Има ли фенове на Джефри Арчър? Коя е любимата ви негова книга?

• 34 754
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
... all five books in The Clifton Chronicles series...
Всъщност книгите ще са пет  Peace

# 91
Гледах в сайта който е постнат по горе от delices8 книгите му. за някои не се ориентирам как са озаглвени на български. Много искам да си набавя всичките му романи. Ще изброя тези,които знам,ако пропускам някоя, моля, допълнете ме Simple Smile
Нито пени повече, нито пени по малко
Аферата Ван Гог

Да кажем ли на президента
Пръв между равни (за какво се разказва?)
Въпрос на чест
Четвъртата власт
Търговецът
Каин и Авел
Синове на Съдбата
Блудната дъщеря
Пътеки към славата
Затворник по рождение
Хрониките на Клифтън 1 - Времето ще покаже

# 92
  • Ямбол
Ето тези, които са издавали Бард: http://www.bard.bg/authors/?al=%C0&AuthorID=46

# 93
Много благодаря!

# 94
Гледах в сайта който е постнат по горе от delices8 книгите му. за някои не се ориентирам как са озаглвени на български. Много искам да си набавя всичките му романи. Ще изброя тези,които знам,ако пропускам някоя, моля, допълнете ме Simple Smile
Нито пени повече, нито пени по малко
Аферата Ван Гог

Да кажем ли на президента
Пръв между равни (за какво се разказва?)
Въпрос на чест
Четвъртата власт
Търговецът
Каин и Авел
Синове на Съдбата
Блудната дъщеря
Пътеки към славата
Затворник по рождение
Хрониките на Клифтън 1 - Времето ще покаже

"Опасно наследство" е всъщност издадената преди това книга с оригиналното си заглавие "Въпрос на чест".От Бард са меко казано некоректни да сменят заглавието,когато са преиздавали книгата.Малко сложно обясних,ето по-точното ОБЯСНЕНИЕ:ОПАСНО НАСЛЕДСТВО = ВЪПРОС НА ЧЕСТ Joy

# 95
Аз съм силно доволен от "затворник по рождение" и "четвъртата власт" и мисля да му прочета всичките, но доста от книгите му са изкупени и трябва да се чака. Та исках да попитам за "професионалиста" някои има ли някакво мнение че още никои не е писал за нея ???

# 96
Имаше доста екшън и обрати,с две думи - заслужава си!
От всички негови книги моя фаворит до момента е Пътеки на славата.

# 97
Та исках да попитам за "професионалиста" някои има ли някакво мнение че още никои не е писал за нея ???
Аз съм я чела- хареса ми, но не помня за какво се разправяше. Кримка, суперченге(дали не беше бивше), някакви такива неща ми се въртят. но той няма лоша книга, така че чети смело.

Имаше доста екшън и обрати,с две думи - заслужава си!
От всички негови книги моя фаворит до момента е Пътеки на славата.

Peace и на мен!

# 98
в  момента   чета  ТЪРГОВЕЦЪТ първата   книга  с която  се  запознах на   този  автор малко  по  странен  и  различен  начин разказва не  съм   впечатлен  особено от самият  сюжет на  книгата.

# 99
в  момента   чета  ТЪРГОВЕЦЪТ първата   книга  с която  се  запознах на   този  автор малко  по  странен  и  различен  начин разказва не  съм   впечатлен  особено от самият  сюжет на  книгата.
"Търговецът" е последната книга която прочетох на Арчър,хареса ми определено!
Типичен британски сюжет с леко чувство за хумор.Има ценни съвети за начинаещи търговци и понапреднали в областта - например:Как да подредим улична сергия с плодове и зеленчуци Wink

# 100
  • Плевен
Хахха, да Simple Smile
И на мен Търговецът ми хареса, но много повече Синове на съдбата.  Peace

# 101
първата  книга  която  прочетох  на   този  автор  бе   ТЪРГОВЕЦЪТ  страшно  увлекателна  и  динамична история  изключително  много  ми  хареса  препоръчвам  я  на  всеки  следващата  бе  КАИН  И  АВЕЛ   също  прекрасна  книга  много   динамична  и  увлекателна  също  и  ЧЕТВЪРТАТА  ВЛАСТ насладата   е   безгранична  когато  се  потопиш  във  всяка   една  книга  от   Джефри  Арчър .

# 102
И аз се включвам за запис тука. Днес - утре ще изчета какво сте писали  Hug

# 103
  • София
Препоръчвам ви "Хриниките на Клифтън" ("Времето ще покаже"). Другия месец излиза втората част, но на английски. Арчър е бил в Йоханесбург за написването на третата книга.

# 104
  • София
Препоръчвам ви "Хриниките на Клифтън" ("Времето ще покаже"). Другия месец излиза втората част, но на английски. Арчър е бил в Йоханесбург за написването на третата книга.

Вече е излязла, още март месец - Греховете на бащата.
Малко съм позабравила подробностите в първата, ще си я поприпомня и започвам тази - дано е също така интересна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт