Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да използвам суха мая вместо прясна, за да направя козун?
Как да активирам сухата мая за приготвяне на козун?
Как мога да подобря рецептата за козунак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да използвам суха мая вместо прясна, за да направя козун?
-
Как да активирам сухата мая за приготвяне на козун?
-
Как мога да подобря рецептата за козунак?
-
Защо моят козунак има дебела кора отгоре и отдолу?
-
Защо моят козунак е глетав и изгорял отстрани?

), пак се е наполнило с вкусни тестенца.

Пак сте показали прекрасни вкуснотии....
В момента съм на вълна хляб в пекарната и досаждам в хлебната тема , че то се оказа по-сложна работа , отколкото да си го замесиш на ръка 
Опитай дърпаната баница на Пина! Страхотна е , лесно става ,а вкуса е уникален! У дома я правя всяка събота вече и свършва за 10 мин. 






