Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
И Дидито не може да седи. Навежда се напред, почва да си разглежда съсредоточено краката, и две секунди по-късно се килва настрани. Много е смешна Simple Smile За подскачане в скута въобще не говорим. За пълзене - хич. Само се върти на 360 градуса в кръг и се обръща от корем по гръб и обратно, докато й омръзне и почне да мрънка.
Започва да има някакви наченки на разбиране - като тупам с ръка по една празна кутия и й подам и тя започва да тупа по кутията Simple Smile
Опитва се да хваща с палец и показалец също. Играем на куку и тя ми се хили като ряпа. Също много се кефи на отражението си в огледалото.

# 241
Драга, от къде го намери това пюре на Хип карфиол с морков...досега само карфиол с картоф съм срещала???
Лени, то май на всички ни се пада храненето тогава, така че групово ще си направим едно оранжево парти Laughing
И аз се интересувам от карфиола с морков. Защото следващото, което мисля да въведа е карфиол, тиквичка и броколи.
Да ви кажа в началото вчера доста ми се запъна на пащърнака ( но сега си давам сметка, че може да е бил кисел и заради зъбчето) - рев, плюе ... изобщо ужас. Но аз му го смесих с тиква и със картоф и морков и стана една ... обаче го хапна без проблем. На Семпер са доста гъсти пюретата - вие разреждате ли ги и как?
Аз принципно купувам на Хип повечето и Влади ги харесва, но тази комбинация картоф и пащърнак я намерих само на Семпер и са много гъсти, а явно той и с тази консистенция още не е свикнал.
Джиджи, на мен ми е проблема че ще дойда само със слинг, защото много трудно вкарвам количката в багажника и лятото на сухо е ок!, но сега в тази кал ще се омаже всичко - решила съм да си купя една мъничка "пътническа", за да сме по-мобилни.
Но като съм без количка много трудно го застопорявам да яде, онзи ден беше почти в профил към мен и наистина беше голямо мазало. Ще го измисля някак Flutter

И още нещо важно - Джиджи, Евита и други ако има от Младост - това нали го видяхте http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2716091, което накланя везните към ходене в Мола май  newsm78 newsm78, макар че то май касае повече мен и Джиджи

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 23:29 от Lennyh

# 242
Лени, ей сега питах Стелла, тя каза че ще си даде количката на Влади да я ползва, за да се нахрани Laughing

# 243
Ха ха -  Hug Hug Hug Heart Eyes на Стела пък ти викаш, че не говорело детето Crazy Flutter Mr. Green bowuu

# 244
хаххахахахха...явно Влади е специален Wink

# 245
djidjito чакаме снимки  Blush (аз само да напомня)  Mr. Green
Сега да споделя...ние сме болни -зачервено гърло,кашлица и Т 37,7  ooooh! Извода какъв е ?.....безотговорна мама  Cry

# 246
  • При децата ми
Карелия, и аз да те успокоя, Ники също не сяда, а аз пък изобщо не я мъча. Така, че не се притесняваѝ -време има! Stop
Ние се обръщаме от гръб по корем, правим едни подхвърляния, аха мост да направи, а като е по корем надига дупето, прави опити да пълзи, ама не и се получава за сега. Laughing  Също, когато я държа изправена стъпва на краката си започва да се подхвърля Flutter  Сега от няколко дена голямо приказване пада, много е сладка! Heart Eyes
Лени, честито ви първо зъбче! Да са бели и здрави!
Момичета, благодаря за подкрепата! Hug
Лилчо, бързо оздравяване Praynig и не си мисли глупости! Naughty
Блазе ви за срещата!

Спокоѝна нощ!  sleepuu

# 247
Значи до утре в Сити Центъра Simple Smile)) Ние ще гледам да се нахраним преди да излезем, че на мен не ми трябва лигавник, а рокля предпазител с дълъг ръкав.

