ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 353
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
А според вас под очите каква база е по-добре да се използва, за да се задържа по-дълго коректора? За лице или за очи? Някой пробвал ли е с коя издържа по-дълго?
Под очите се слага коректор. На горен клепач се ползва база за сенки, за по-голяма трайност на грима.

Имах предвид под коректора дали слагате база и коя го фиксира по-добре.

# 661
а тези бази за очи, предпазват ли от леката черна дъга, която спиралата остава по принцип когато се слагат под очите или те са само за горен клепач

# 662
База под коректора не слагам. Случвало ми се е да използвам база за сенки като коректор и коректор като база за сенки. Mr. Green

# 663
Щом е "гъсто, като мус", значи се има предвид Studio Sculpt.

Мираж мерси! а ти ползвала ли си го? И въобще, и ФДТ на МАС? отзиви?

# 664
Да. Неведнъж съм писала, че коректорите и ФДТ-ите на МАС не харесвам.

# 665
мхм, аз от някакви ревюта четени съм останала с впечатлението че няма да ми харесат и не съм ползвала никога, и сега се замислих, дали пък не е напълно безпочвено...мерси   bouquet

# 666
Ако някой наистина го интересува, мога да питам как се казва точно коректора. Просто споменах, защото моята приятелка наистина има сериозен проблем с кръговете под очите и само това заличава напълно всичко, без да мазнее. Понеже тя е манекенка и я гримират непрекъснато с каква ли не козметика, харесва най-много това. Успех на всички в избора Simple Smile

# 667
Тъй като до сега не бях ползвала минерален фдт, вчера реших да си купя този на АртДеко и съм приятно изненадана- покривносста му е добра, стои естествено, добре матира Т-зоната, на опаковката пише, че е talk-free, wax- and oil-free, fragrance-free.Единственият недостатък е, че съдържа Methylparaben и Propylparaben, както и Bismuth Oxychloride, което според мен го прави неподходящ за чувствителни кожи. no

# 668
Аз пак да попитам за тази база,ако има използвалия...
Или някоя друга с т.нап. illuminating ефект?   Mr. Green

# 669
  • София
А според вас под очите каква база е по-добре да се използва, за да се задържа по-дълго коректора? За лице или за очи? Някой пробвал ли е с коя издържа по-дълго?
Под очите се слага коректор. На горен клепач се ползва база за сенки, за по-голяма трайност на грима.

Имах предвид под коректора дали слагате база и коя го фиксира по-добре.
Аз слагам от тази, която ползвам върху цялото лице. В моят случай, това е матиращата база на Лумене - много ми харесва (аз други не съм ползвала, но определено има разлика между без и с база).  Peace

# 670
Kaква е разликата в покривността на тези фон дьо тени на Ревлон- Колор стей? http://2.bp.blogspot.com/_MptkrJEIIqk/SwiMq3fc4_I/AAAAAAAAAD0/WV … ion-oily-skin.jpg и http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/r/Revlon-ColorStay- … ff7ac29559923.jpg
Кой е по-покривен и подходящ за комбинирана и проблемна кожа? Седи ли като маска?
Търся нещо горе-долу в този ценови клас, да е много покривно, но да седи максимално естествено и да не прави пъпки. Досега съм ползвала на Виши, на Импала и на Буржоа новия плодов, но не са това, която търся като покривност и естественост Sad

# 671
Моми4ета,моля ви препоръ4айте ми минерален ФДТ,който да е подходя6т  zа 4увствителна кожа.Цената не е от zна4ение.Омръzна ми да експериментирам с кожата си и се надявам , 4е вие 6те може да ми помогнете.   bouquet

# 672
Благодаря много за отговорите относно базата!  Hug

kashmir, базата на Lumene минимизира ли линиите под очите? Като сложа коректор много неприятно се подчертават.

А дали L'Oreal  Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer я има някъде? Чета много добри ревюта за нея.

# 673
  • София
Kaква е разликата в покривността на тези фон дьо тени на Ревлон- Колор стей? http://2.bp.blogspot.com/_MptkrJEIIqk/SwiMq3fc4_I/AAAAAAAAAD0/WV … ion-oily-skin.jpg и http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/r/Revlon-ColorStay- … ff7ac29559923.jpg ?  
Кой е по-покривен и подходящ за комбинирана и проблемна кожа? Седи ли като маска?
Търся нещо горе-долу в този ценови клас, да е много покривно, но да седи максимално естествено и да не прави пъпки. Досега съм ползвала на Виши, на Импала и на Буржоа новия плодов, но не са това, която търся като покривност и естественост Sad

От тези двата на Ревлон по-добре вземи течния К.Стей. Минералната пудра е хубава, но неудобна за ползване и със слаба покривност. От този тип пудри за мен лично най-добрата е Лореал- хубава покривност, трайна, не запушва порите ми и тена става супер!
А защо не си останала доволна от Виши, дай отзиви, моля и за кой ФДТ точно става дума? Grinning

# 674
  • София
Моми4ета,моля ви препоръ4айте ми минерален ФДТ,който да е подходя6т  zа 4увствителна кожа.Цената не е от zна4ение.Омръzна ми да експериментирам с кожата си и се надявам , 4е вие 6те може да ми помогнете.   bouquet
и аз със същата молба Flutter

Общи условия

Активация на акаунт