Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 220
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А къде се вижда на колко сте отговорили правилно? при мен само това пише Your rank is 53 of 65...

# 556
А къде се вижда на колко сте отговорили правилно? при мен само това пише Your rank is 53 of 65...

Горе трябва да имаш точки еди колко си от 5200, за всеки въпрос ти се дават 100 точки, тоест аз имам 3800 точки - отговорила съм правилно на 38 въпроса.

# 557
Eй, днеска Фейчето само ни проверява! Wink  Сега ще се пробвам и аз доколко съм запозната с мат'рЯла  Laughing
Я, Ейнджъл колко е добра!   bouquet

# 558
Брей, явно почивката от гледане се отразява добре на паметта - 45 верни отговора  Blush
Днес се чувствам все едно е петък и много не ми се работи, ама няма начин. Rolling Eyes

# 559
  • В средата на времето
Гутен таг нете Дамен Grinning  bouquet

Отговорих на теста....имам "завидните" ....22 правилни отговора Joy В своя защита ще кажа, че и те са ми много предвид, че по веднъж съм изгледала сезоните Laughing Crazy

# 560
  • София
ахаа...значи имам цели 30 вярни отговора Simple Smile най-добрата направо  Joy Joy Joy така е като не преговарям редовно, а ходя да гледам други сериали Simple Smile

# 561
Резултата няма значение  Peace
Важното е да си мислите "I think I'm adorable"  Mr. Green

# 562
  • София
 Mr. Green Naughty
I'm awesome. bowuu bowuu bowuu

# 563
Готова - и аз имам 45 като redsonja  bowuu Ама ме е яд, че се издъних на 2-3 лесни въпроса, а на въпроса за регистрационния номер на импалата, например, отговорих от раз.

# 564
Редсоня и Злата, ще ви правим  класни ръководителки  newsm10  Laughing

# 565
  • В средата на времето
Искам само да помоля да има награда и за последното място, което аз ще удържа до край  Joy

Пак си направих теста и пак съм Сара ooooh! Crazy..Някои отговори бяха същите, но други попромених...Аз съм, красивата, но без никакви свръхестествени способнисти Сара Crazy

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 14:43 от *Izi *

# 566
Благодаря!
Отстъпвам честта на Злата (като по-старша в гледането на Supernatural), аз съм доволна да съм прост участник  Mr. Green (понеже съм новака в темата скроомно давам предимството)

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 14:39 от redsonja

# 567
Благодаря!
Отстъпвам честта на Злата (като по-старша в гледането на Supernatural), аз съм доволна да съм прост участник  Mr. Green (понеже съм новака в темата скроомно давам предимството)

Брей каква скромност!  Laughing Но и аз мисля да откажа - това е пост, свързан с много отговорности, които не мога да поема  Laughing

# 568
  • В средата на времето
Брей каква скромност!  Laughing Но и аз мисля да откажа - това е пост, свързан с много отговорности, които не мога да поема  Laughing

Eйййй като ми се заразхождате така скромни из темата значиии...  Joy Аз нося на отговорности Mr. Green  Grinning

# 569
За почитателките на Луцефер - промото на играта Fight the Apocalypse

Общи условия

Активация на акаунт