Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте мамита!
Маймун и всички останали момичета които питахте за нас, благодаря за вниманието, ние с Кати сме добре, малката глезанка си папка и все повече изисква внимание, както и повечето бебчета предполагам, растат си децата, вече я виждам толкова променена някак по-съзнателна, иначе нищо кой знае какво ново и интересно около нас.
Честито на всички които са имали поводи да празнуват докато не съм влизала.
Сиско добре завърнала се.
Не мога да се включа съвсем адекватно защото много сте изписали.

# 511
Джил - Честита месечинка, много здраве пожелавам на Инето. Благодаря ти за информацията за яслите.
Евита - защо да подреждаме градините в сайта, не ни ли е рано? Веднъж подредени могат ли да се пренареждат и заменят, преди класирането?
Цветен прашец - гледах снимките в албума ни, гоблените ти ли си ги шила много са хубави?
Драга и всички на диета успех!!! Аз днес разходих Бени малко по магазините, оказа се че съм отслабнала с 2 номера, страшно се зарадвах... по повода си купих нова рокля, която мога да я нося и като отслабна още (One size fits all), някой ден. Аз ям напоследък предимно активия... може от това да е. Но по-вероятно е от комбинацията на крещящо бебе и сесия.
Много шумно стана моето бебе Simple Smile А беше такава кротка и тиха и само спеше.... сега да я видиш, не спира да пищи... първо пищи, че се ядосва нещо, после като я занимавам пищи по същия начин, но с усмихната физиономия. Тази седмица ще идва майка ми малко да помага вкъщи и много се радвам, че от 1 месец сме залепени двете... не че останалите 5 сме били много разделени де.

Дали има вече билети за Аватар, или пак предварително трябва да си купим?

# 512
  • София
ili4ka, писах ти на личния

# 513
Имам въпрос - на коя марка, пюрето от сини сливи е чисто -без захар?? Аз съм взела на Хип, но не знам как ми е убягнал момента със захарта, а уж чета внимателно етикетите ooooh!

# 514
Ябълка и сушени сливи на Гербер... Имам и само сушени сливи на Гербер и на тях в съдържанието пише само сливи и вода..

# 515
успех със захpанването Hug

Един Владко с НАЙ-пъpвата му лъжица немляко пpез живота Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4305120930/

много здpави бебечета на всички пожелавам, и да поpаснат с добpи съpца и добpи хpанителни навици Simple Smile

# 516
Chestiti mesechinki na vsichki , koito praznuvat dnes s nas!!! Hug
 Cherpia za zdrave i sladuk jivot : http://www.facebook.com/?ref=home#/photo.php?pid=2791802&id=1406046559

Da se otcheta, 4e otdavna ne sum vlizala da pisha : Ioana e zahranena sus zelenchukovo piore i mnogo dobre gi priema. Papka veche po malko i plododvo sushto. Sega svikava s nastoiashtite hrani i razlichni zelenchuci i predstoi da se zapoznae skoro i s  kashata. Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 09:11 от Fortune

# 517
  • София
Добро утро мамита!
Линет гоблените са мое производство.
Джиджи в пюрето от сини сливи на Семпер няма добавена захар.

# 518
Нещо не мога да смогна да ви изчета и затова не мога да се включа адекватно.
Влизам да ви почерпя, защото моята братовчедка роди тази сутрин прекрасно момиченце.

# 519
Оф, аз ли нещо не съм добре, та си лягам рано-рано и все ми се спи не знам  Crazy
Тани, честито бебче на братовчедка ти!
Линет, а честито, да се успокоя, че има и други пискала. Честито и за двата номера.
Аз пък да се оплача таткото постянно купува разни вкусни вафлички и солетки, по цял ден ги държи точно пред носа ми и не яде нищо друго, обядва си с тях. А отслабни ако можеш де.
Джиджи, или имате същите познати като нашите, или водят хората на едни и същи места, лелята с бенгата дето те татуира е същата дето татуира и нашата приятелка  Joy Само кючекчийката на сафарито не можах да мерна, остава и тя да е същата  Twisted Evil Мерси за рецептите момичета, явно ще правя нещо смесено между дюкан и мои си някакви теории заради бъбрека и заради кърменето.(и заради на таткото вафлите)
Нашата педка каза да почна с осминка жълтък през ден и постепенно да мина на четвъртинка, не помня дали после се минава на половинка а и има време. Повече ме притеснява, че единствените 2 фирми, които продават яйца по суперите ми се е случвало да ми продадат развалени такива.  #Cussing out Представям си колко са пресни  #Cussing out
Цветен, вчера си мислех за тебе и се чудех къде изчезна...

# 520
Здравейте Grinning
Тан,честита племенница.Да е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва  bouquet
Еми,бъбрека ми е плаващ имам и пионефрит и разширен уретер и още нещо имаше и при най малкото натоварване ме боли ужасно Sad
Мамо Диди ,какъв грис на Хип има ? Hug
Мамбина,аз жълтъка го давам веднъж в седмицата. Grinning

# 521
Честито на порасналите дечица !!!

Тани, честито бебче на братовчедка ти !!! Здраво, спокойно и слънчево да расте  Hug

Линет, ние минала седмица го гледахме. Взехме билети в събота, а го гледахме в неделя от 12ч. Предпочетохме обедната прожекция, защото има по-малко хора, а и 3 часа вечер е по-сложно да се отделят  Peace
Браво за изпитите, стискаме палци и следващите да ги вземеш  Hug

На мен ми е много трудно с тая диета, ама пусто - свалям. Искам да изям хладилника, защо всичко става с лишения... Crossing Arms Crazy Сега и Емили с тия вафли...  Naughty

При нас положението си е все едно - Ру не спи много през деня, нощем се буди поне 6-7 пъти. Много мрънка, все е недоволен, иди го разбери какво иска. Абе да избиват тия зъби, че лошо ми става вече от недоспиване и търпене на малкия цинкалник  Crazy

# 522
Добро утро Hug

Тан, честита ви малка госпожица!!!  bouquet
Буболече, Цветен прашец, мерси за информацията за сините сливи Hug
Сиси, голям е чаровник Влади!! Калина, много хубава снимка!!
Ем, ами те атракциите са им едни и същи и затова Laughing За Сафари имат няколко лагера и чисто случайно сме попаднали в един лагер Wink Успех със свалянето на килограми и на теб Hug
Мамб, погледни от друга гледна точка: Дюкан + мрънкащо бебе= зашеметяващ ефект върху твоята фигура  Mr. Green Joy Peace

Днес с една приятелка, решихме да заведем бебетата на ортопед в Горна Баня. Довечера ще се отчета!

Като споменах тази приятелка, се сетих, нещо което исках да питам - тя пише в юнките и там преди седмица са обсъждали въпросът с конското месо Confused Имало пюрета с конско месо в Елемаг. Какво мислите по въпроса??

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 10:54 от djidjito

# 523
  • София
Добрютро!Бръмбарко спи в люлката,а сестра му пищи до него на активната гимнастика. Party Дано да е така спокойна през целия ден.Тази нощ ме изненада като се събуди само веднъж,надявам се да й стане навик. Laughing Малкото бати пък ни сюрпризира сутринта с репликата:"Не ика деката гадина". Mr. Green А вчера се прибра много доволен и за 1ви път ми каза имената на "пиятелите". Wink Подозирам,че му се играеше с неговите си играчки,защото ,в крайна сметка,си взе една и тръгна с татко си.Влязъл е без никакъв проблем или уговорки. Rolling Eyes Обаче вече ми отказва диването да го целувам. Crossing Arms То верно,че аз го мачкотя където го докопам,ама си е пораснало детето. Heart Eyes

Тани,да ви е живо и здраво!
Фелисити,по този повод се сетих за приятелката ти с близнаците-поздрави и от мен,и много сили и пожелавам!
Сиси,и двамата са изключително сладки. Heart Eyes А снимките на Калина са извън всякакъв коментар. Hug
Микивл,а как ти е кръвното?Регулира ли се?

Упс,викат ме Whistling

# 524
Сиси, страхотни сладури имаш Hug.
Сиско, гости имах цял следобед в неделя, но те са от приятните Laughing.
Тани, честито на братовчедка ти, да расте голяма и красива госпожица.
Противно на разбиранията, на нас моркова, пащърнака ни подействаха регулиращо и доста се притесних, че крушата и тиквата ни съвпаднаха. Уж на запичащите акаше по няколко пъти на ден, направо без кръст ме остави да я държа на мивката да я мия и направо се подготвях сега за крушата и тиквата мислех, че ще си стоя по цял ден в банята, пък тя даже вчера пропусна да се отчете Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт