MAC и Sephora в България април 2010г

• 72 833
  • 704
  •   1
Отговори
# 510
Не е ли много кафява? Другата май ми харесва повече.

# 511
Имаха тестер и на тази, но още не се продава:
- ще струва 80 и няколко лв...

Ноар, да изклюкаш кога я пускат, моля те ... и благодаря за ценното инфо.

# 512
  • София
Ще изклюкам  Peace Mr. Green

Другите на Сефора, които съм показала, са по 79лв.

Черната на Ърбан Дикей е 69лв.

# 513
  • Belgium
А Too Faced колко е?  Flutter

# 514
  • София

Ами не знам... Blush Утре ще попитам като минавам.... Peace Коя от двете или и двете?

# 515
  • Belgium
Първата  Grinning

# 516
Не е ли много кафява? Другата май ми харесва повече.

Неутрална + класическо опушено око. Затова май и е толкова популярна, защото почти всички цветове ще се използват в ежедневния грим, докато при другите палитри неизбежно остава по нещо което така и не го бутваш...или поне това важи за масовия потребител. Молива също не е лош, а за базата просто няма нужда да коментирам Grinning

От качеството на сенките на  Too faced не съм лично впечатлена особено. Базата е добра.

Stardust* мноооого ти е общ въпроса...зависи колко и какъв грим ползваш редовно, както и степента ти на опитност...Примерно пигментите са класически пример, но ако не си много опитна с грима може да не ти харесат въобще и да не можеш да свикнеш с тях --> пари на вятъра..

# 517
MissNellie  Heart Eyes Hug
За черната палитра какво ще кажеш?  bouquet

# 518
Naked-палитрата си я взех оттук,много е добра,препоръчвам я на всички! Heart Eyes
С грима съм опитна,ползвам всичко-бази,сенки,пудри,цялата гама.На МАК съм се спряла на пейнт пот,руж,червило,сенки и пигмент засега.

# 519
  • София
Ауу Ноар.. Благодаря за прясната и ценна информация.. аз си харесах двете на Ърбан Декей.. Heart Eyes Нямам търпение да ги видя наживо.  Grinning
П.п. И аз с молба , ама за Мак, моля те свирни като отворят , този на Цариградско! Praynig Сердика ми е далече.

# 520
Момичета,колко струва Urban Decay Primer Potion в БГ?Януари си идвам и ако няма надценка,няма смисъл да си зимам оттук.

# 521
А палитрата Naked колко струва?   bouquet

# 522
  • София
И аз чакам да пишете като имате инфо кога ще пуснат тази палитра в The Mall.
Бях се насочила към Kryolan, но и тази палитра ще си я взема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 523
  • София
Момичета,колко струва Urban Decay Primer Potion в БГ?Януари си идвам и ако няма надценка,няма смисъл да си зимам оттук.
Няма Urban Decay още в България! Купи си оттам!  Wink

# 524
  • София

49  Hug

А палитрата Naked колко струва?   bouquet

Мисля, че 79лв беше... Peace

Общи условия

Активация на акаунт