® E-bay - тема 45

• 38 885
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
помня, че се обсъждаше преди време какво се прави, ако продавачът вече не регистриран в ибей, но не мога да открия къде точно. Та накратко-стока, платена на 29.01, не е изпратена още, само че от днес има бележка от ибей, че продавачът вече не е регистриран в ибей. Да изчакам ли евентуално да получа пратката или директно да пускам диспут?

# 661
Здравейте,
помня, че се обсъждаше преди време какво се прави, ако продавачът вече не регистриран в ибей, но не мога да открия къде точно. Та накратко-стока, платена на 29.01, не е изпратена още, само че от днес има бележка от ибей, че продавачът вече не е регистриран в ибей. Да изчакам ли евентуално да получа пратката или директно да пускам диспут?
В такава ситуация-аз директо пуснах диспут.

Напоследък обаче не виждам линкове към неща,които сте си харесали или купили. Или пък сте получили и коментари към тях. Стана постно някак си и неинтересно.
 Аз от 2 месеца предимно детски играчки пазаря-бакугани,Бен 10 часовници -фигурки-пъзели;Другите области ги поизоставих;

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 15:07 от Наоми

# 662
  • София
Здравейте,
В такава ситуация-аз директо пуснах диспут.

И аз така... Peace

# 663
  • виртуално
Днес и аз имам такъв случай, платено на 01.2 и днес продавача не е регистриран. Пуснах му запитване и ми потвърди, че стоката е изпратена. Смятам да изчакам следващият курс на Е. и ако не получа нещото - тогава диспут

# 664
От както пуснах диспут продавачката спря да отговаря на съобщенията ми  Rolling Eyes Чакам да ми даде адрес за да и върна покупката си, но като че ли тя умишлено се бави  newsm78 Притеснява ме това че дори да ескалирам няма да има време да стигне до нея пратката. След ескалацията колко дни имам 20  Thinking До Англия за колко дни ще пристигне, някой който е връщал да сподели   bouquet

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 16:36 от dan4eto77

# 665

Напоследък обаче не виждам линкове към неща,които сте си харесали или купили. Или пък сте получили и коментари към тях. Стана постно някак си и неинтересно.

Дам, същото си мислих и аз преди няколко дни.

Иначе при мен нищо интересно, последните ми покупки бяха- рокля, разни аксесоари за коса, и бельо.

# 666
Похвал!!!   Grinning   ето от мен снимки на покупка, интересна за мен, получена отпреди 10 дни, пускам реални снимки, че от обявата в ибей изобщо не се вижда, че блузата е толкова прозрачна и стои по този начин. Всъщност аз очаквах да е по-дебеличка, а тя става и за лятото, и за зимата, но с нещо отдолу.

http://picasaweb.google.com/lh/photo/Rvwqr2r0ODKjJ1LI0fwrKw?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo/dVK2xjlJ27AblG45UwXMXA?feat=directlink

# 667
Момичета,искам да ви попитам,когато си сменя адреса си в ибей с този на фирма-посредник в Англия,необходимо ли е да сменям и адреса ми в Пей Пал? Rolling Eyes Мерси,предварително! Hug

# 668
пакет пратен от Китай на 4.12 ми пристигна вчера(02.01)  Shocked Просто незнам какви са тези забавяния.....

# 669
Как точно мога да търся определен продавач в Ebay  Thinking До сега не ми се е налагало и просто за информация да знам

# 670
  • Варна
Похвал и аз  Mr. Green
Имам си ледоходки, които днес разходих по заледените варненски тротоари и не паднах нито веднъж Peace

taffy, в Пейпал не сменяй нищо.
Аз направих опит и сега ми излиза и билинг адреса с английски град и улица, пък за държава България  ooooh! Не знам как да го оправя, но другия месец ми свършва картата и се надявам, като я пререгистрирам да оправя положението.

# 671
taffy, сменя се само адреса в ибей, все пак в пей пал е написан адреса, на който е издадена картата.

dan4eto77, от Advanced Search, Sellers.

# 672
Похвал!!!   Grinning   ето от мен снимки на покупка, интересна за мен, получена отпреди 10 дни, пускам реални снимки, че от обявата в ибей изобщо не се вижда, че блузата е толкова прозрачна и стои по този начин. Всъщност аз очаквах да е по-дебеличка, а тя става и за лятото, и за зимата, но с нещо отдолу.

http://picasaweb.google.com/lh/photo/Rvwqr2r0ODKjJ1LI0fwrKw?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo/dVK2xjlJ27AblG45UwXMXA?feat=directlink

Да ти е честита, много е сладка. А аз съм фен на марката.
Между другото имам същият часовник, ако не се лъжа от снимката де.

# 673
" firefly... " Благодаря за отговора   bouquet

# 674
Amar,firefly, благодаря ви за бързите отговори! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт