ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 467
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
jesy_ ползвала съм Estee Lauder Double Wear тестер и ми хареса , но аз лично не бих заменила Ланком-а с друг фон-дьо-тен . Просто по отношение на фон-дю-тени смятам , че са много добри. Харесвам много и един на Chanel - .

Все пак съветът ми е да отидеш в някоя козметика и да ги помолиш да ти дадът тестери, така ще пробваш няколко и ще знаея какви са + и – на всеки. Пък и не са малко парите...

# 316
  • София
jesy_ от всички изброени от теб ФДТ за мен най-слабия е на Ланком  Crazy Със същия тип кожа съм и съм най-доволна от Guerlain. Явно трябва да пробваш с тестери, за да прецениш за себе си.  Peace

# 317

а това някой  случайно да е ползвал..?

# 318
А някои може ли да даде мнение за тези два фондютена  BOURJOIS REPULPANT REBOSTING ; HOURES SLEEP EFFECT

# 319
jesy_ ползвала съм Estee Lauder Double Wear тестер и ми хареса , но аз лично не бих заменила Ланком-а с друг фон-дьо-тен . Просто по отношение на фон-дю-тени смятам , че са много добри. Харесвам много и един на Chanel

Все пак съветът ми е да отидеш в някоя козметика и да ги помолиш да ти дадът тестери, така ще пробваш няколко и ще знаея какви са + и – на всеки. Пък и не са малко парите...

Мерси много момичета Simple Smile
Точно, защото съм доволна от Ланком-а и ме е страх да опитам нещо друго, а ми се иска. Другото е че супер си уцелих цвета.
Ще отида да опитам и този на Шанел.

MissNellie Аз ползвам същото, но 55 фактор и мога да го препоръчам с 2 ръце. Страхотен е!

# 320
jesy_ , ще споделиш ли кой е цвета . PraynigАз си търся нещо в средната гама на цветовете ,но да не жълтее, а по-скоро тъмно прасковено

# 321
jesy_    какво ще кажеш за покривността и усещането? като е с толкова висок фактор, добре ли се нанася, не белее ли, не лъсваш ли?   bouquet

# 322
*Jeny* Ако ме питаш за цвета на ФДТ Lancome Teint Idole BUFF2

MissNellie Аз ползвам Shiseido Ultimate Sun Protection Face & Body Lotion SPF 55 както по горе казах съм с мазна кожа и затова ми препоръчаха този. Ако си със суха кожа има друг Shiseido Ultimate Sun Protection Cream For Face SPF 55.
Страшно доволна съм от моят и на когото и да съм го препоръчала е останал доволен. Това е единственият, които не прави бяла кожата ми, не седи на петна, не лъсвам, не го чувствам и много добре седи за основа преди ФДТ. Нанася се много лесно, защото е по течен (нещо като мляко, а не крем). Чувстваш лицето си страхотно след нанасяне.
Ползвам си го всеки ден за лицето + когато съм на плаж за тялото. Много време ще го ползваш, защото е 100мл.
Дано да съм била полезна, ако има друго кажи. Simple Smile

Сега чак се зачетох надолу, че е ФДТ ooooh! изглежда на външен вид като слънцезащитният ми.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 20:03 от jesy_

# 323
Показаното от MissNellie  е фон дьо тен,а твоето е лосион доколкото разбирам.  Thinking

# 324
А някои може ли да даде мнение за тези два фондютена  BOURJOIS REPULPANT REBOSTING ; HOURES SLEEP EFFECT
Преди време ползвах Houres 10Sleep Effect много лек и лесен за нанасяне,озарява лицето,но ми лъщеше и ли4но за мен е подходящ за лятото.Ако имаш нещо за прикриване не го препоръ4вам.

# 325
ами да питах за ФДТ, нормално е д а стане грешка, опаковките им са идентични  Peace
благодаря ти все пак, и слънцезащитен за тялото техен мислех да взема така или иначе

# 326

а това някой  случайно да е ползвал..?

Много е добър...за лятото на ваканция,за плажа,за ски,за сауна,спорт,солариум...но за всеки ден-не Peace

# 327
Някой ползвал ли е този минерален фон дьо тен пудра на Revlon Colorstay                                                                                                  Колебая се за сега от минералните между него и този фон дьо тен пудра 2в1 на Art Deco

# 328
Amra , аз харесва много Арт Деко Hug
Иначе всеки ден си меня мненията какъв нов да си взема. Супербаланса ми свъшва и  се колебая между Lancom teint Idole, Шанел Teint Innodence или пък Estee Lauder Double Wear.Помагайте Hug

# 329
*Jeny* както писах и на jesy_ аз съм фен на фон-дю-тените на Ланком, но и шанел-а е много хубав. последно като си взимах се колебаех дали да не взема него, но в крайна сметка заложих на Ланком. Моят е обаче не е teint Idole, а photogenic lumessence. Според мен трябва да пробваш двата и да прецениш. Помоли в магазина в който пазаруваш да ти дадът тестери за вкъщи ( винаги имат и винаги се правят на убити лисици)

Общи условия

Активация на акаунт