® E-bay - тема 45

• 38 866
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Mirama, когато и  моята стара карта изтече, при опита ми да добавя новата, ми даваша същия текст.
Та първо изтрих старата( и без това няма да ползваш) и тогава добавих новата без проблем.

# 646
Момичета, много внимавайте с ebay buyer protection. Има много обяви ( с локация на стоките във Великобритания), които го оферират това. Прочетете си внимателно условията. Дори измамниците са направили чат подобен на истинския в ebay, само дето малко се различава формата му. Пазете се.

# 647
  • Сливен
Момичета и аз да се включа.
Какво ще кажете за тези телефони.  #Crazy
Къде е уловката?  newsm78
Слагам линк на продавача
http://shop.ebay.co.uk/sukam85/m.html?_nkw=&_armrs=1&_fr … amp;_trksid=p4340

# 648
хмм,уловката е че това не са телефони,а приложения към такива  Mr. Green

# 649
Аз да се изкажа за костенурките-лампи.
Получих вчера тази от 12.12.2009 г Shocked
Но преди това ми се изчерпа търпението и поръчах друга от друг продавач и тя дойде преди 2 седмици.
Та да кажа,че двете костенурки са различни. Едната има автоматично сменяне на цветовете ,а другата не и едната свети много,много по-ярко от другата. Корубката на едната беше спукана Cry Детето е много щастливо обаче.

# 650
Тинка, от кога ти е пратката мила?
Нали знаеш че срока е 45 дни.
По принцип Емпреса не отговарят на такива запитвания по мейла. Наскоро гледах че имат нова опция, да те уведомяват за получена пратка, и т.н. но срещу заплащане. Иначе научаваш дали са ти тук нещата, като дойде курса, и качат списъците по градове.

Пратката е съвсем от скоро, мило, но понеже за първи път процедирам така и ми е малко притеснено като не съм наясно и ми е едно такова несигурно.Явно ще стискам палци всичко да е ок и дано да дойде пратката преди бебка, че ми е за нея.А ти като си използвала услугите им успяваш ли да се вместиш в 45-дневния срок, ако има някакъв проблем или си гориш?И случвало ли се е на някой да не си получи нещата?

# 651
Mirama, когато и  моята стара карта изтече, при опита ми да добавя новата, ми даваша същия текст.
Та първо изтрих старата( и без това няма да ползваш) и тогава добавих новата без проблем.

Другата ми карта отдавна е изтрита, в момента е активна само тази, с която плащам и е верифицирана.
Ще чакам да ми отговорят, че така много ме дразни положението.

# 652
Тинка, от кога ти е пратката мила?
Нали знаеш че срока е 45 дни.
По принцип Емпреса не отговарят на такива запитвания по мейла. Наскоро гледах че имат нова опция, да те уведомяват за получена пратка, и т.н. но срещу заплащане. Иначе научаваш дали са ти тук нещата, като дойде курса, и качат списъците по градове.

Пратката е съвсем от скоро, мило, но понеже за първи път процедирам така и ми е малко притеснено като не съм наясно и ми е едно такова несигурно.Явно ще стискам палци всичко да е ок и дано да дойде пратката преди бебка, че ми е за нея.А ти като си използвала услугите им успяваш ли да се вместиш в 45-дневния срок, ако има някакъв проблем или си гориш?И случвало ли се е на някой да не си получи нещата?

Никога не съм чакала повече от две седмици, с идването до моя град, камо ли 45 дни. Не се притеснявай, те имат курс всеки ден, после курса идва за 4 дни. Така че бъди спокойна, чети само във форума списъците.

п.п. Леле,  кога научихме че си бременна, кога дойде време за разждане почти, не е истина. Ще стискам палци. Heart Eyes

# 653
  • Варна
Mirama, тази карта, която искаш да регистрираш ползвала ли си я някога ?
Имах подобен проблем, когато пробвах да регистрирам моята карта, а тя все още не беше активирана и статуса й беше "За предаване на клиента". Имах я почти месец, но от банката не бяха я активирали.

# 654
Благодаря ти за успокоението.До края на месеца се надявам, че ще е тук значи.И продавача е със 100% фийдбек, не би трябвало да има проблем.

п.п.Сори за спама.Нали? Simple SmileИ аз това се чудех.Вчера като ходих на лекар и като ми казаха м/у 10 и 12 март ще правим секциото и направо  #Crazy
Милото се бъзика да не кажеш няма да раждам Mr. Green

# 655
Много преди края на месеца ще дойде. Не се притеснявай.

# 656
# 657
  • Сливен
хмм,уловката е че това не са телефони,а приложения към такива  Mr. Green
Благодаря ти , явно почвам да не довиждам и разбирам от мерак да си взема нещо на по-тънка цена ама и качествено де Sick

# 658
Mirama, тази карта, която искаш да регистрираш ползвала ли си я някога ?
Имах подобен проблем, когато пробвах да регистрирам моята карта, а тя все още не беше активирана и статуса й беше "За предаване на клиента". Имах я почти месец, но от банката не бяха я активирали.

Картата я имам от пролетта, или може би май месец.
Вчера внесох пари по нея, тъй като я бях оставила празна до сега. И да не е била активирана, все трябва да са я активирали след като има и пари по нея вече. )
Не знам, чакам отговора на пей пал какъв е проблема.

# 659
Здравейте! Днес получих това http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1504040 … rksid=p2759.l1259 , но я няма лепенка, която си мени цвета. Аз точно нея бях харесала. ooooh! Писах на продавача с въпрос къде е лепенката, но се чудя какво друго се прави в подобни случаи. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт