ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 584
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета, препоръчайте ми някакъв блясък, може би хайлайтър, за скулите и очите. Единственото, което аз знам е ето това на Лумене http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/14.php
Имате ли отзиви за него?  newsm78
Аз имам хайлайтър с минерали на Артдеко - страхотен е !

Този, който е в кутийка и е от 3 цвята ли? newsm78

# 241
kiora, а ти пробвала ли си нещо такова...имаш ли идея дали има ефект... Rolling Eyes

JorjetaHug, от горните два предпочитам на Smashbox Peace Ролята на подобен продукт е оптически да омекотява финните линии (макар че уж и анти ейдж ефект има Rolling Eyes; дано не се самозаблуждавам за тези му "свойства" Mr. Green), но според мен е по-скоро вид околоочна база Crazy, защото коректорът след това "лепва", в смисъл, издържа по-дълго и не е нужно подновяване на чести периоди Peace Обаче не мога да преценя относно предотвратяване събирането на околоочния коректор, тъй като нямам такъв проблем. Препоръчвам да се пробва, именно защото наподобява фдт базите и предполагам, че може да има такъв exta ефект Wink

# 242
Момичета, някоя от Вас дали е ползвала тази пудра:

GUERLAIN
Les Voilettes Pressed Powder For The Face - 03 Beige
Интересува ме дали е много тъмна, дали е подходяща за суха кожа и изобщо отзиви от някоя дама, която я е ползвала   bouquet
Какво представлява тази лилавата, от същата серия, някой пробвал ли е ?  Laughing
http://eu.strawberrynet.com/makeup/guerlain/?LineId=3401#3401

# 243
  • Варна
kiora   bouquet много ти благодаря...аз имам проблем с пачи крак и ще пробвам това обезателно.... Hug

# 244
Здравейте, препоръчайте ми ФДТ който не ми остава по пръстите като се пипна, а аз постоянно си пипам лицето  Rolling Eyes. Опитах Мебълин и Лореал , но не стават  Tired. Кожата ми по-скоро мазна/смесена.
Благодаря ви!  Hug

# 245
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми ФДТ който не ми остава по пръстите като се пипна, а аз постоянно си пипам лицето  Rolling Eyes. Опитах Мебълин и Лореал , но не стават  Tired. Кожата ми по-скоро мазна/смесена.
Благодаря ви!  Hug

След като мен вече ме посъветваха и си закупих нов ФДТ, вече мога и аз да дам мнение!  Mr. Green
Color Stay на Revlon, за смесена кожа! При това само за скромната сума от 18лв. Simple Smile

# 246
Момичета, някоя от Вас дали е ползвала тази пудра:

GUERLAIN
Les Voilettes Pressed Powder For The Face - 03 Beige
Интересува ме дали е много тъмна, дали е подходяща за суха кожа и изобщо отзиви от някоя дама, която я е ползвала   bouquet
Какво представлява тази лилавата, от същата серия, някой пробвал ли е ?  Laughing
http://eu.strawberrynet.com/makeup/guerlain/?LineId=3401#3401

Аз също се интересувам от тези пудри Peace.Заглеждам ги отдавна,но ми се иска да чуя малко отзиви.
Ето тази пудра http://www.fragrancedirect.co.uk/Lentheric/Lentheric-Feather-Fin … -20g/invt/0016298,е последното ми откритие.Много ,много е хубава.Мека,лесно се нанася,средна покривност,не изсушава Peace.С нея не "лъсвам" до обяд,както с много други ,които съм използвала.
А пък за цената,нямам думи.

# 247
 Момичета, спешна нужда от помощ. Търся супер покривен фдт понеже имам да крия едно конкретно нещо. Под покривен нямам идея да ми е като маска на лицето, но не от онези овлажняващите понеже с тях нищо от това което искам не се скрива Confused Иначе кожата ми е суха и е несъвместима с тежките фдт, но ми се налага да се жертвам Confused
Много благодаря предварително

# 248
Пробвала ли си Max Factor Miracle Touch? На мен не ми стои като маска,но е покривен и би скрил доста несъвършенства според мен  Hug

# 249
В малката кръгла кутийка ли Embarassed Ако е този няма моя цвят, всичките ми идват тъмни Confused

# 250
  • София
Пробвала ли си Max Factor Miracle Touch? На мен не ми стои като маска,но е покривен и би скрил доста несъвършенства според мен  Hug

Точно за този и аз се сетих  Peace

# 251
Ами кръгла му е опаковката ,да.Може би има нещо такова с цветовете,защото аз не съм бяла,а един от най-светлите цветове ми стои много добре.

# 252
Вземи си този и го нанасяй като коректор на определеното място,под фон дьо тен-а.

Скрива всичко.  Mr. Green

# 253
Миличка, за цена да ме ориентираш Embarassed
Благодаря ви момичета Hug

# 254
Вземи си този и го нанасяй като коректор на определеното място,под фон дьо тен-а.

Скрива всичко.  Mr. Green

Да, това е най-покривното нещо, което съм ползвала, но действително е добре да се ползва само за определени места и да се покрива с друг ФДТ, иначе не стои добре. Като цена в бг магазин не знам, но в Ягодка е към $29
Гледах реклами в едно списание и на някакъв медецински супер покривен, но не се сещам как се казваше  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт