FarmVille 12 - та тема

• 36 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Вчера както си торя един комшия и бам.........изскача ми къртица. Shocked
Направо се стреснах, някой да е попадал на такава гадинка?

# 616
  • London
Вчера както си торя един комшия и бам.........изскача ми къртица. Shocked
Направо се стреснах, някой да е попадал на такава гадинка?

Моля те , качи една снимка.
А тази къртица, осиновява ли се?

# 617
Съжалявам, но не я щракнах, хвана ме неподготвена.  Sad
Значи торя си аз и като цъкнах на едно от квадратчетата за садене и се надигна купчинка пръст и от там се подаде една грозна муцунка. После си скри главата вътре , пак я показа и така, докато аз мигах ошашавено.
Не ми изкара прозорец за осиновяване, нищо...Проверих в кутията с подаръците и там при перата и бръмбарите.....нищо.
Каквото и да е било, беше супер готино и защото тук не съм чела за подобни срещи, реших да питам.
Та не се знае на какво ще попаднете докато помагате. Wink

# 618
Кога най - после ще пуснат голямата змя за купуване? Някой не знае ли нещо по въпроса

# 619
  • ах, морето...
И на мен ми се слу4и да видя къртица, но после нямаше нищо като бонус към колекцията. Thinking

# 620
  • London
Кога най - после ще пуснат голямата змя за купуване? Някой не знае ли нещо по въпроса

Какво имаш предвид, нали вчера пуснаха разширение?!

# 621
На мен не ми дава да я купя. Пише "Coming soon" и това е!! #2gunfire Има ли някакви условия за да я купя?

# 622
  • Варна
SANDS ,
торенето при съседите ти може да съвпадне с помагането - разгонваш разни животинки и пак ти дава парички и EX. Тези къртици се появяват тогава  Peace

не е ли такава :

# 623
  • London
На мен не ми дава да я купя. Пише "Coming soon" и това е!! #2gunfire Има ли някакви условия за да я купя?

Трябва да си фен, а страницата за да станеш фен я даде преди 2-3 страници Кали Мей.
Другия вариант е като видиш разширение да цъкнеш на Become a FarmVille fan, то те праща към страницата за да се аднеш.

# 624
Същата, същата. Laughing
Само че беше върхоу незасято с нищо квадратче, върху което цъкнах за торене. И си имаше хубава дупчица в която се криеше.

# 625
овчарчето, много ти благодаря!  bouquet

# 626
Абе няма ли скоро да пускат конюшня  newsm78,нали се говореше по едно време,толкоз мн коне имам,пък ме е жал да ги продам  Crazy
и на мен от тия кутии нищо свястно не ми се е паднало  ooooh!
Взех си и ущилище,много е фенско  smile3521,оставила съм го в средата,човечето ми да се учи,да не скучае  Joy
Май и аз ще продавам кокошките,все 15 яйца ще ми се паднат с пълен курник,пък ако ще и догодина да е  Mr. Green

# 627
Мен досега от кутии не ми се е падала нито пара,нито ХР само дървета и чимшии.
А само на мен ли ми зацикля играта.Постоянно се показва,че сейфа фермата или кравта и мисли толкова бавно,че 2 дни ве4е немога да наторявам.
Аз коне нямам много,но няма да откажа на един свинярник или овчарни или както там му се вика.

# 628
Имам и един въпрос.Когато играя от сайта не от фейса.Къде са ми подаръците пратени от приятели за да ги риема.

# 629
Абе няма ли скоро да пускат конюшня  newsm78,нали се говореше по едно време,толкоз мн коне имам,пък ме е жал да ги продам  Crazy

Не знаех че е щяло да има конюшни

danito1988, вляво има Click Here To See Your FV Requests

Общи условия

Активация на акаунт