СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 914
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от нас момичета!Да сте здрави и засмени,румени ,червени! LaughingЧестит имен ден на Мартичка и другите празнуващи!!
Асенце,много здраве,щастие,късмет и все с такава любов към ближния да помагаш на младите майчета Hug  bouquet
За пубертета...днес ни е един от най-наситените с изпълнения дни #CrazyЯна нещо побойничка го раздава- взе да ме скубе и шамари ThinkingИ си признавам ,че не знам как да реагирам в такива моменти-точно като Рафаела...

# 586
АСЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ТУК!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БЪРЗОХОДАТА НИ РОНЯ - МАРТА! здрава, щастлива и любопитна да върви през живота!

Само да уточня, че днес празнуват САМО, нсещите името Марта. Мартиновците имат свой светец и празнуват на друга дата.

За всички - честита Баба Марта. Пожеланието ми е сходно с това на Параход - пролет в душите! /вятър в косите/

# 587
ЧБМ, мили момичета!

ЧИД на сладката Марта!
Нека хубавото й име й носи здраве, късмет...

ЧРД, Асе!
Ради така красиво е цитирала Багряна във фЬейса,
че я цитирам.
Желая ти здраве,
с каквото се захванеш да ти спори,
както и попътен вятър във всяка посока и действие!

Празнично настроение от мен на всички!

# 588
  • София/Русе
Честита Баба Марта на всички мами и деца !
Баба Марта бързала,мартенички вързала:морави, зелени, бели и червени:първом на гората – да листят листата. И да дойдат всичките:щъркелите, птичките,първият певец,косер хубавец. После на градините – да цъфтят гиргините и латинки алени, и божури шарени. Ябълки да зреят, круши да жълтеят. А пък на дечицата върза на ръчицата мартенички чудни със ресни червени, да са ранобудни, да растат засмени.

Честит рожден ден, Асе ! Много здраве, късмет и любов !   bouquet

Честит имен ден на Марта !

# 589
Малко късно включване, но
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Бъдете здрави, засмени, добрички и малки и големи Hug
Асе, ЧРД и тук! Heart Eyes
Аничка, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ИМЕННИЧКАТА, много целувки от нас с Алекс Heart Eyes
Никак не успявам да се включвам Embarassed, но се опитвам да не изпускам с четенето Hug

# 590

Нени, при нас пубертета е дошъл от около месец насам  Mr. Green  Много ме ядосва на моменти и... ама е и толкова смешна, на всеки мой въпрос - "Нье!". Даже когато става дума за нещо нейно, любимо, пак така вика  ooooh!
Честно казано ние с количка по-добре се придвижваме, тъй като тя мълчи и разглежда и обича да се вози. За кратки разстояния сме пеш, но е ад. Първо, тя изобщо НЕ дава да я държа за ръка! Отделно, дума да не става да вървим в една посока! При опит да я взема на ръце, започва да се огъва като кашкавал и да се тръшка. От нищо не се успокоява, та аз винаги съм принудена да я сграбча под мишница като агне, тя реве, аз нося, хората гледат, ама да си гледат  Twisted Evil

1/1 абсолютно същото положение. Съвсем същите номера с "не"-то, с ходенето в различни посоки, държането за ръка, огъване, тръшкане, писъци, рев.... Разликата е, че вече и в количката не иска да стои повече от 15 мин. Ако ходим до центъра, почти буквално бягам, само и само да стигнем бързо  ooooh!
Затова напоследък мъжа ходи пеш, а ние - с кола  Mr. Green

Асенце, да си жива, здрава, щастлива и доволна от живота  bdbaloni  На страхотна дата си родена. Винаги съм я свързвала с цвят и топлина  Heart Eyes

# 591
Здравейте, мамита!
Много ми е хубаво да ви чета и ми става едно топло и пролетно отвътре Simple Smile
Асенце, честит рожден ден! Бъди щастлива, мила и нека щастието ти бъде безгранично и да залее всички скъпи на сърцето ти хора!

Честит имен ден на прекрасната Мартичка! Ани, да ти е все така свободолюбива и борбена млада дама!

При нас за жалост от 10 дни на дневен ред са болестите. Пробиха долните кучешки зъбки и малката се подсече зловещо отдолу. Нищо не помагаше, докато онзи ден завеждащата на поликлиниката докторка не ни изписа мехлем, приготвящ се в аптека и подсеченото мина Simple Smile Сега борим вируса, който ни нападна в четвъртък, а именно кашлица, хрема и висока температура, придружена с диария. Знам, че при зъбоникнене имунитетът на дечковците пада, но такова чудо не ни се беше случвало досега. Свекърва ми бешетук 1 седмица да помага, за да ходя аз на работа, но си замина в неделя и сега с мъжа ми се редуваме да гледаме малката. Той е втора смяна тази седмица и до 12ч я поема, после аз тичам от офиса и ни е весело Simple Smile

# 592
Извинявайте, че пускам втори пост, но предният може би заради картинките ми блокираше и не ми позволяваше да пиша повече. Та свекърва ми днес ми позвъни супер притеснена, че е с конюнктивит. Сутринта, когато си замина едното й око беше супер червено и подуто, но решихме, че е ухапана от нещо. Днес докторката й е казала, че това е много заразно, но не й е обяснила колко е инкубационният период. Вечи, а и другите майчета знаете ли колко време да следя Елинка и кога е отминала опасността? За жалост не кърмя иначе профилкатично още сега щях да започна да капвам в оченцето на малката.
Относно пубертета с риск да дръпна дявола за опашката - ами при нас няма такова нещо засега. Елинка е много кротко и спокойно дете. И нали сме родени на една и съща дата - ами сякаш чета мислите й и успявам да й угодя преди да се е ядосала. Излизаме с количката, но и без нея. Когато сме без нея ме държи за ръчичка, сама ми я подава и ако аз сменя посоката тя тръгва след мен. Много е разбрана и добра, дано не я урочасам... ПУ-ПУ!
Ето и малко снимки от нас, днес ги качих във фейса:

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/album.php?aid=17474&id=1799575422&ref=mf

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/album.php?aid=17398&id=1799575422

# 593
Честита Баба Марта!Да сте живи и здрави всички!
Честит имен ден на Мартичка!
Асе честит рожден ден, да си жива и здрава и много щаслива!

Да, с малки изключения всичките ни дребосъци са вече в бебешки пубертет.Така ще е до 3 годинки, само ще се оплакваме!

# 594
  • София
Флу, Ради ми беше скоро с конюнктивит. Изкара го обаче много леко. Даже по телефона ни изписаха капки за очи, че вече бяхме ходили при педи за друго, а това се появи впоследствие. Изписа ни Тобрекс. Успех и дано да се разминете леко.  Peace

# 595
Flu, пу пу, да не й е уруки на Елинка и да не те сполетят нашите неволи. Да, за конюнктивита най-често изписват Тобрекс. Помага. Не знам колко е заразен (освен вирусният де, там няма начин), но покрай каналчето на Маги, конюнктивитите бяха често явление у нас. Нито веднъж не сме де заразявали. Така че има шанс и Ели да не я пипне. Стискам палци.

Асенце, дълъг живот, крепко здраве, истинска любов и...червено вино и бели кахъри! Wine Glass Наздраве за празника ти!

Наздраве и за всички други именници, които съм изпуснала.

И да се похваля, на Маги слъзното каналче все пак се отпуши без лекарска намеса.

# 596
  • София
Минавам да ви пожелая Баба Марта да ви донесе много слънце, много пролетно настроение, много усмивки и най-вече здраве- на вас и дечицата! Heart Eyes

На малката именничка- да е все така чаровна и игрива, и малко повече да поспива през деня! Wink

Флучи, много кофти така да ви се струпат болести точно когато се върна на работа! Sad  И аз се присъединявам за Тобрекса- педи ни го е изписвала за конюктивит. По принцип бързо минава, дано и при Елинка да е така!

Рафаела/ Ники, радвам се за Маги! Hug

При нас някакъв вирус се опитва май да ни изпосъбори.... Rolling Eyes Косьо е с кашлица от днес, Зори се оплаква, че я дращи гърлото. Thinking То се очакваше при това рязко затопляне, дано поне да ни се размине по-леко! Ако може мъничката да я отмине, ще е най-добре....  Praynig

# 597
  • София
Асенце, миличка. Честит рожден ден! Бъди ни все така лъчезарна и позитивна.
Мноооого цунки!

Заповядай пролени цветенца.

Heart Eyes
Жуже, надявай се, мило. (че само до 3 години ще се оплакваме)  Mr. Green Да са живи и здрави да ни ядосват и радват.  Heart Eyes
Миленче, не му се давайте на гадняра!  Peace

# 598
Опа.. опа, от къде д а почна...
Честита баба Марта на всички  Hug И честито на малката фурийка Марта  Wink
Честито мила Асе   bouquet   bouquet   bouquet , прекрасен ден си си "иzбрала" да се родиш. А това zа червеното вино и белите кахъри ми хареса иzключително мнооого. Звучи супер просто и истинско, така обичам, мерси  Hug

И сега по ред..

Ники, страхотно zа Маги е това.

Иринко, викаш, zанчи така трябва, а  Wink ? Ами... добре тогава, то и на мен ми харесва така де, да си приzная, но... Как е Ради?

А на Ане специално много  Hug тоzи път. Не си спомням какво точно съм писала напред zа началото на месеца, но явно съм споделила нещичко. Е, от твоите уста, в Божийте уши, така да се каже. Благодаря ти zа вниманието, но все едно.. не zнам, но просто много на място дойдоха думите и пожеланието ти  Flutter . И мога да се похваля, че нещата, които чакахме zа началото на месеца просто неочаквано бърzо и добре се нареждат  Crazy Чак не е zа вярване. Но вече мога да се похваля, получихме един дъъълго чакан (от около 3 години грубо) документ, беz който тук по zакон живота ни беше ами.. хм.. доста труден, ако мога така де се иzраzя. Получихме го тъкмо навреме, че даже и малко по_рано, отколкото мислехме (тук също човек се сблъсква с мноого бюрокрация и бумащина  ooooh! ). И.... абе ще раzкаzвам zа другото след няколко дни (вярвам, че ще има още zа раzкаzване), да не прекалявам сега с еуфорията  Wink Нали zанете как е, всеки гледа от собствената си камбанария, та zа някой това може да не zначи нищо, но zа нас и в момента, е много. И въобще, теzи няколко дни от петък насам са особено хубави у нас  Blush
Щастлива се чувствам, пролетно ми е  Heart Eyes

# 599
Честита баба Марта!
Честит имен ден на сладката Марта!
Честит рожден ден на Асето  bouquet
Влизам много притеснена.Тази вечер Далия ей така от нищото вдигна температура 38 градуса.Това не ме притесни толкова,но дишането и пулса са и доста учестени CryЗаведохме я в дежурният кабинет да я преслушат.Дишането и е чисто,сливиците малко са надути и това е.Надявам се за това да диша така.Когато беше с бронхиолит,дишането и пулса и бяха по същият начин и това най-ме притеснява.А не кашля.Оф,ще се побъркам от притеснение Weary През 10 минути и проверявам дишането,малко по-добре е сякаш Tired Сутринта ще я водим на лекар,но до тогава...Страх ме е много за нея Sad Дано изкараме тази нощ без проблеми Praynig

Общи условия

Активация на акаунт