Алекс-мама, честито и на вас!!!
Хайде, както си му е редът, да почерпя:

някой от служителите в Теленет и да са ме опандизили. 

, както и "любезния домакин" на партито Тео на Вероники - много самостоятелен и съсредоточен ми се видя.
Бибата облиза де що имаше за близане - някакви много вкусни плодове имаше там (пластмасовки де), пуснахме се парзалката, посдърпа се с някои съседни дечица, но като цяло гледаше с такова любопитство. До момента, в който не видя шишето с водата на Марти (на Добро настроение) Е тогава настана часът на водопоя
Не остана много време за приказки с другите мами, но и това е обяснимо. Другият път повече.
) катeрeнe, плуванe в басeйн с топки и други приятни занимания. Прeдполагам, чe някоя от по-сладкодумнитe мами щe направи и подробeн рeпортаж. 

до онзи ден когато издирвах Мирамар.Но се загледах по обстойно и наистина доста мами ги няма в списъка... 

Илийко и той закръгли десетачката. Аз го меря на домашния електронен кантар. Първо се качвам сама и после с него.
Обаче ние и без това сме занемарили тази дейност, защото Ники не се кефи напоследък на масажа, а гимнастиката много му харесва, но аз забравям понякога
Да са бели и здравички. Elle, сега Влади дали ще се заусмихва с една широка усмивка да си показва зъбето 

Тази вечер яде няколко залъка питка със сирене...Филаделфия. 

Илийко и той закръгли десетачката. Аз го меря на домашния електронен кантар. Първо се качвам сама и после с него.
Обаче ние и без това сме занемарили тази дейност, защото Ники не се кефи напоследък на масажа, а гимнастиката много му харесва, но аз забравям понякога

Кажи кое зъбче му е първото от долу или отгоре?
Рдавам се, че сте си изкарали страхотно
нямам против да се съберем скоро пак
Риба също му дадох в готово пюре, но той не я хареса
Вярно е, че пораснаха дечицата ни вече, но както казва една моя приятелка педиатърка - не бързай с манджите, цял живот манджи ще яде 

Всички много са пораснали, а тези които виждах на коледното парти сега ми се струват доста променени....как си минава времето
Елле, Влади е пораснал много!!!