ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 461
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Joanna87, много благодаря за съвета. С  photogenic lumessence какъв ефект се постига, струва ми се,че е с със светлоотразителни частици? Hug

Някой, ако е ползвал този цвят коняк да сподели дали е много тъмен Hug Praynig
http://www.lancome.com.sg/_en/_sg/catalog/product.aspx?prdcode=0 … oryCode=AXEMakeup^F1_Complexion^F2_Com_FluidCounceal^F3_Com_Flu_AllSkin&vname=name&

# 331
*Jeny* това, което най-много ми харесва е , че изглежа супер естествено и няма светлоотразителни частици. 

# 332
  • София
вместо запис да питам база за очи за по мазни клепачи?Не съм пробвала нищо досега,обаче кепачите са ми много мазни като кожата и въобше не знам дали е редно да слагам база да ги изсушавам,ама като не ми седи грима,така ще е.

# 333
И аз си купих Healthy Mix  на Bourjois.Доволна съм Peace.Леко се разнася,стои естествено,не е тежък.Аз, задължително след като си сложа фон дьо тен,минавам лицето с влажна гъбичка за такъв.После слагам и малко пудра.Цял ден,нямам проблеми с "лъсването".Според мен тази гъбичка,обира излишъка и кожата си поема само това,което и трябва newsm78.
Днес и аз си го взех по препоръка на моми4ето в магазина,идеално ми пасна 53 като цвят,жълтеникъв и светъл Peace.Лек и приятен ми се вижда,но все още не съм го пробвала като издръжливост,дано не лъсна,4е е и на промоция 14 и ст.,а после щял да е 20 и.Много ме спе4ели,4е е с помпи4ка,ина4е ми е по-трудно за нанасяне и вси4ко става в фдт.Ще пиша става или не,поне за мен, след целодневно носене.

# 334
вместо запис да питам база за очи за по мазни клепачи?Не съм пробвала нищо досега,обаче кепачите са ми много мазни като кожата и въобше не знам дали е редно да слагам база да ги изсушавам,ама като не ми седи грима,така ще е.
на кларанс и на арт деко имат база за клепачите

# 335
  • София
базата изсушава ли много клепача,мен ме притеснява да не взема нещо да се сбръчкам после около очите,ако много стяга.Ама и хем искам и сенките да ми стоят Simple Smile

# 336
  • София
Ееее чак пък толкова.  Laughing Няма да се сбръчкаш споко.  Peace Аз ползвам на Манхатън, една в едно бурканче, не е лоша и беше някъде около 10лв. Peace

# 337
  • София
точно него ми го предложиха в ремедиума,на манхатън бяло малко бурканче,май беше 8лв.А Това на Арт Деко по магазините има ли го?Не съм го виждала досега.

# 338
точно него ми го предложиха в ремедиума,на манхатън бяло малко бурканче,май беше 8лв.А Това на Арт Деко по магазините има ли го?Не съм го виждала досега.
И аз на базата на Арт деко съм се спряла Grinning Продават козметиката ан Арт деко в ЦУМ на партера, също ето адреси на магазини,където също продават тази козметика, които една форумка беше така добра да ми прати на скоро : http://chick-chat.org/index.php?topic=642.350  Не знам доколко адресите са актуални Peace

# 339
Amra , аз харесва много Арт Деко Hug
Иначе всеки ден си меня мненията какъв нов да си взема. Супербаланса ми свъшва и  се колебая между Lancom teint Idole, Шанел Teint Innodence или пък Estee Lauder Double Wear.Помагайте Hug
Мерси много  bouquet

# 340

тази е най-използваната, много е добра...не се притеснявай няма да ти изсуши клепачите

# 341
  • София
И аз на базата на Арт деко съм се спряла Grinning Продават козметиката ан Арт деко в ЦУМ на партера, също ето адреси на магазини,където също продават тази козметика, които една форумка беше така добра да ми прати на скоро : http://chick-chat.org/index.php?topic=642.350  Не знам доколко адресите са актуални Peace
oo благодаря ти,дори сега се сетих че на Плиска съм мяркала в магазина други неща от тая марка,ама съм позабравила.Добре че ми опресни паметта.Ако го няма там,ще отида в ЦУМ.

MissNellie а това на коя фирма е?Къде мога да го намеря в София?

# 342
Urban Decay, Eyeshadow Primer potion

В България би трябвало да се продават в магазините Сефора, които отварят напролет по график, иначе - Амазон и ибей. много е добра , струва си  Peace

# 343
Само да питам занете ли дали в магазин Драка в София http://www.draka-bg.com/index.php?m=324&lang=1 продават козметиката на Арт деко да погледна там прахообразната минерална пудра?  Praynig

# 344
  • София
току що го видях в драката за мазна кожа,антибактериален фон дю тен.Някой ползвал ли го е,з-то аз си търся точно такъв.А и магазина ми е под носа.

Общи условия

Активация на акаунт