Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 156
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Ох, няма такъв смях просто. Джаред го обичам по дифолт, обаче Джим ме изкефи максимално.
Въпрос:
- Как успявате да изиграете толкова добре емоционалните сцени?
Джим:
 - Достатъчно ми е да си помисля, колко беден ще бъда, ако не успея да я изиграя и направо ми се приплаква.  cryJoy Joy Joy

# 91
Стичче, ти си готова за кънвеншъна във Ванкувър, закуската, където са трите Дж-та Laughing - Джим, Дженсън и Джаред. Там е такъв смях, Джим е уникален, а борбата на Джаред с кафето е епохална Joy Даже аз съм го гледала от два ъгъла, и от двата трябва да се види - от единия да видиш какви физиономии прави Дженсън, от другия - Джим hahaha

# 92
Стич, от една порода сме определено  Party
Следващият ми любимец също е с J - James McAvoy -  http://blogs.seattleweekly.com/dailyweekly/james_mcavoy.jpg
а по-следващият е Хю Джакман (Дж е във фамилията, но пак се брои)  Laughing
Отивам да гледам кънвеншъни  Hug
Много ви се кефя, дано все така продължава темичката весело!

# 93
Стич, от една порода сме определено  Party
Следващият ми любимец също е с J - James McAvoy -  http://blogs.seattleweekly.com/dailyweekly/james_mcavoy.jpg
а по-следващият е Хю Джакман (Дж е във фамилията, но пак се брои)  Laughing
О, да, има нещо в шотландските и австралийските мъже.  Grinning

Стичче, ти си готова за кънвеншъна във Ванкувър, закуската, където са трите Дж-та Laughing - Джим, Дженсън и Джаред. Там е такъв смях, Джим е уникален, а борбата на Джаред с кафето е епохална Joy Даже аз съм го гледала от два ъгъла, и от двата трябва да се види - от единия да видиш какви физиономии прави Дженсън, от другия - Джим hahaha
Фейче, щом препоръчваш, отивам да гледам. Добре, че са така хубаво подредени кънвеншъните на тази потребителка в youtube.

# 94
Има още една такава потребителка, която пък прилежно е наредила кънвеншъна в ЛА. Там под секрет да ти кажа Джаред е невероятно хубав Heart Eyes Но още не съм го гледала този кънвеншън.
Ето линк
Държа да отбележа, че и двата линка на двете дами са откритие на Злата с метлата, тя е като хрътка по отношение на кънвеншъните Laughing  bouquet

# 95
Здравейте, момичета, гледам пак сте се вихрили, ей! По цял ден си умирам от яд, че изпускам дискусиите по тук. Simple Smile Но пък вечер си наваксвам с дъъълго и напоително четене и мого хилене на кънвеншъните, които сте постнали.

Айде, чакаме отзиви от кънвеншъна и признанието на Джаред и Джим, че са сгодени hahaha
Абе, какъв е тоя кънвеншън, бе, Фейче, още не съм почнала 3тата част и вече се съсипах да се хиля. Милото гледа Smallville до мен и само ми хвърля изумени погледи Shocked. Joy Двамата с Джим Бийвър са уникални идиоти, а Джаред подскача като маймуна, защото му е жега и постоянно си повдига ризата безмилостно. Heart Eyes В залата има българи дори, много яко. Отивам пак да гледам.
Абе, Стич, от къде разбра, че имало българи в залата? Слушах слушах, ама нещо не мога да доловя подобен намек.  Laughing И къде са другите части на това интервю с Джим Бийвър? Отстрани ли?

Такааа - 27 февруари се очертава като ден на на официално честване в градината,  Mr. Green Злата гледам даже си е измислила и дизайн на шаферска рокля. Одобрявам!  Crazy Много одобрявам Mr. Green И аз мисля, че прибързват със сватбата, щото кацне ли на нашенска почва да снима Конан и ще му се изпарят всякакви идеи да се жени.

Между другото, интересно е каква телепатия се шири из нас, коментиращите в тази тема - Grinning Вчера се разхождахме с мъжа ми (който още официално не ми е мъж още, ама от толкова отдавна сме заедно, че почти се брои  Mr. Green ), та и с него си говорехме нашега точно за това, че ще си направя списък с 3-ма актьори, за които ако ми паднат и му изневеря няма да се брои. Представете си - толкова съм предсказуема, че той позна и трите места в номинациите, които щях да посоча, че не само ги позна, ами и ги подреди в градация Grinning Grinning "Първо е онзи готиния от сериала ти, нали?" - вика ми нашият. "Амиии..." - хъката-мъката Grinning признах си, че Дженсънчо ако ми падне, моето мило хич да и да не го смята към списъка ми с греховете.... Mr. Green Второ място държи този господин и на силно оспорваното трето място се договорихме за този, но от по-младежкия му период Grinning

Вашите класации как биха изглеждали? М??   Mr. Green

# 96
Дейна, казват със сигурност, че има от България. Първо говориха за Шотландия ,те се възхитиха колко от далеч е и после някой се обади отзад, че е от България и те казаха - уау, това бие Шотландия Laughing

А иначе какъв ти списък, моят мъж не е чак толкова благороден, каза ми един и толкоз.  Crossing Arms Наложи се да се откажа от тоя-оня Whistling Laughing

Стич, къде изчезна, бре, да не те умориха от смях кънвеншъните Laughing

# 97
Аха, открих го това с България. Зпочнала съм от неправилната втора част на кънвеншъна да гледам Simple Smile
Я, ако не е прекалено нахално, дайте отново линк към онзи Con с Джаред и кафето  hahaha Гледала съм го във варианта, в който Джими е най-близо до камерата, ама от гледната точка на Дженсън не съм го засичала  Joy

# 98
Това е от близката на Джим страна, откъдето се вижда много ясно физиономията на Дженсън при борбата Джаред - кафе Laughing

Това е от другата страна, откъдето Дженсън е от близо.

На мен първото ми харесва повече. Simple Smile Още повече, че там има един момент, в който Джаред се задява с една девойка от публиката, мрррр Heart Eyes

А ето и кулминацията във въпросната борба Laughing

# 99
Моят списък е оглавяван от Джаред и е отворен за допълване, но мъжът ми не знае за него. Още. Mr. Green

Стич, къде изчезна, бре, да не те умориха от смях кънвеншъните Laughing
Охо, аз след breakfast-a във Ванкувър сварих да изгледам биполярния мечо и току що свърших Monster Movie-то. Направо съм шампион тази вечер. Обаче се разбих от смях поне и сега ще заспя с усмивка на лицето. LA кънвеншъна си го оставям за утре, както и борбата на Джаред с кафето от страната на Джим, че очите ми се затварят вече. Tired
Лека нощ и да сънуваш Джаредски ръце, устни и очи, Фейче.  remybussi

# 100
Лека нощ и да сънуваш Джаредски ръце, устни и очи, Фейче.  remybussi

Еххх Heart Eyes Дано дано. Но като се знам какъв съм карък, ще сънувам Дженсън в ролята му от кървавия св. Валентин Joy Но поне ти да се отчетеш с правилен сън Heart Eyes
Хайде, лека нощ на заспиващите, пък аз ще ви наслагам малко снимки за добро утро Wink Да се наспите и утре ви искам на линия свежи като репички и готови за нови подвизи Laughing  bouquet

# 101
Ох, не мога да се събера от смях на този кънвеншън с кафето - преди малко гледах епизода със заешкото краче и точно на "I-Lost-My-Shoe-Sammy" ми прилича Джаред - какъвто е несръчен с тази дъвка и капачката от кафето. А реакцията на Дженсън просто разбива. Няма такъв смях Joy Joy Joy

# 102
Гледам, че сте стигнали вече до кънвеншъна от Ванкувър. Няма такъв смях Joy Joy А най ми харесва как Дженсън се намесва компетентно всеки път когато Джаред се насмете нещо и оправя нещата. Все спасява Samsel in distress  Joy

# 103
Гледам, че сте стигнали вече до кънвеншъна от Ванкувър. Няма такъв смях Joy Joy А най ми харесва как Дженсън се намесва компетентно всеки път когато Джаред се насмете нещо и оправя нещата. Все спасява Samsel in distress  Joy

И винаги с физиономия "Какво да го направя шантавия ми приятел, такъв си е" Joy

Скоро четох, че в някакво интервю Дженсън казал, че понякога му съчувства на Джаред, защото той изнася по-голямата част от интервютата, поради това, че Дженсън е по-затворен и по-малко обича да говори.  Laughing И че Дженсън покрай Джаред ставал малко по-отворен и разговорлив, а пък Джаред - по-дисциплиниран и фокусиран покрай Дженсън.
Моите наблюдения от кънвеншъните обаче показват, че като са поотделно и двамата са кротки като агънца, съберат ли се, вдигат залата във въздуха от лигни Joy

# 104
Моите наблюдения от кънвеншъните обаче показват, че като са поотделно и двамата са кротки като агънца, съберат ли се, вдигат залата във въздуха от лигни Joy

Напълно съм съгласна, затова обичам да ги гледам заедно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт