Да ви разправям вчера какво малоумие ми се случи! Пращам го аз да пазари от супера, като между другото трябва да купи и дамски превръзки че ми дойде - едни дневни и едни нощни. Един път звънна от щанда, да каже, че ги гледа от половин час и са много видове. В това време детето пищеше - не знам какво й става по цял ден си пищи ей така да й обръщаме внимание. Оставим ли я на дивана почва да пищи. Викам - ама крещя вече, че да я надвикам нея - моля ти се не се вманиячавай взимай едни нощни и едни дневни не виждам нещо сложно. След още 15 мин. ми се обажда пак
и ми вика чакай малко при което телефона млъква. Викам АЛОООО. И ми се обажда някаква жена
Искали сте вика дамски превръзки, ама не знам ежедневни ли, за прашка ли, ароматизирани ли, памучни или копринени? Леле щях да ОТКАЧА! Обяснявам за пореден път ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ просто дневни и нощни и да не са ежедневни и да не са за прашка в този студ все пак. Връща се нашия. Почвам да се карам аз, какво толкова сложно има наистина не разбирам - че чак хващаш някакви жени около тебе да ти избират. Ама тя вика беше дистрибуторката и сама предложи да ми помогне щото много съм се мотал на щанда. Хубуу викам си, поне ще е донесъл квото трябва. И познайте кво накрая беше донесъл? Едни дневни и едни ежедневни вместо нощните, за нещастие това го установих чак вечерта
Накрая си казах, че е можело и по-лошо да е - да ми донесе такива за прашка.
Радвай се на дневните.. Моето мъжле е обучен по темата и тампони може да купува
Мале, с какво се фукам

, как ще процедираме...
Даже сега пък взех да се чудя дали е добре с морков...