Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 117
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Да се изкажа и аз  Laughing Последните два епизода ме хвърлиха в шок - предния епизод започна с голям хилеж, но какъв беше този завършек?- избягаха някак така никак си от тая лудница...нещо незавършено ми се стори. А последната серия - питам се какво стана с убитото момче? Оставиха го в къщата му, та като се върнат родителите му да намерят сюрприза? Какво ще стане с момичето, което беше обладано от демона - абе въобше неподготвен епизод беше. Знаех, че колкото повече, толкова по-малко...ако ме разбирате  Laughing
За отношенията между братята- ми и ние така бяхме с моя брат, но въпреки това се обичаме безумо  Heart Eyes Бих дала всичко за него.
Надявам се да влязат в час и да започнат да снимат същността на филма - къде остана Кас? Кво прави Луци? То този апокалипсис колко време ще се точи?  newsm78
Иначе така се наслаждавах на двата образа  Heart Eyes

Promiscuous Girl , аз срам-несрам си признавам, че от два дена гледам Туин Пийкс  Embarassed Но ми харесва-отново. Дори мъжа ми е навитак всяка вечер по една серийка да изглеждаме фамилно. А и Moonlight не е лошо сериалче  Peace. Горещо препоръчвам True Blood - два сезона са, от юни започва 3-ти:peace:

# 661
  • София
mamakaty - Апокалипсиса най-вероятно ще се точи до края на сезона....Simple Smile
Аз се чудя обаче още от 10-ти епизод - Луци Simple Smile как ги пусна братята да си отидат ей така просто.....

Promiscuous Girl- зависи каквото ти харесва...
Аз какво ли не гледам...в момента следя - Двама мъже и половина, CSI las vegas, Big Bang Theory, Greek, House M.D., скоро изгледах коя е Саманта, Dirty Sexy Money, Entourage - трябва да погледна има ли нов сезон.... вчера изгледах и каквото имаше в замундатата на Vampire Diaries...за който...не бих казала, че е блестящ...ама пусти му вампири, все ми хващат вниманието.... сега се чудя за  True Blood и  Gossip girl.... но за първият като прочетох отзивите в замунда и  видях актьорите...нещо още се двуумя много....Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 10:07 от Angel_Dust

# 662
Злата, мерси за клипчетата, душа!  bouquet
Най-накрая ще видим някакво развитие на основната сюжетна линия. newsm44

Promiscuous Girl, аз като едно истинско tv show junkie, да се включа за сериалите - освен Fringe следя и House, True Blood, Vampire's Diaries, 90210, Gossip Girl, One Tree Hill, How I Met Your Mother, Smallville, Heroes, The Big Bang Theory, Two And A Half Men, Three Rivers. Много са ми любими 4400 и Jericho, които за съжаление са спрени вече. Горещо ти препоръчвал The Lost Room, който е sci-fi мини сериал.

И за добро утро, една моя любима снимчица на патроните:

# 663
Аз се чудя обаче още от 10-ти епизод - Луци Simple Smile как ги пусна братята да си отидат ей така просто.....

Не ги е пуснал ей така, Кас ги измъкна Grinning

Злата, мерси за клипчетата Hug Тази серия в интерес на истината я чакам с по-голямо нетърпение от предишната. Аз обичам забавните им епизоди, но на предния не ми беше много до смях, така че сега ми се иска малко апокалиптични истории Laughing

# 664
  • София
 Shocked Shocked Shocked

хвърли ме в потрес....това къде съм го проспала.... следобяд пак ще гледам епизода...да видя как и кога ги е измъкнал.... Thinking newsm78

# 665
Shocked Shocked Shocked

хвърли ме в потрес....това къде съм го проспала.... следобяд пак ще гледам епизода...да видя как и кога ги е измъкнал.... Thinking newsm78

Laughing Лу в един момент беше твърде зает да си хортува със Смъртта, та тогава Кас използва случая Wink

# 666
  • Germany
Благодаря за идеите Hug Повечето сериали съм ги гледала, някой продължавам да ги следя, но просто в момента нямат сезон., а от някои се отказах. Например Heroes, нещо ми се смъцъфръца работата там. Май това True Blood, ще му хвърля едно очо. Това е сериал на HBO  нали? Те правят добри неща. Entourage ми е любимо.

# 667
  • София
Shocked Shocked Shocked

Laughing Лу в един момент беше твърде зает да си хортува със Смъртта, та тогава Кас използва случая Wink

дааа, пуснах сега само този момент и видях...къде съм бляла и аз Simple Smile))

# 668
Злата, златна си бе дете!   bouquet Много са готини клипчетата на следващия епизод, чакам с още по-голямо нетърпение дори от това, което беше преди еп. 11.
Дженсън е божествен на фамилните снимки, аз също имам подозрения, че това е мама - виж как си приличат двамата и имат едни и същи очи и форми на носа, определено са снимали на мама момчето  baby_neutral

# 669
Днес е било празненството на екипа на Свръхестествено по повод заснемането на епизод номер 100.  Grinning

Нашите момчета са били на линия,костюмирани и прекрасни Heart Eyes
Данийл е присъствала също, Джен - не, поради ангажименти покрай бъдещата сватба Grinning
Eрик Крипке не е могъл да присъства поради лични причини, останалите са били там.  Grinning

Снимки:

За вас, от мястото на събитието, фейска хрътка Laughing

# 670
За вас, от мястото на събитието, фейска хрътка Laughing
Абе, хрътчице, не че нещо, ама това да не са снимки-невидимки, м?

# 671
  • Някъде в търсене ............
Бяха много хубави снимчици, така е като отсъствате hahaha

# 672
А Shocked Махнали са ги явно от мястото, на което бяха, ще ги потърся пак и този път ще ги кача на сигурно място Laughing

Ето ги, този път няма да има фалове Laughing

Моля да обърнете внимание на разделението на труда Laughing Патрона на стадиона се снима с фенките, а нашето момче бъхта да приказва Joy

# 673
  • В средата на времето
Моля да обърнете внимание на разделението на труда Laughing Патрона на стадиона се снима с фенките

That's our man! Party Joy

# 674
Моля да обърнете внимание на разделението на труда Laughing Патрона на стадиона се снима с фенките, а нашето момче бъхта да приказва Joy
Абе като си го знам нашичкия слънчо, със сигурност е напрегръщал няколко десетки фенки, просто не са го изловили папараците.

Джен - не, поради ангажименти покрай бъдещата сватба Grinning
И какви са толкоз тез ангажименти, бе? Тези хора верно ще вземат да се оженят обаче, трябва да започвам да се опитвам да го преглъщам факта. Sad

Общи условия

Активация на акаунт