Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Карелийка, и Катето стои много добре на дупето си.Ако Петя не мине и не я бутне сама няма да падне  Mr. Green

# 226
  • Варна
Лени, честито ви 1 зъбче!!! Айде скоро да се похвалито и с второ... Peace
Тан, очакваме включване...
Кейт, тайничко ти завиждам за "боц"-а, защото аз пробвам Нико отдавна на този номер, но засега няма файда... Sad

Абе момичета, аз пак леко се притесних. Гледам на Мамбс - снимка на Ру как стои стабилно седнал и се зачудих дали има и други бебчовци като Нико, които въобще да не могат да седят самостоятелно. Единствено ако е подпрян на нечий корем или на дивана, но в полуседнало положение може да стои... newsm78 Rolling Eyes

Честито първо зъбче на Влади на Лени! Ние само точим лиги и всичко, което докопаме е в устата, но още нямаме зъбче.
Учим се на боооц, ама силно казано прави нещо.
Карелия, и Мони седи без да тупва само в кошарата, заобиколен от възглавници....и пак от време на време тупва напред по корем.... Joy

# 227
Браво, Лени, честито ви зъбе! Simple Smile Всички да се наредят като перлички!  Hug
Карелия, има, бе спокойно  Mr. Green Преслава още нищо си не може... не се обръща, не "лази", седи в шезлонга при напълно седнало положение, седи в мен седнала, ама като я оставя в средата на леглото да седне и започва едно лашкане  Joy Най-често пада първо напред и или се захлупва или продължава и ляга на една страна... Ама спря да ми пука да ти кажа! Ако искаш утре може да я снимам и да кача клипче до снимките на Ру, да те успокоявам  Joy
Боц, също не прави, но напоследък си играем на друго - "Къде е лампата, мамо?!" И тя поглежда тавана.. дори и при загасена лампа  bowuu Виж в коридора меко казано се обърква, защото лампите са ни по стените  Mr. Green Боц-а не го може, защото налита да ми хваща пръста  hahaha 
Четох, четох, че си оставяте бебоците да се нареват и.. взех, че я оставих тая вечер.. Бяхме започнали 2-3 вечери на ръце да се приспиваме само с цица и днес реших да я оставя... е рева цели 2 минути и се отнесе Simple Smile Много съм щастлива!

# 228
Лени, честита ви милимунда чар Joy
Карелия, изобщо не го мисли, всяко дете си е различно. Моята Стелла пък не иска да говор и това е, една потайна, само когато си реши издава пет, шест звука един след друг и това е Crossing Arms

Последно къде решавама да е утрешната среща - в Италианския на послеследния трети етаж или в Коста на първи етаж???

# 229
Блазя ви за срещичките. Sad

# 230
Тан, какво става?! Нищо не казваш? Hug

# 231
На мен ми е все едно къде, хубаво е да е по- просторно, че да поберем количките. Ако не можем да решим да се чакаме на главния вход 10 минути примерно и първите дошли да избират и така другите да дойдат на каквото е решено Laughing. По- важно е да се видим и да има място пък сега къде точно има ли значение?

# 232
Абсолютно няма значение!!! Wink Значи:
УТРЕ СРЕЩА В 13-13.30Ч В СИТИ ЦЕНТЪРА НА ГЛАВНИЯ ВХОД!!!! (закъснелите да търсят навалица от колички или в Коста на първи етаж или в Италианския ресторант на трети етаж)

# 233
  • Велико Търново
И аз ви завиждам за срещите! На лято да дойдете към Търново, ей  Heart Eyes

# 234
Буболече, не казвам, защото няма какво още. То и на мен ми е свита душичката, ама... Казаха, че днес ще излязат резултатите, но не са готови още.
3des, ни им вярвай, ако ти обещаят. Naughty То и за това лято обещаваха, ама на, обади ли се някой. Мама Диди е свидетел. Wink

# 235
  • Canada
Ох Буболече, добре че поне ти се включи в нашата групичка... Абе аз наистина почнах да се притеснявам, още повече след като не можахме да посетим педката, че да говоря с нея...
Тан, кофти че не са готови резултатите. Най мразя да чакам нещо... #Cussing out
Момичета, лека нощ от мен! Утре пак съм на работа, така че ще се включа късно... Stop

# 236
Карелия и Елин не седи. Като го сложа се навежда и си хваща краката, а ако е подпрян някъде веднага прави мост и си стъпва на краката. Иска постоянно да скача. Та по този повод ще купувам бънджи, че ме болят ръцете вече, за кръста да не говорим  Rolling Eyes

Лени, честито ви зъбче  Heart Eyes
Честита месечинка на всички бебоци   bouquet

# 237
Бубулече, споко бе - той Влади, нищо че вече и зъбче има иначе почти нищо не прави. Преди седмица се обърна за пръв път, сега обаче ме изненадва с едни невероятни финтове. Като го сложа по гръб и вдига дупе и горната част на корема - почти на мост го докарва ( като упражнението за таза, за онези които го знаят Party Wink Wink) също така от няколко дни като го сложа по корем - успява макар и за секунди да се закрепи на 4 крака и естествено веднага тупва или наляво или на дясно. Категорично не иска да лежи вече - в количката яко се нерви, понеже аз упорито искам докато се побира в коша да лежи ( все пак в студа е по-гот да е легнал и завит), но в къщи е абсурд да лежи без да мрънка. Като седне точно се "лашка" и бързо се свлича надолу. Обягам го на възглавничката за кърмене и отстрани с други възглавници и пак от риене се изсулва надолу и после пък нервничи.
Боц не успяваме да направим, но е много смешен като му кажа "гуш" и се гушва до шията ми с личице - може и да е случайно, но онзи ден го мародерствах поне 10 пъти - безотказно. Вечерта като исках да покажем на мъжа ми - не пожела  Laughing магарето.
Вече добавихме и първия плод - много се колебах с кое да почна - круша, слива, ябълка или банан и накрая му предложих круша - ако можеше щеше да стане да ми вземе купичката - направо ми подвикваше днес като се замотая с лъжицата  hahaha hahaha hahaha
Въобще захранването върви задоволително, в тази връзка много се чудя - много ми се идва утре да ви видя, но принципно на обяд ядем пюре, а все още не сме го докарали до там да го правим на обществени места ( онзи ден пробвах де, но се поизмъчихме, защото хем го държа, хем трябва да му нацеля устата и ..... накрая обикаляхме из мола и двамата оплескани с тиква и картоф - той с бял суичер  Crazy Crazy Crazy, а аз с розов пуловер - само от самолет не се виждаше какви сме ги вършили)
Най-много да му дам кашата от шише наобяд и пюрето следобяд.
Ако мога ще дойда  Hug все ще ви намеря такава стройна група  Flutter

# 238
Драга, от къде го намери това пюре на Хип карфиол с морков...досега само карфиол с картоф съм срещала???
Лени, то май на всички ни се пада храненето тогава, така че групово ще си направим едно оранжево парти Laughing

# 239
Спокойна съм аз, Лени Simple Smile Карелия се беше притеснила.. Каквото иска, когато иска да прави. Пък това да си застане на краката - да, да  Simple Smile Нищо не прави мързелана... Ама то не е голям човек да го накараш, когато поиска Simple Smile
Тая вечер ми е ужасно скучно... май ще ида да повися в банята за разнообразие  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт