прахосмукачка в едно Simple Smile

# 347
  • София
Купих си тази,водят я парен екстрактор Simple Smile

https://vimax-karcher.com/paren-ekstraktor-karcher-sv-7.html?gcl … u3m8aAsIsEALw_wcB

Нещо  като парочистачка и прахосмукачка в едно Simple Smile

Честито ! Със здраве да я ползваш.
Имам въпрос - става ли функцията пара за почистване на килими и едновременно ли пуска пара и смуче или първо трябва да се почисти с парата и после да изсмуче каквато вода се е събрала от парата ?

# 348
  • Варна
Едновременно пуска пара и прахосмуче но може да работи и отделно.Според желанията.Аз например не мога да си мия паркета всеки ден било то и с пара.Та като няма до го мия не пускам парата Simple Smile
Има приставка за мокет и за килим,но аз нямам нито едно от двете та не мога да ти бъда полезна в тази насока.Знам,че освежава килима с пара,но не го пере Simple Smile

# 349
  • София
Боряна Георгиева , благодаря за отговора. Да, парата освежава килимите, аз сега ползвам една парочистачка за под, но няма с какво да събера после водата, прахосмукачката ми е робот и чисти на сухо. Мисля си, че както парата разтваря мърсотията и като се изсмуче после, ще е по-добре отколкото само с пара.

# 350
  • Варна
Ето тук може да видиш как се ползва и на килим,смятам,че за освежаване трябва да свърши работа Simple Smile Аз мога да гарантирам,че за теракота и паркет резултата е перфектен Simple Smile Забравих кофи,стирки и препарати Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=xIY5a9BSSHU

# 351
  • София
Благодаря. Май се навивам, въпреки, че имам 2 парочистачки, но тази с изсмукването ми се струва по-ефективна.
И сега е на промоция 🤔🤔🤔

Да допълня: не ми трябваше много да се навия, поръчах я.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 16:14 от nati_nat

# 352
  • Варна
Да,аз лично съм доволна.Чистих баня,тоалет с нея,котлон,фурна.Абе каквото се сетих Simple Smile Аз нямам парочистачка и съм впечатлена.Дано и като марка да са качествени.Единствения ми разход е един обезпенител който се ползва Simple Smile

Много се радвам,че я поръча Simple Smile Ще чакам да ми кажеш отзиви за килима Simple Smile)

# 353
  • Пловдив
Аз имам керхер sc3 и си мия прозорци и стъкла с приставката за прозорци. Имам си няколко стари кърпи и си ги слагам на пода. Като минавам с приставката прозореца остава чист и без пара/вода, а сравнително малко количество вода отива в кърпата. Мия си всеки път пода с парочистачката след като мина с робота, който ми прахосмуче и не е нужно да събирам вода след това, чистя на отворени прозорци и съхне и по-бързо от това, ако ползвам парцал.

# 354
Аз имам керхер sc3 и си мия прозорци и стъкла с приставката за прозорци. Имам си няколко стари кърпи и си ги слагам на пода. Като минавам с приставката прозореца остава чист и без пара/вода, а сравнително малко количество вода отива в кърпата. Мия си всеки път пода с парочистачката след като мина с робота, който ми прахосмуче и не е нужно да събирам вода след това, чистя на отворени прозорци и съхне и по-бързо от това, ако ползвам парцал.
И аз съм със същата и само да се постопли още и ще чистя и аз прозорци.Много бързо съхне пода ,не е като при почистване с моп.Преди приставката за прозорци минавате ли с  приставка с кърпа (да се изчисти пепелта и мръсотията) или директно си чистите с приставката за прозорци ?

# 355
  • Пловдив
Преди приставката за прозорци минавате ли с  приставка с кърпа (да се изчисти пепелта и мръсотията) или директно си чистите с приставката за прозорци ?

Минавам със средната приставка с кърпата и хубаво си ги  търкам. Ако са много мръсни бих ги и избърсала първо с парцал леко да махна мърсотията. Само тогава се получава малко повече вода, но после се маха с приставката за стъклата.

# 356
  • София /Абсурдистан
И аз съм със същата и само да се постопли още и ще чистя и аз прозорци.Много бързо съхне пода ,не е като при почистване с моп.Преди приставката за прозорци минавате ли с  приставка с кърпа (да се изчисти пепелта и мръсотията) или директно си чистите с приставката за прозорци ?
Може ли да дадете линк момичета?
А само за придтавката за прозорци продават отделно удължител, нещо като тръба е, гледах го някъде в ибей, но не знам дали в БГ продават. То би трябвало да може и нещо да се приспособи също.

# 357
  • Пловдив
И аз съм със същата и само да се постопли още и ще чистя и аз прозорци.Много бързо съхне пода ,не е като при почистване с моп.Преди приставката за прозорци минавате ли с  приставка с кърпа (да се изчисти пепелта и мръсотията) или директно си чистите с приставката за прозорци ?
Може ли да дадете линк момичета?
А само за придтавката за прозорци продават отделно удължител, нещо като тръба е, гледах го някъде в ибей, но не знам дали в БГ продават. То би трябвало да може и нещо да се приспособи също.

Линк към какво, че не разбрах...

# 358
  • София /Абсурдистан
Линк към парочистачката, но я намерих вече и разгледах. Само не разбрах, приставката за прозорци дали има и екстактор.

# 359
Линк към парочистачката, но я намерих вече и разгледах. Само не разбрах, приставката за прозорци дали има и екстактор.
Sc3 парочистачката няма.Няма значение с каква приставка се използва.

Общи условия

Активация на акаунт