ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 351
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
illy, MissNellie, благодаря ви за отзивите Peace Това за пъпките ме притеснява, но дано мога някъде да го тествам, макар че от 1 тестване няма как да разбера ще избият ли пъпки или не, поне е покривен Peace

# 691
Имам въпрос - под очите може ли да се слага фон дьо тен или непременно трябва да се слага коерктор?

# 692
  • София
ох и аз се присъединявам към питането или по скоро да кажа моя опит.Слагам база под очите и фон дю тен,ама става нещо неравномерно в гънките и се виждат мимическите бръчици.Ако слагам коректор ефекта същия ли ще е или няма да се натрупва така като фдт в бръчиците?Като се има предвид че съм на 27 с мазна кожа и въобще нямам бръчки,ама сега като започнах така да слагам фдт под очите и хич не ми харесва.

# 693
Много зависи от самия коректор или фдт. Едни много се събират, други не.
Както неотдавна писах харесвам коректора на Авен. На МаксФактор, Мастър Тъч също много ми допада.
Кое е по-подходящо /фдт или коректор/ за тази зона също е индивидуално в зависимост кой от каква покривност има нужда и състоянието на кожата там.

# 694
Под очите си слагам първо фдт, после коректор,а накрая и пудра.Мисля си,че са по-видими мимическите бръчки които имам,но  аз ползвам бял и сигурно ще е грозно.Тези от вас с тонираните ще могат и с коректорче да минат без проблем,ако е с тон по-светъл ще е супер,като на рекламните снимки,при мен уви няма как с тези сенки.

# 695
  • София
Аз от известно време бях прекратила употребата на ФДТ и коректори защото ужасно ми подчертават бръчиците по лицето. Вместо да изглеждам по-добре с грим ставах все едно с 15 години по-стара. Наскоро обаче не знам какъв порив ме накара да си купя коректор на Лореал.
Много съм доволна. А и цвета си го уцелих перфектно от раз.  Повече ми харесва от МаксФактор определено. В момента, в който го нанеса с четчицата и го потупам с пръсти сякаш изчезва. После слагам пудра по цялото лице и върху коректора за фиксация и тенът става страхотен и свеж, сенките се скриват напълно, а изобщо не личи, че имам нещо под очите. Даже понякога вечер се поглеждам в огледалото и си казвам "брееей, колко свеж вид имам" и в момента, в който си сваля грима отдолу изскачат тъмните сенки  Crazy
А за мимическите бръчки около устата решението ми се оказа прахообразен (минерален) ФДТ или пудра само. Иначе със всичко друго се подчертават.

# 696
Addri, как точно се казва този коректор на Лореал, че доколкото знам те са няколко стика Rolling Eyes

# 697
  • София
Прилича на писалка и на него пише "Touche Maguique''. Взех си го от ДМ, но не погледнах цената защото се бях засилила на шопинг терапия и просто минавах покрай щендовете и пусках каквото хвана в кошницата... то и затова от грабене без много да гледам се сдобих с коректор при положение, че от години не ползвам такъв  Laughing

# 698
Мерси, ще огледам Peace. Май всички видове коректори ще изпробвам Laughing, на мен не ми се скриват сенките особено, но поне да не личи, че съм с коректор, че някой са много сухи Confused

# 699
  • София
Ами аз досега каквото и да съм ползвала хем личи, че съм намазана, хем и сенките се виждат  Close Затова и се бях отказала изобщо от този артикул като нещо ненужно, но сега за пръв път определено съм доволна. Затова и споделям

# 700
Аз също съм доволна от този коректор на Лореал Peace Бях си го купила преди около месец и останах приятно изненадата. Даже сега като ми свърши наличния (пак на Лореал, само че стик), мисля да си купя този течния отново Wink

# 701
Здравейте искам да ви попитам за нещо като крем да ми препоръчате, ако въобще съществува такова нещо.
Искам нещо като заместител на фтд за лятото - някакъв крем който съвсем леко тонира, да матира и да има спф. Т.е. да не е като фдт - да не се налага после да го отстранявам от лицето си, а да си е като крем : )
Мазна тинейджърска кожа имам

п.п. От къде да си купя основата за сенки на Арт Деко (в Мол Сердика продаваха Арт Деко, но нямаше базата : ( )

# 702
  • София
Здравейте искам да ви попитам за нещо като крем да ми препоръчате, ако въобще съществува такова нещо.
Искам нещо като заместител на фтд за лятото - някакъв крем който съвсем леко тонира, да матира и да има спф. Т.е. да не е като фдт - да не се налага после да го отстранявам от лицето си, а да си е като крем : )
Мазна тинейджърска кожа имам

п.п. От къде да си купя основата за сенки на Арт Деко (в Мол Сердика продаваха Арт Деко, но нямаше базата : ( )
имаше имаше Simple Smile Но можеш да си вземеш на Плиска.На самия хотел отстрани има магазини и там има един единствен с козметика,там има всичко на Арт деко.

А момичета защо съм се заблудила че Сефора ще е в мол Сердика?Видях реклама на Мак за другия месец,че ще открият,но от Сефора нямаше и помен.Явно ще го изтупат в другия мол на Цариградското?

# 703
Мерси На Кашето Жена Му, ама аз питах една от продавачките и тя ми каза, че я нямат, нищо де, ще отида до Плиска : )

Все пак се надявам за препоръки за кремче  Blush

# 704
А момичета защо съм се заблудила че Сефора ще е в мол Сердика?Видях реклама на Мак за другия месец,че ще открият,но от Сефора нямаше и помен.Явно ще го изтупат в другия мол на Цариградското?
Аз също видях рекламата на MAC и много се зарадвах. До колкото знам, Sephora ще бъде в Carefour.

Общи условия

Активация на акаунт