Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 711
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Амал, аз не ти отказах миналия път, а пак мина и замина  покрай ушите ми.. EmbarassedЗатова те помолих да ми повторваш и потретваш, за да минимизирам ефекта на ЕГН-то... Mr. GreenЗа гривната изобщо не беше нарочно, детето просто се беше скарало с нея и в схватката помежду им мънистата се разхвърчали.Драмата я направи моята хубавица.... ooooh!
Алвера, мерси за комплимента, ама е малко отдалечен от истината! Mr. GreenВярно ,че и за мен угодия няма, все не им признавам постиженията, ама и те не са се втурнали да ме оборват.Мързелът е водеща сила и при трите.
Честит празник на празнуващите!  bouquet
Айа, как да няма сладости на котлон... newsm78 Вече са ти дали няколко идеи.Към списъка с  бисквитена торта, малеби, грис халва можеш да добавиш палачинки, понички, мляко с ориз... Peace

# 676
ас, нали искаш подканяне към мероприятия?  Hug Утре ще съм тук:

Покана

въпреки, че не съм сигурна с покани ли е само, но го имай предвид. Hug ще проуча въпроса и ще пиша по-късно. знам, че от невнимание пропусна, ама какво да правя като не обичам да настоявам, неудобно ми е.   Embarassed

пиша от тъпия лаптоп и сигуро не е най-читавия ми постинг. Mr. Green

Качвам снимките сега.  Peace

Ники, ще чакам.  Hug

Разан, сега ще ти пиша.  Hug

Алвера, също много смешен закона с тази прическа.  Mr. Green

Ааа, сафар, този стажант е производител на стереотипи за европейката.  Mr. Green Много е весело на стажа.  Hug Ама и той верно какъв терапевт на хора с проблем с алкохола би бил? Peace

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 19:43 от amal

# 677
amal, така е. Понякога хората попадат в лагери и на стажове и на място се показват различни. Този младеж идва от голямо семейство също, в страната му фамилията е известна, но това не значи, че той е прекрасен нейн представител. Твърде вероятно е семейството му да е настояло той да попадне в друга страна.

Всички, включени в групата трябва да координират занимателни и спортни дейности и по този начин да помогнат на младите хора да осмислят свободното си време, вместо да пият примерно.
Аз поне се стреснах от това юнашко пиене на "стажанта" - по 10 бири на вечери, при това - личеше си, че не е за пръв път. 

Както и да е, има други хора, които пък ще положат извънредно много старание, за да се представят добре.

За мен лично ще е любопитно да видя как ще се справя аз със швейцарския френски. Има доста хора, за които знаем, че въпреки и ученици в масови училища, говорят на някакъв диалект, който е разновидност на немския. Показаха ни и радиостанции и телевизионен канал на този диалект - с цел запазване на идентичността и "нашето момче" - мароканеца показа клипове от телевизионния канал на берберски, а и показа откъси от едно кулинарно предаване на Шумиша - една дама, която често представя берберски рецепти и ястията се готвят от възрастни жени. Зеленчуците са обелени и подготвени в едно легенче, тавата за тажин е на газовия котлон, седнали са на земята... ама пусто не им беше интересно. Но ще опитваме...

Хайде, лека нощ: тсбах-ал-хеер. Това "лека нощ" за пръв път като ми го каза конника, за за го повторя и науча, така го каза, че мислех, че НИКОГА няма да го науча. Като ромон от звуци ми беше.       

# 678
            ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
            Много здраве,любов и късмет !  bouquet

Здравейте мои арабски хубавици , аз само ви чета като намеря време.
    Но все още нямам възможност да пиша.Ремонтът ще продължи до вторник, а след това заминаваме в Трявна.
    Много ми дойде нанагорнище този ремонт,но като гледам резултатът в детската, и ми става приятно.
    Сега довършваме холът , и като почистя ,ммммм... ще си пия кафето , и ще се наслаждавам известно време.
    Не се знае малките колко време ще опазят стените чисти  Mr. Green
    Пожелавам на всички ви само хубави дни,весели мероприятия,много усмивки и любов. Heart Eyes
    Гушкам ви всички  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
    До скоро . Laughing

# 679
Добро утро арабелки!!!
Да почерпя днеска за хабибито една тортичка, че има рожден ден момчето ми

И по едно кафенце с тортичката
На всички ви хубав ден.

# 680
Добро утро, принцесини.

Никито, скоро да си ръфате тортичката заедно с хабиби.  Hug Hug

Саида, казах ти, че умората от ремонтите си заслужава заради резлутата. Аз много обичам да ремонтирам, е, плочки не лепя все още, но може и това да стане.  Joy Чакаме включване от ремонтирания хол на чаша кафенце.  Hug

Днес ОНН приело нова резолюция, този път:
ООН осъди ислямофобията  Peace newsm78

Хайде момичета, стига съм писала щото си пиша общо взето през два постинга и ще ме бият за спам.  Mr. Green

Да привиквам ли поименно или си знаете всички? Joy Къде изчезна Джи джи?  newsm78

Вещице, с този интернет нараво да осъдите Сирия. Mr. Green

# 681
3дравейте   bouquet

Амал, страхотен разказ за концерта, направо ме пренесе там и усетих нстроението в залата. Жалко, че не съм била там, а погледнах и албума, но снимките са доста неясни / следващия път да не забравиш камерата  Heart Eyes
Много хубава инициатива, дано има още такива за в бъдеще  Praynig

АС
, браво за упоритостта и амбицията със щерките. Сигурна съм, че като пораснат ще са ти благодарни за добрия старт в живота, който си им помогнала да постигнат  Peace

Иначе ви благодаря за идеите за  чревоугдоници без печка, ще се пробват всичките   chef

Никито, да ти е жив и здрав рожденика, и дано скоро празнвуате заедно   loveuuu

Весел и слънчев уикенд на всички   bouquet Hug  bouquet

# 682
  • София
Здравейте,
Амал, писах ти на лични. Grinning
Айа, дано един ден наистина мислят така, сега ме определят като най-голямата злобарка на земята. Mr. Green
Ники, да ти е живо и здраво момчето!Дано имате възможността в най-скоро време да се видите!  bouquet

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 14:57 от already stubborn

# 683
Благодаря ви мили арабелки  Hug за пожеланията към хабибито. Нали днеска е петък и не можем да си пишем "на живо", обаче ми се обади преди малко по телефона (аз по-рано му звъних, но той не вдигна да не давам аз пари, пък и нали той мъжа - той трябвало да звъни)  Laughing . По принцип той се обажда, но днес викам чакай да го изненадам за рождения  ден. Както и да е честитих му макар че той се обади- какво да се прави аз му казвам на това мъжка гордост  Simple Smile Heart Eyes
АС те и моите понякога викат че съм най-гадната майка(като ги строя в две редици).
АМАЛ отивам да гледам снимките веднагически  Hug
АЙА да почерпиш после от сладостите които ще забъркаш, че аз сладко мноооооооого обичам.
САЙДАХ вижда му се края на ремонта браво.
Хайде да отивам да посвърша малко работа, че цяла сутрин се мотках навън. На всички арабски принцеси гуш

# 684
Аааа, момичета - да дам отчет. Peace
Беше много интересно. Научих някои нови за мен неща за Сирия, най-фрапантното от които е, че технологията на най-вкусния сладолед на света - този в Дамск, в Буза Богдаш или сладоледаджийницата на Богдаш е на 3000 години.  
Сирийски сладолед
Както и че Мари е първият град в света, строен по градоустройствен план.  Peace
Залата беше пълна, имаше официални лица. Продуцентската къща ще снима още филми и за Иран и Йордания. Операторът бил влюбен вече в Сирия. Laughing За хора, които не са запознати с Изтока режисьорът, операторьт и актьорът са се справили чудесно. Peace Peace Peace
АС, благодаря, че можахме да се видим и да побъбрим за културата и всичко останало. Поздрави на хубавица Сара. Hug
Айа, мерси. Embarassed По принцип такива затрогващи събития трудно се описват, но поне за малко се пренесохме в Палестина. Между другото казаха, че 1000 българки са женени за палестинци.  Hug
Тес, мернах те, какво стана с книгата за превеждане, избра ли си вече? Hug А майка ти как е? Praynig
М
Ники, май всички майки сме от черни по-черни. Mr. Green

# 685
Здравейте арабелки!
Амалче, добре е мама, изписаха я от болницата вече. Сега остана само да се пази  Peace . Мерси, че си се сетила  Hug
Да кажа пък аз колко приятно съм изненадана от персонала в кардиото на Света Марина. Толкова любезни и мили хора, чак имах чувство че не сме в българска болница  Shocked . Винаги има изключения, сигурна съм, ама по принцип нали знаете как е като отидеш на лекар - карат ти се, навикват те, все едно нарочно си се разболял за да ги тормозиш. Поне аз в 90% от случаите съм попадала на такива. Като се замисля в почти всички държавни учреждения е така, особено тези пълни със "стария" контигент, типичните бюрократи. И аз работя в такава администрация, често се срамувам да кажа точно заради такъв тип колеги, които си мислят, че са хванали шлифера на някой си като са на държавна работа  #Cussing out .
Иначе книга не съм си избрала още, толкова много работа имам на работа, че направо  #2gunfire . Прекият ни началник се завърна от дълга почивка и се започна с неговите приумици. Той е много добър човека и много интелигентен, ама е толкова неорганизаран, че просто не се търпи. Пример - може ли в рамките на 30 мин да ми зададе 6 задачки-закачки и всяка следваща да е по-спешна  #Crazy . Абе хаос с една дума, добре че аз съм малко по-организирана, че иначе цял ден ще се лутам между моя и неговия офис.
Оф и аз се оплаках  Wink
А този ден за Палестина много ме учуди, но пък се чувствам горда, че страната ни се сеща за такива неща  bowuu . Дали в други държави има такъв ден  newsm78 ?
Ники, честит рожден ден на хабибито ти! Дано се видите скоро  Praynig
АС, моята майка така настояваше на мене и сестра ми да учим, стимулираше ни с глезотии, караше се ако кръшнем и да ти кажа честно сега съм й благодарна. Ако не друго поне съм си взела хляба в ръцете. Дори и сега за второто ми висше продължава да настоява да чета и т.н като вижда, че се отпускам (както в момента, ама ситуацията е такава, че нямам време за учене   Rolling Eyes ), продължава и да ми помага финансово дори. Имам съученички, които като си говорим сега обвиняват родителите си, че не са им настоявали толкова много на учението. Просто рядко си намират работа като нямат образование. Някои дори сега, вече с по 2 деца се хванаха да учат. Та с цялата тази пледоярия исках да ти кажа, че правиш много добре като ги караш да учат!
Лили, чакам координатите на онзи шейх  Mr. Green , даже и с дългата коса го вземам!!!
Прегръдки на всички момичета, лека вечер!

# 686
   Привет по нощите,сигурно всички спите,ама аз ще си пусна поста ,защото през уикенда трудно се дореждам до компа,пък и ми се очертава доста весел уикенд -единя ден сме на Р.ден ,а на другия на три имени дни.Сутринта трябва да препускам за подаръци,че от задачи нямах никакво време..
  Амал  мислех и  аз да ходя на концерта на Зовът на земята,но не успях и много съжалявам.Зет ми е бил и ми разказа,а и ти си се постарала,но снимки не мога да видя,защото нямам парола,така,че ако нямате нищо против-моля..Аз гледах тази седмица да посвърша работа,че през ваканцията на децата ще ми е трудно,но уви не всичко приключих.Мислех в понеделник да почивам,но от посолството се обадиха на мъжа ми,че премиера на Ливан,Саад Харири- пристига и в понеделник ще има среща с ливанците в България и трябва да присъства...та мойта почивка отиде по д......е.
  Ники-да ти е жив и здрав рожденника.
  На всички  Hug Hug Hug

# 687
  • София
Амал, благодарско за поканата! Heart EyesМного ми беше приятно -хем гледахме филма, хем се видяхме и си побъбрихме сладко! HugВече и госпожицата чака обещания от теб пикник! Mr. Green
Тес,от една страна чавек подхожда строго именно с идеята за тяхното бъдеще.Но от друга, като че ли неволно копира поведението на родителите си.Баща ми, лека му пръст, беше много взискателен и амбициозен, за което му благодаря.Но тогава си казвах, че в никакъв случай няма да се държа с децата си по подобен начин.Е, самозалъгвала съм се.. hahaha
Радвам се, че с майка ти вече всичко е наред! Grinning
Магде, след малко ще ти пусна паролата на лични. Peace
Едно такова притеснено ми е. Rolling EyesМоите девойки верно са достатъчно  големи, но пък като ги оставям сами е за не повече от два-три часа.Докато днес сме канени на сватба само с майка ми, като ще минем през гражданско, църква и ресторант.Значи  доста ще се забавим.Каката е на курс чак до 4 часа следобяд и  имам опасения, че малките междувременно ще сътворят някоя небивалица тук. newsm78 Оставила съм им обяд, свободен достъп до  телевизия и компютър, никакви училищни задания - надявам се, че при тази свобода ще намерят начин да удържат фронта без да се избият за някоя щуротия.. PraynigЩе се чуе, де.
Отивам да се чудя и мая, каква по-прилична дреха да нахлузя по въпросния повод на  квадратната си форма.. Mr. Green
Желая на всички ви слънчев пролетен ден! Heart Eyes

# 688
Добро утро, лейдис.  Hug Hug

На всички, които празнуват Лазаровден весел празник.  Hug

АС, права си, не можем да не копираме донякъде родителското поведени ена нашите родители. Че аз се улавям намоменти как започвам да приличам на майка ми и ми става страшно.  Mr. Green Щото тя все мърмори. Аха, стискам палци поразията дето ще я сътворят да е по-малка.  Joy

Магде, не знаех, че ще идва Харири.  Peace Каква е основната цел на посещението?  Hug Е, какво да се прави, задачки.  Ти ще присъстваш ли? Наистина жалко, че не дойде. Но пък следващия път те чакаме непременно каквото и да е мероприятието.  Praynig Peace

Айа, лоши са снимките, аз предуредих, че фотоапарата ми рави мизерии. Но дори тези с него правени са не много хубави защото бяхме на балкона и това е супер далечен план.  Laughing Сложи ли вече готварската шапка за днес? Laughing

Тес, чудесно е, че майка ти е по-добре.  Praynig А да срещнеш човечни лекари днес е дар божи за съжаление. Разбирам ги хората, ама пациентите какво са виновни?  Tired

Дуа, къде забегна?  newsm78

Рени, измислили ли къде ще организирате срещата?  Hug Другата пакитка Лю къде изчезна?

Алвера, да не копаш градинката? Mr. Green Как обичам така като тръгнат свежите тревички и цветя.

Лили, как мина авиошоуто?  bowuu

Аз от сума ти време търся един филм по нашата тема, ама все не мога да го намеря, или са корумпирани файловете или е свалян от торент сайтовете - "Мъжете, които се взират в кози" с Джордж Клуни. Освен да ида на кино да го гледам, че го пускат сега.  newsm78

Това пък ме изумява вече:
Педофилски скандал въвлече и папата Shocked Кво става?!

На всички хубавици - много слънчице.   bouquet

# 689
Добро утро!
Ето ме и мен след амал!

магде, много празници при вас, а и откъм рождени дни си спомням, че сте един след друг!

Днес и утре сме съвсем сами... да не повярва човек. Поне аз от връщането си във Варна - не броим пътуванията, не бях оставала сама и за половин ден. Вече сме наготвили - палачинки, хлебчета с пълнеж от зеленчуци и печени на тиган и картофи с домати и зелен лук. За салата - червено цвекло и моркови, настъргани, със сусам и лимон. Но ще ходим на гости при моя приятелка - на пенсионна възраст е жената и ще носим храна.

Между другото - загорихме една тенджера до черно. Срам голям, но сложих да варя соеви кубчета - да ги слагаме в храната с картофите. После се загледахме в едно предаване - ех тази телевизия и добре, че тръгнах за лук. Замириса ми. Ужас.

После реших да се правя на красива и да си правя маска на лицето - от лимон със сода за хляб. Сложила съм сол.

тес, наистина е прекрасно, че са така отзивчиви лекарите. По принцип в болница хората не отиват весели. И доброто отношение прави нещата по-леки.     

ние вчера пак имахме сложен разговор с майка. Купихме магазините, заредихме ги, само дето е ясно, че никой от нас двамата няма да седне на продава: единият си го представям какъв продавач би бил, а аз също не съм склонна да правя това и нищога не е ставало на въпрос. Нашата работа е свързана с пътувания и по-изгодна е така, а идеята на майка ми -аз да съм в Бг, а конникът - да си ходи... да праща само стока, е невероятна просто. Така от дума на дума се стигна до един ужасен въпрос, който аз предвиждах, че мъжът ми ще повдигне: моята майка, ако е консервативна и лесно си внушава, понеже светът й е малък, не е пътувала, не е виждала много различни хора от различни страни, интересува я домашния комфорт, така, както тя го разбира, Вие защо сте така негативна - като сте образована и пьтувате и сте видяли много хора и страни?

Та майка каза, че е жена на възраст и болна ... като иска нещо и свекърва ми казва така, затова пак ни влезе "мухата" в главата - след Швейцария да не бързаме да си идваме, а заедно - пак нанякъде. В Швейцария не ни се иска да си търсим работа, а и не е така лесно там, но ще преценим. Божа работа.

Лек и весел ден!         

Общи условия

Активация на акаунт