Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • варненка от София
Честита рожбица на Една от нас! Да я слуша, да я радва и все хубави неща да им се случват.

Джил, спокойно, болежката ня тях им е малка, обикновено майките и бащите са по-травмирани от "полетите" на отрочетата. И добре дошли в клуба на падналите женки  Mr. Green

# 136
  • София
Джил, ха честито дет се вика...милата Калина. Добре че нищо и наяма  Hug
Мама Диди, ти ме разби, аз като знам ние какво ядем...а спагети има на Хип, за другите марки не знам, не съм се интересувала.
Драга, наистина не сме се виждали от лятото, на мен нали Борисовата ми е далееееч, та пропуснах всички срещи, дано се видим най-после  Hug Hug а и децата да се видят  Joy

Ами май остана Квази да го чакаме с добра вест след някой и друг месец

# 137
Здравейте мили мами и бебочета!!!
Честити месечинки на порасналите мили душички Crazy
Снощи за малко и моето дете да се отчете с падане, и то какво ooooh!...
Беше седнала на леглото , много близо до ръба, аз до нея си обличам пижамата. Тя се подпира на ръчички и нещо бърбори, а тати си маже варицелените пъпки седнал от другата страна. Гледам няма как да падне , защото съм до леглото, ако политне ще се подпре на краката ми.....да, ама не, стана за секунди, премести си ръчичките напред малко, не уцели леглото и като политна надолу с главата ...хвърлих всичко и я хванах на сантиметър от земята  за кръстчето, а тя милата нищо не разбра, тати също не видя какво стана ooooh! ooooh! ooooh!
Аз да се похваля, че детенце геройски се справи с температура и пъпки, въпреки, че през нощта докато спи я виждам, че нещо се напряга и мисля, че е от пъпките, явно я сърбят. Успкоява се само докато е на цицка и и държа ръчичките...така спинкаме. Тати пък така го сърбят , че полудавя. А пък на мен ми е мъчно и криво, защото живеем в една къща с баба и дядо и свекитата, а за 5 дни никой не се сети да ме  пита мога ли да сготвя, имам ли време до магазина да ида ...мажем филии за закуска , обяд и вечеря, то не че на мъжо много му се яде.
Попринцип имам време за всякаква домакинска работа, но малкото зверче така се е вкопчило в мен тия дни, но и голямото де.... и нямам време една манджа да врътна:)))

# 138
Честито на всички които имат повод за празнуване днес Hug
Аз минавам на бързо че много ме боли корема ( дойдоха ми гостите от Червен бряг днес  Tired ) а бебка се погрижи да ми е на 100% зле. Не се спря това дете днес,почти не е спала. Мен корем ме боли нея зъби...  ooooh!

# 139
Следобед зареждам аз съдомиалната машина и чувам звуци, обръщам се и виждам каката награбила Моника като котенце. В първият момент се уплаших, сега ми е смешно. Кой ли ден ще я изпусне на земята Mr. Greenhttp://tanit.snimka.bg/other/kr-shtene.297424.17012598

Сега ще ви поизчета, че да се включа и аз по-адекватно.

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 14:44 от tan

# 140
Мамо Мише, ама че несъобразителност, оправяйте се бързо! Що не вземеш да ги строиш малко...
Джил, ами за по-малко от месец е, но ние нали бяхме на диета, че наддавахме много, то пък аз съм прекалила с диетата.

# 141
Емили, направо ме уби на място с това меню на приятелката ти Laughing. Таман като излезнат зеленчуците ще са на прясна салатка с ракийка, но какво се учудвам, една приятелка само със спагети и макарони храни детето си, поне като беше на годинка, сега незнам, дори спагети със зеленчуци от китайския му даваше.
РалП, страхотна новина newsm44 newsm44, скоро си мислех за Една от нас и не смеех да попитам какво е станало, да й е жив и здрав господина newsm44. Пюретата ако си ги правя са ми горе долу, като тези в бурканчетата, то само морковите н ХИП съм виждала де, ако те ориентира това.
@ми, виждам познати гримаси за картофа Laughing.
Емили, спокойно, миналият месец може да не са ви измерили правилно, може този пък да са сбъркали, а и не забравяй, че вече понавлизаме в период, в който ще наддават по- малко, не както в първите месеци.
Джил , добре дошла в компанията Hug.
И мен ми беше нещо криво, хем страхотни новини се заформят, но сега не ми се дърдори по въпроса, но новината за Една от нас много ме зарадва Grinning.

# 142
  • Canada
Здравейте момичета,
днес малко късно се включвам, но бях на работа... Което си беше направо авантюра в това време...
Роси, съжалявам че сте паднали, но пък без това никое бебче почти не минава... Hug Част си е от процеса на израстване... Дано все пак да нямате други такива случаи... Praynig
Хриспа, кофти си е наистина с АД-то... Пък и от един зеленчук... Дано при следващия ви опит за захранване няма такива работи пак... Praynig
Кейт, ти във виелицата носа си не подаваш, а пък ние от ранни зори тръгнахме първо малчо на доки да водим; после мама на работа и т.н. Луди хора сме си... Crazy
В тази връзка да помрънкам и аз:
Стуринта имахме час за 10 часа за Нико при педката. Часът е записан от преди Нова година, защото тя е много ангажирана. Ние живеем на центъра; заради времето се хващаме 1 час по-рано да чистим колата, за да отидем навреме при нея (тя е в Терапията), т.е. на поне половин час път в тези виелици. Както и да е. Отиваме и гледаме на вратата табелка: д-р....... няма да работи на 19.01. Ами шматко заспала - да беше звъннала на пациентите си да ги предупредиш. Още повече, че повечето са дечица... Ама така се ядосах, че ми идваше да й звънна и да я направя на 2 стотинки... #2gunfire #Cussing out Просто такава идиотия ми дойде ....не в повече ами незцнам... Confused
Та в крайна сметка незнам нито колко сме порстнали, нито пуснахме изследвания, нито нищо....
Аз после ходих и на работа, само за да се доядосам... #Cussing out Въбоще има невероятен ден. И всички ме базикат - да съм излязла да покарам ски... Визирайки скорошната ни почивка, за която вече ви се оплаках... Confused

# 143
  • Canada
Я вижте новина....

'На 19.01. в 2.15 се е родил синът на edna ot nas Камен - 3.555 кг и 50 см!"

Какво ще кажете? Много ми е кеф   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm07 Tada

Много се радвам за нея!  Hug Това наистина е страхотна новина... Да е жив и здрав малкия голям мъж!!!  bouquet
Мамо Диди, кофти е наистина... Но не се учудвам, защото и на мен са ми го правили този номер на бившата ми работа... Rolling Eyes
Джил, съжалявам и за вашето падане. Явно днес доста бебета са пошавали... Sick

# 144
Много странно нещо има Катето на дупето. На предния памперс нямаше нищо- сега като я мих имаше ако и уж я измих  и е чиста а остана нещо като боядисано на дупето - със сигурност не е от памперса - някакви предположения  newsm78  вижте - http://administrativen.snimka.bg/children/decata-ni-yanuari-2010.460125.17014300
незнам дали се вижда добре - в долната част на дупето като черно боядисано.

Карелийка,все пак нали уж сме съд - тук поне не вярвах,че има такива простотии. ooooh!

# 145
  • USA
Здравейте,момичета.

Честито на Една от нас,да и е живо и здраво бебчето.

мама Диди,какви са тези снимки Joy,горкото Kати,добре че не разбира.Аз нищо не виждам,много ми е замазана снимката.

Буболече-ние сме вкарали оризова каша,овесена и сладък картоф,утре започвам тиква.

Emily,не се притеснявай за теглото,те сега са доста подвижни и е нормално да качват малко или да не качват,а тези 100 гр. е възможно да са от памперса.

Инкс
,имате ли режим през деня на спане и ритуал вечер?Според мен това е много важно.Стейси спи в 11, 14,17 часа по 30 мин.,понякога има малко разминаване,но е нормално.Снощи я сложих в 20 часа,събуди се към 24 часа,след това в 3:30, но без да плаче и докато вляза в стаята и беше заспала,но така и така бях станала я нахраних и взе ,че си пропусна в 6 ,направо стана в 8 часа.

# 146
  • София
Хриспе Бетновата не е ли кортикостероид? Или има специален за бебета? Защото аз се мажа с него,понеже и аз имам АД.Ако е кортикостероид,не е ли много агресивен за бебешката кожа?  newsm78 
Марул Невичка е с много специален лигавник-като полудъждобран  Laughing   Hug
Карелийке доста добър ден си имала  ooooh!
Аз съм въвела досега тиква,морков,картоф и броколи.Броколите учудващо много му харесаха  Peace
Още нещо щях да пиша,но мозъкът ми толкова може  Mr. Green

# 147
  • София
Здравейте и от нас!
Честита месечинка на порасналите ни бебоци!
Успех на захранващите днес!
За лексикона: започнах да захранвам на 09 януари (Анди беше на 5 м и 13 дни) и до момента съм въвела ранни моркови и тиква. Ще продължа с тиква с картоф.
Тан, много са сладки дечицата ти!Сладурки! Hug
Емили, не се притсеснявай за наддаването. Според мен разликата е от памперса, а и има значение предния път като са я теглили папкала ли е преди това ил не. А, и нали на тази възраст наддават по-малко.  Hug
Мама Диди, много кофти за 13 та заплата и при мен се случи същото, та знам как се чувстваш.
Мама Мише, бързо да ти се възстановяват двете ти съкровища, а недосетливи хора винаги ще има, за съжаление.
Джил, важното е, че е добре Калинчето.
Карелия, ти си герой да излезеш в това време. За докторката - без коментар! Но като гледам добре си расте Нико. Hug
Драга, Андреа е много сладка и как сладко си хапва - хубаво ги приготвяш пюренцата.  Hug

# 148
Мамо Диди, снимката е много отблизо май, нищо не виждам , но да не става въпрос за пигментно петънце?
Ще ги строявам аз тия мои роднини - донесоха ми торба с портокали  Confused Confused Confused Confused
Оф, к'во да ги правя, не се сърдя, ще се оправим някакси:)
Мами, какво ще кажете за сокчетата - нашата доки като дойде да прегледа Ема в петък, каза, че може да започваме със сок от ябълки около 5-ти февруари, но много противоречиви мнения, не съм много сигурна дали искам .... newsm78

# 149

Една от нас, да ти  е жив и здрав Камен! Това се казва добра новина... дано всеки ден поне по една!
Честито на порасналите днес месечинки!

Мама Диди, какво сте хапвали днес? Морковче?
Марулче, при вас  наистина е било страшно днес? Как си прибрахте каката от градина?
Карелия, много гадно наистина. Ама какви са вече тези лекари, аман от тях.
Мама Мише  Hug
Ние май вече разбрахме причината за тъй дългите колики, за появата понякога на кръв по акото и др. неразположения на Моника. Но утре като съм сигурна ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт