Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Откакто се заговорихте за диети, започнах прогресивно да свалям кг, без да правя нищо специално,така че давайте говорете, пишете lalalala никак не ми пречите  Joy

Джил, голяма красавка Калина мома хубава, па и стройна, да я гушнеш от нас.
Нели, вашите очи много любознателно гледат, брей!
@mi, и ние щрапаме само боси вкъщи, но никога не са й студени краката. За любовта питаш ли има ли,няма ли с кой, или безразборно да творим?!

# 556
  • Canada
Здравейте момичета,
аз се завърнах от Софето... Доста приятно беше, въпреки ужасните студове по пътя... (от -26 градуса в Търговище до + 22 градус в колата... Rolling Eyes) Видях се със стари приятели и хубаво си купонясахме. После и работа посвърших и така...
Не съм ви изчела, само разгледах невероятните снимки на Джиджито... Страхотна дестинация наистина! Надявам се някой ден и ние с любимото съпруже да посетим Дубай... Peace Още веднъж искам да подчертая, че съм възхитена от изненадата, която съпругът ти устрои Джидж!!! Hug

# 557
Калинче,не мога да си те представя 90кг. Сега изглеждаш супер Grinning
Тани, за бебчо разбрах ,но за зъбчето просто трябва да се науча да чета Mr. Green

# 558

успех с отслабването !!!!

подарявам 10  снимки на всяка мама, която е успяла да свали 10 кг Simple Smile надявам се да е насърчение Hug

ААА, Калина,
ще се увътриш, ей сега си разпечатвам тоя пост и като дойда ще си го нося, и без това тия дни мисля да ти се обадя, че нашто юлче, дето се роди август, си остана неснимано/ с изключение на над 1200 снимки на домашното фото/, а мама вече има стимул  Mr. Green, но стартовото тегло го споделям само след заплаха с оръжие.
Днес и с моркова не ми мина номера, май наистина е по-добре да спра за една - две седмици и после пак да го пробвам.
Джил, много убава таз Калина, че и позира, за манекенка ше да е.
Тан, и Божидар един път се събуди с кръвоизлив, даже по-голям от на Мони, та педи ме успокои, че често си бъркат в очите, нали все още не са много координирани движенията им.

# 559
  • София
Ха така, и аз качих снимки на Тони, в албума "Бебенцата ни на 6 месеца". Заповядайте и приятно гледане http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-6-meseca.454233.17113193

# 560
  • Canada
Ееее Калинке, и аз сега прочетох за офертата и съм съгласна с Мама Диди, че не е честно... Sad Аз карах диета преди месец и си ги свалих кг, защо няма снимки и за ентусиасти като мен?!?!?! Confused Rolling Eyes Cry

# 561
Откакто се заговорихте за диети, започнах прогресивно да свалям кг, без да правя нищо специално,така че давайте говорете, пишете lalalala никак не ми пречите  Joy

Пфуууу пък аз ем съм на диета, ем нищо не свалям  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 562
  • София
Откакто се заговорихте за диети, започнах прогресивно да свалям кг, без да правя нищо специално,така че давайте говорете, пишете lalalala никак не ми пречите  Joy

Пфуууу пък аз ем съм на диета, ем нищо не свалям  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

И аз. Crossing Arms ooooh!

Мама Диди,Карелия,къде се бутате и вие с вашите размери.  Laughing  И без това софиянки сме окупирали Калина,та скоро няма да има  и в други градове. smile3534

Искам да питам момичетата,които регистрираха бебетата в системата за яслите,колко точки имате?

# 563
  • София
Чета аз, чета и си казвам объркала съм отчетната, тук ще да е Красива мама, подфорум отслабване  Laughing ама моля ви съ' тук има кърмачки, диетата е мираж.
Калина, ми за ентусиасти, кото са на АнтиДюкан диета ще има ли  Joy И аз имам да отслабвам ама...
Джил, Инето е много, много хубава  Hug и позира за снимка гледам  Wink

# 564
milasara ,  аз за първата си желана градина имам 8 точки, за следващата 7,1, по-натам не помня ...

# 565
Точки имам 6, 5, 4...

Калина, с мене си вкара автогол, обещавам ти Wink

# 566
milasara ,  аз за първата си желана градина имам 8 точки, за следващата 7,1, по-натам не помня ...
И аз така.
Мила, бръмбарите ще имат повече точки, нали са близнаци, а сте и многодетно семейство, и от баткото, по-голям ще ви е шанса за ясла.

# 567
  • София
Кали, хубав стимул си дала, ще се подложат на диета всички мами! Joy Аз имам да свалям 8 кг, но нека да спрем да се кърмим! Hug
Нели, Джил, големи красавици си имате! Hug
Джил, утре ще си снимам "произведението на изкуствата" и ще споделя с риск да ми се смеете, важното е да е вкусна.  smile3534
Медула, дай Боже всекиму така да чете и да слабее. smile3501

# 568
  • София
Леле,ние направо сме си вътре-мойте са с 12,2точки. Mr. Green

# 569
Леле,ние направо сме си вътре-мойте са с 12,2точки. Mr. Green

Със сигурност сте вътре! Не бях чувала за толкова точки, браво!   Peace Laughing

Общи условия

Активация на акаунт