Частни детски градини в Пловдив - мнения и препоръки

• 52 720
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Може ли мнения за Папагали? Някой може ли да сподели как е екипа? Цени? База?

# 46
Цената чукваше 1000лв. още миналото лято, за малката група. За мен се държат малко надменно-не се обсъжда нищо по телефона-чаках два месеца за "интервю", а ако знаех предварително някои от условията, изобщо нямаше да си губим времето и ние, и те. Размерите и вида на помещенията на мен изобщо не ми допадна, вече зависи от вашите очаквания.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 16:12 от Г-жа Шантал

# 47
Здравейте, може ли имена на частни детски градини в гр. Пловдив, район Западен. Детето ми не е прието в държавна детска градина до момента, чакаме 3-то класиране, но губя надежда, тъй като кандидатстващите са много, а местата недостатъчни.

# 48
" Детство мое" в Коматево.Моят внук ходи там на ясли.Базата е добра.Нищо повече не мога да кажа.И него от октомври месец до сега не го приемат в държавните ясли при двама работещи родители.В " Западен " проблемът с яслите и градините е доста сериозен.Той е с 19 точки и няма шанс.

# 49
Здравейте, момичета!
Бихте ли ми споделили пресни впечатления от ЧДГ Детство мое в Коматево? Каква е цената и като цяло какво е вашето мнение за тази градина?
Благодаря предварително!

# 50
Останахме много разочаровани от отношението в детска градина “Папагали” в Пловдив. Най-вече от директорката, чието поведение беше изключително надменно и неподходящо за човек, който работи с деца и родители. Вместо съдействие и разбиране, получихме пренебрежение и високомерен тон, сякаш присъствието ни е неудобство. За съжаление, добрата среда за децата започва от добрата комуникация с родителите — а тук такава липсва напълно.

# 51
Аз не знам дали съм писала тук, но преди 2г. имах среща с директорката(може и вече да е друга разбира се) и имах неприятно усещане, не ми допадна въобще тази жена, както и други неща де.

Общи условия

Активация на акаунт