# 248
Хриспа  Hug
Карелия - и Константин не седи стабилно. Вече не се клати толкова, но ако не го държа и се клюмва напред.
Кейт - много са сладки с това "Боц". Само че Константин го правеше някъде в началото на декември и си сгъваше юмручето и показваше само показалеца. Даже се е сърдил, че не се сещам да му кажа "Боц", а той милия размахва ръчичка. И въпреки че го правехме редовно, сега или го е забравил, или вече не му е интересно, но от време на време ми подава ръка и то разперена.
Лени - честито зъбче.
Лилчо - да се оправяте бързо и какви са тези приказки, да не чувам повече!!!

# 249
[3des, ни им вярвай, ако ти обещаят. Naughty То и за това лято обещаваха, ама на, обади ли се някой. Мама Диди е свидетел. Wink[/i][/color]

Оооо несериозна работа са това софиянки  Mr. Green- на до Пловдив отидоха а лятото на гости щяха да идват- хубаво моренце ама замръзна вече  Mr. Green А да ги видим това лято дали ще си удържат на думата- в къщи място колкото искаш  Laughing

Аз немога да не ви се похваля - вчера почнах диетата на Дюкан и сега ще карам 5 дни ударен период. За един ден свалих 800гр. А иначе кантара не мърдаше изобщо  bowuu

# 250
Здравейте,отдавна не съм писала и благодаря на всички,които се сетиха за нас.
Добре сме-орегулирахме изхождането.
Имам да чета цяла тема назад-но още преди да съм започнала с наваксването поздравявам всички за месечинки,зъбчета,прохождане-може би Party

# 251
A4  Hug радвам се че всичко е добре с вас. Липсваше ни.  bouquet
Момичета благодаря ви за подкрепата. Бебка снощи спа като "пън" за разлика от мен. Аз постоянно ставах да я наглеждам  ooooh! както е казал народа "Страх лозе пази"

# 252
Добро утро,

Я кажете каква е тази игра "Боц"? Ясно, че нещо се боцка, ама кой какво newsm78

Лени, честито ви зъбче.
Карелия, айде и аз в успокоителния отбор. При нас и дума не става още за седене, едвам съм я закрепяла за няколко снимки и това е.
Лилчо, защо пък да си безотговорна, всеки може да донесе някой вирус вкъщи. Ще се оправи малката, не се притеснявай.  Hug

Калина си яде (или по-скоро плюе) пюрето някъде около 12, зависи от кърменето след това, кога ще можем да си донесем дупетата в Сити центъра.

# 253
Джилиян , подаваш показалеца си към бебето и ме казваш "боооооооц"  Mr. Green и то трябва да направи същото с неговия показалец - да си боцнете пръсчетата  Laughing Поне аз това знам

А4 , мислехме те тук - радвам се,че сте добре  Hug

# 254
Честит допълнителен чар на Влади, ЛениGrinning

Карелия, и Мишо не е стабилен в седенето. Задържа се не повече от 10 секунди и започна да се клатушка докато се гътне на една страна  Simple Smile Иначе е развил доста добре фината моторика на ръцете - премества играчка от ръчичка в ръчичка, чопли дребни неща по етикети и играчки, успява да взема малки неща с пръстчетата си и естествено след подробен оглед се опитва да ги навира в устата си. Той също дава "боц" и пляска с ръчички, по едно време беше започнал да мята с ръка като за "чао", обаче явно е било съвпадение, защото го е правил не повече от 3-4 пъти.
Лошото на това да гледаш второ, трето и т.н. дете е, че неминуемо го сравняваш с първото. Колкото и да си повтаряш, че всяко дете е индивидуалност, това се случва в един момент. Аз се бях ошашкала когато Мишо стана на почти 4 месеца и не беше започнал да се обръща. Лекарката ми казваше "има време", но аз не можех да се отърся от усещането, че нещо не му е наред - каката се обърна на 2,5 мес., а на 4 мес. вече си спеше по корем. В един момент си казах, че каквото и да е, това е моето дете и аз го искам точно такова и спрях да го мисля.

Лилчо, бързо оздравяване на малката  Hug

Джил, Диди ти е казала - протягаш показалец към детето и казваш "Дай боц", като в началото ще трябва с другата ръка да държиш показалчето на Инето и да го допираш до твоето. При допир на пръстите казваш "Боц", дръпваш си ръката и се смееш.

Общи условия

Активация на акаунт