ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 328
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Арт деко имаше в два от магазините за козметика в мол Сердика.Иначе ужасно се зарадвах че имаха козметиката на Корес и на Ив Роше и то в пълния й набор.Сега ще чакам Мак да си отворят магазина,че там какво мотаене ме чака Simple Smile))
А пък за Керфура и за там чакам,тука напоследък всеки месец мол отварят и се замаях от обикаляне.

# 706
Здравейте, момичета!
Решила съм да си купя фондьо тен на Estee Lauder-Double Wear Light, но големият ми проблем е изборът на цвят, защото няма къде да ги видя!?!
На Chanel ползвам цвят № 40 и пише интензитет 2.
Кожата ми не е светла, по скоро средна на цвят-колебанието ми е между интензитет 2 и 3 на Ести.Искам по-скоро да жълтее , отколкото да розовее цвета на фдт.
Ако някой може да ми даде съвет ще съм много благодарна! Hug

# 707
те са 4 ри цвята. Щом ползваш 40 на шанел, определено 3 или 4. но по-скоро 3

# 708
всъщност май са 5, но аз имам 40 на шанел и 3 на ел, така че мисля че ще ти пасне

# 709
Много, много благодаря за бързият отговор!
А от ЕЛ доволна ли си?
Аз ползвам техните кремове, но фон дьо тен не съм имала!

# 710
да, хубав е. аз ползвам шанел мат люмиер и доста бързо ми се скапва върху лицето, но е по покривен от ел лайт версията. ако търсиш нещо със средно покритие ел е много хубав, аз в момента не го ползвам защото ми е много тъмен. пазя го за лятото

# 711
Благодаря!
Ако има и други пробвали, моля да пишат!

# 712
Момичета,нали щеше да излиза в Бг. някакъв нов на Ревлон?Какво стана?

# 713

Да, този. Ве още не е пуснат официално на пазара но в много страни се продава навсякъде вече, така че проверяайте, и в БГ ще се появи скоро Peace

# 714
Някоя мацка вече се похвали, че си го е купила от Божур.

# 715
Аз използвам REVLON beyond naturals SPF 15 фон дьо тен - лек е като крем и ми е много подходящ, защото съм с мазна кожа.
http://www.ivis.bg/revlon-beyond-naturals-spf-15-%D1%84%D0%BE%D0 … %D0%BD-p3757.html

Ползвала съм и на Lumene - крем ФДТ. Не е лош.

# 716
Нов продукт.
Lancome Oscillation Powerfoundation

# 717

Да, този. Ве още не е пуснат официално на пазара но в много страни се продава навсякъде вече, така че проверяайте, и в БГ ще се появи скоро Peace

Аз си го купих вчера от Бонжур, днес ще го пробвам и ще дам отзиви. А иначе като го пробвах в магазина ми се стори приятен и е oil and fragrance free, което е добре за мазна или чувствителна кожа Wink

# 718
Денси, има ли го вече и тук? Heart Eyes
Гледах клипчетата и ми се струва страхотен Blush

# 719
Още не. Hug

Общи условия

Активация на акаунт