За пързалка и шейна мисли МАРТенската ни тайфа

• 25 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте и от нас. И аз чакам да кажете за срещата  Mr. Green

А да питам с какво си мажехте коремчетата за стрии

Аз ползвах на КОКОНА, но бавно попива, иначе бях доволна. После ми попадна на Бюбхен - с роза, ако ти понася миризмата - то попиваше много бързо и от него бях по-доволна. Ако има, по-добре първо вземи по-малка опаковка за проба  Peace , че моя близка приятелка беше изръсила сума ти пари за някакво мазило, а се оказа, че й се гади от миризмата  Shocked
За гаденето на мен ми помагаше глътка студено прясно мляко.

Тони–ст, като го написа Рила се сетих, че наистина там не може да няма разни готини неща за мами с дечица, например плуване за бебета и т.н. Щом дори в БГ има тук-там...

БилиБили, честита рожденичка   bouquet

# 541
  • София - Рим и обратно
Честита Годинка на БИЛИ!!!!  newsm59 Да е здрава, весела и късметлийка  bouquet Честито и на BiliBili, само радост да ви носи малката принцеска!

Тони, и аз едва едва изтрайвам до ваканциите  Tired Много ми се прибира в София и това си е, сега през март пак ще си се върнем за Великден  Party А пък лятото - за цели 2-3 месеца Whistling
Тортите - и тук не ги украсяват за децата. Преди 2 години Валето си празнува тук рождения ден, искахме да намерим детска торта, няма такова животно. НАкрая в една сладкарница се съгласиха да стъкмят някаква украса ...по рисунка Crazy Та сме рисували, каквото искаме да има на тортата и те бяха го бяха нацапали нещо подобно отгоре Tired Аз затова много се радвах, че за 1вата годинка на Софи, си бяхме в Сф и избрахме страхотна бебешка торта Heart Eyes

# 542
Момичета благодаря  Hug.Миналия път ползвах Нео Вадиол на Вичи и коремчето ми се нацепи.Представям си и сега да се нацепи та ще стане страшно!
Честитита Годинка на Били и от мен   bouquet !

# 543
Честит първи рожден ден на малката принцеса Били!!!
Жива, здрава и много щастлива! Да е гордост на мама и тате!!!

Даниелка, много се радвам, че новите покрай вас са хубави. Стискам палци всичко да е наред до край! Пиши ни винаги, когато можеш - с теб сме и чакаме снимки на пухкаво бебче  Heart Eyes

Стискам палци и на всички с болежки  - бързо да оздравяват!

Покрай нас, ново няма кой знае колко много. Има 8 зъбче вече, ама навътре са го подгонили жестоко, лапа си ръката до китката да се чеше  ooooh! Прави по няколко крачки сам, но не бързам да се хваля, щото е много нестабилен още. Нали и не може да лази, а само вири дупето, което пък води до изправяне на два крака - абе голям цирк е. По-цял ден гледам нови и нови маймунджелъци. много е изобретателен в магариите. Култовото е, като е на гърнето - давам една костенурка да си играе с нея (тя е от онези, дето пускаш разни фигурки в нея на определно място) - та нашия се кефи максимално, като ги пуска в гърнето  Mr. Green после на мен не ми е много забавно да мия и играчки от л-на, ама важното е че нямаме наакан памперс от месеци наред  Laughing Laughing Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОКИ4!!!Много щастие и любов ти желая!!!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 18:01 от cvetka-koketka

# 544
Даниелка, аз ползвах на Мустела и го спрях 4-5 дни преди раждането защото ми свърши и реших да не вземам повече и след раждането зверски се нацепих по корема. Така, че каквото и да ползваш моя съвет е да продължиш да се мажеш и след като родиш.
22, Кълвачева, която ми следеше бременността и някакъв доктор, който не беше от Вита, а тя го беше викнала защото имах миомен възел за отстраняване и беше по-сложно. Но с многото бодене при слагането на упойката ме беше много страх дали ще мога да си движа краката след това и дали няма да има странични ефекти.

# 545
  • София
Аденис, стискам палци и аз!
ЧРД на Светлето - да си жива и здрава и много щастлива!
Стаси, браво за гърнето. Кажи сега как успя да я накараш да пропие вода? Ние все още категорично октазваме.
Честито и на Симонките - да са живи и здрави!
Зеленко, за среща за 18ти съм навита, въпреки че ми е прекалено далече за да потвърдя със сигурност, но имам желание и ще направя всичко възможно да успеем да дойдем.
Даниелче, ужасно съм щастлива за тебе. Скоро ще премине гаденето, спокич. Хапвай по-малко, когато ти се гади - звучи странно, но на мен ми помагаше. За кремчета - не мога особено да ти препоръчам, но много ми хареса на Хип едно олио за бременни. Успех!
И аз гледам Гала и много се трогнах като видях новороденото бебче! Ех, спомениииии
Честито на Биби - да е жива и здрава, расте безгрижна и много щастлива!
Цвети, много се радвам за Борката - за победата (все забравях да ти честитя, сори). Брави и за 8мото зъбче, ние сме си с 2 все още!
Айде, че днес имам много задачки. Цунки

# 546
Честита годинка на Билянката!
Да е жива и здрава, и мама и тати да я слушат много!!!

И аз днес черпя, че се присъединявам вече към отбора на 30-годишните.

За 18-ти съм свободна. Но чак да се кълна, че ще се абстрахирам от датата, зеленко- не ща  Sunglasses

Даниелка, много ми става мило, че пишеш Hug

# 547
  • София
Честит рожден ден на Биби! Да е здрава, усмихната и много да радва всички, около себе си! БилиБили, честит празник!
Честит рожден ден, Окич! Много обичана, все така готина и свежа бъди!  
Честит рожден ден и на Светлето, със закъснение! Бъди много щастлива с любимите мъже!

# 548
  • София
Окич, Честит Рожден Ден, мила. От сърце желая да си жива и здрава, много обичана мама и щастлива жена! Весел празник! Едно голямо слънчево цвете за теб:

# 549
Завърнахме се от консултация..един час пеша с количката в тоя лед ми се разказа играта рано сутринта. Мъж ми днес е на изпит и нямаше кой да ни закара.. Tired

Малко сме сополиви,ще давам Коларгол(за сефте от толкова години ми го сервираха отделно в аптеката и аз ще трябва да си го забъркам  Rolling Eyes),вит.C и Стодал при нужда.Ще се боцкаме другия месец,направо и урина ще дадем за изследванията на 1г.

adenis  spoko

На мен ми се идва на среща,но 18.02 не е обикновен ден за нас-мъж ми е рожденник и ще съм ангаже.

Окич честит ти юбилей! Само как звучи..  Mr. Green

Това е страхотна възраст,да си здрава,пълна с енергия и винаги готова за щуротии! Wink

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 11:52 от Бодливка

# 550
Честито първата годинка на Биби!!!  newsm38
Честит юбилей на Окич!!!  newsm59

# 551
Честит 1-ви рожден ден на Били! Да расте здрава и щастлива!  bouquet

Зеленко, ще трябва да се поинтересувам, но още трябва по-голямата част от деня да съм в къщи - не са ни посетили от общината, чакаме доставката на пералнята и сушилнята... скоро ще поръчаме и Икеята...та и нея ще трябва да чакам. Надявам се до месец-два вече да имаме възможност с Рая да посещяваме такива места... и дано в наше село ги има де. Embarassed

Кафе с мед, благородно ви завиждам, че отпразнувахте първият РД на София в България и не само заради тортата.... тук най-вероятно ние ще сме си сами 3-мата. Най-много да ни посетят едно приятелско семейство, колеги на мъж ми. Sad

Я, и Оки4-а помъдрява днес - Честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и щастлива... много хубав празник днес!  bouquet

# 552
  • София
 oki4 ЧРД и от мен - бъди все така позитивна и усмихната и годините ще продължават да не ти личат  Peace
Имам някакъв спомен, че харесваш Роби Уилямс като мъж. Незнам дали и като певец ти харесва  Thinking, но те поздравявам с една негова песничка

ЧРД и на порастналата Билянка  bdbaloni - весело и безгрижно детство и желая и да слуша от време на време, за разнообразие  baloni

adenis, продължавам с палцестискането  Praynig Непременно да кажеш после как е минало

SZA, този път доста е удължила уикенда  Mr. Green

За среща съм винаги готова  Laughing, но кажете в кое клубче да се съберем newsm78 В някое, което не сме посещавали до сега или?

зеленко, ти обещаваш ли също да се абстрахираш от датата и да не черпиш  Mr. Green?

cvetka все забравям да честитя на малкия победител - да го цункаш по хубавите бузки от мен. Цял живот да побеждава във всичко  Hug Тео също обича да си пуска разни играчки в гърнето, веднъж и бибата метна там, но добре че не беше свършил нищо. Другия му номер е да си извади пацата и като пишка има много повече извън гърнето, отколкото вътре  ooooh!

И аз онзи ден направих мускули като ходихме на консултация. В този сняг е много кофти с количката и където можех слизах на пътя, че тротоарите не бяха утъпкани и беше страшно трудно проходимо.

Бодливка, ти ме застреля  ooooh!. Как така ще си го бъркаш сама  ooooh! Предполагам, че наистина не е нужно висше образование за целта, но оная фуста в аптеката, нали за това е учила. То и на антибиотиците пише, че трябва в аптеката да ти ги забъркат, но на мен не ми се е случвало до сега.

dobro nastroenie, благодаря за разясненията за щанда. Аз мисля,че съм го мяркала, много е близо до другия вход (от към паркинга).

# 553
Здравейте,

Някой ден ще ме дават по новините как съм пребила някой. Егати и простаците. Един идиот щеше да ми отнесе количката( вече за 2 път ми се случва).

ЧРД на Билянка. Да разсте здрава, щастлива, много обичана и мама и тати да я слушкат.

Окич- ама ти сериозно ли на 30 ставаш???? #Crazy Аз си смислех, че си доста по-малка от мен.
Ама щом си казала, ЧРД и на тебе. Най-вече здраве, щастие, здраво Миме и послушен мъж. Много пари и малко заеми.
  bouquet

Даниелка- браво на бебо и на теб. Дано бързо да ти размине гаденето.
Аз с нищо не се мазах и не се нацепих. Според мен си е до кожа. Една приятелка се мажеше с какви ли не кремчета и сега мисли да се подлага на тези лазерите дето ги махат стриите.

# 554
Честит рожден ден на Билянка!Да расте здрава, умна и щастлива!!!  bouquetСофи, честит рожден ден и на теб!Радвам се че те познавам!Бъди много щастлива!  bouquet Hug
Една приятелка се мажеше с какви ли не кремчета и сега мисли да се подлага на тези лазерите дето ги махат стриите.
Все едно си писала за мен... Tired Корема, гърдите и отдолу бедрата са ми адски нацепени, а се мазах с какво ли не... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт