За пързалка и шейна мисли МАРТенската ни тайфа

• 25 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви, момичета, за стиснатите палци! Подписахме вчера договора - днес откриваме сметка в банката с депозит и плащаме първия наем. От утре ще сме вече в празен апратамент, ама поне няма да сме на хотел... докато понакупим мебели, ще сме като на поливи условия с надуваем матрак, но ще е за кратко. Simple Smile Важното е, че Рая си има основните неща. Wink

Сега да карам по-накратко, че тя всеки момент ще се събуди и ще бягаме до банката.

Роси, направо ми напълни сърцето малката тичаща Стелка - да я нацелуваш от нас. Hug

Вода, Рая пропи по 20-тина грама на ден и съм доволна...
А за акането - откакто сме тук и е основно на кърма имаше дни когато пропусна, но пък на следващия си ходи нормално като консистенция и количество и не се притеснявам. Peace

Сок още не съм дала... Мисля, че е рано. Peace

kikoimery, къде се губиш?!?! Онзи ден се бях сетила за вас - добре, че писа... Hug

Мънки, уби ме с разказа са къпането... ама да ти кажа, че и Рая обожава да стои надолу с главата...като много се размрънка само така я успокоявам - хващам я за ръчичките и от седнала в скута ми си пуска главата надолу. Embarassed Може да стои дълго така...

Зеленко, притесних се като прочетох поста ти - всичко е наред, надявам се...
Днес ли ви беше срещата?! А, утре била..тя, Вероники написала. Да си изкарате супер и да показвате снимки, че да се порадвам на бебоците. Hug

Веси, как така Мира е с конюктивит от сополи? Може ли така да се прихване? Дано бързо се подобри детето. Praynig

Сиа, за соковете съм на мнението на Рила. Peace

Слънце, кви са тези работи с "неправилното" никнене на зъбите на Монката?!? На Рая първо горните и изникнаха, ама не съм си мислила, че е неправилно..ми ще изникнат всичките - споко. Peace

Честито но всички с поводи от вчера и днес, че да не пропусна някой.

# 76
  • София
 Цоп и ние в новата темичка Mr. Green
 Честити месечинки от днес и на патерици от предишните дни:)
 Честито, Тони, много уютно гнезденце да си направите от новия апартамент Peace
 Шу, стиснати палци и от нас Hug
 Роси, браво на сладката Стела, просто нямам думи колко им се радвам да тези проходили буболечки, тя и Никита нали скоро пусна клипче Heart Eyes
 Васида -   202uu
 Дума, точно така, отец Милко кръсти Влади. Той ни и бракосъчета с Андрей, а го е кръстил преди 24 години. Много сме доволни от него и от сина му. Просто като цяло човекът си гледа добре работата и направи ритуала, както си му е редът. Като особеност - реши Влади да не се съблича, натопи само крачетата и намокри косичката, а той беше толкова спокоен, докато го топеше, рева само когато го маза с миро..не си обясянвам защо.
 За чувалчето - ами много сме доволни от нашето, което е като на Васида, Шуши и Вероники. Много му топли, вчера повече от час в шейната, че дори, както е казала Никита, си и поспа, но реших да го прибера, че личицето му беше студено, иначе щяхме да си правим компания с нея до 4и30 Grinning И ние като Никита и като Десис не пропускаме и ден, така с кучето, поне, както някой друг писа Simple Smile
 За соковете - аз също не давам и не смятам скоро да давам. Евентуално лятото, когато има повече избор на пресни плодове да дам, разреден с вода, но по изложените от Рила причини, не смятам сокът да съставлява дневното меню на Влади Peace
 Мисля и аз да пробвам кекса на Елг. Купили сме си био яйца, та ще ги използваме за захранване на Влади, ако пед-ката разреши. Но и за кексчето Laughing Иначе яйца рядко консумираме.

# 77

Дума, точно така, отец Милко кръсти Влади. Той ни и бракосъчета с Андрей, а го е кръстил преди 24 години. Много сме доволни от него и от сина му. Просто като цяло човекът си гледа добре работата и направи ритуала, както си му е редът. Като особеност - реши Влади да не се съблича, натопи само крачетата и намокри косичката, а той беше толкова спокоен, докато го топеше, рева само когато го маза с миро..не си обясянвам защо.

Heart Eyes И аз така съм запомнила от разказа ти!

# 78
Аз пак набързо, че дребното ей сега ще се събуди (спи от 16ч)..

Честито на месечинките!    bouquet Още малко остана и годинки ще честитим вече! Кога порастнаха тия деца..  Embarassed

Мойто мъж има ден ден днес, та викам да ви почерпя виртуално. Милото, тази година ще е без нас, че нали сме в Бургас. Поне няма да е сам. Дано се повесели хубаво!

Ух, чак на мен ми се прияде..

За Стела
- вчера я гледах и така и се радвах! Ама пусто, забравих да я похваля, че нали бързаха да ме изгонят от компира..  Mr. Green

Веси, дано бонбоната се оправи бързо.. И аз не знаех, че може да се прихваща така  Hug newsm78

Тони, бравосHug  bouquet

# 79
  • София
Много ви поздрави от Чепеларе!

ДобрЮтрУ Simple Smile

Животинче, как на ски, с Тошко ли? Зелена съм, да знаеш, тъмно зелена  Mr. Green  Вече няколко години пропускам и направо полудявам като чуя за ски. Сурни едно дупе и за мен, моля те.

Ми.. да ти кажа, с право си позеленяла  Mr. Green, ама много беше хубаво днес! Цялата писта е отворено, ама в долния край си е бая твърда, та ние карахме предимно горе. Мноого беше хубаво, ама каталясах аз. По едно време даже слънце пекна са 10тина минути. Иначе сме тук на гости на бабата на мъжа ми, ама сме взели и майка му(на мъжа), та дребния го гледат 2 баби през деня.

Стийм моп, има до Кауфланд. Там си има магазин на Топ шоп и продават този новия, червения. И аз съм запланувала като се приберем да вземем, че миналата седмица нямаше налични.

Мерси на всички за отговорите за яслите, полезно ми е много:)

Аз пък от няколко дни забелязвам, че дребния както си лази и като му се доака, сяда и почва да се напъва. Много е смешен, май е време да вадя гърнето вече...

Тони, за кекса с киселото мляко - млякото може да го замениш с настъргани ябълки(горе-долу същото количество като млякото). Става разкошно!

Бодливке, метни един масажист и насам, знайш' как хубаво ще ми се отрази след ските...

Ох, айде лека вечер, че ми се затварят очите.

П.П. Снимки и клипчета не съм гледала, че съм на трафик:(

# 80
Честити месечинки!!!

ЧРД на мъжо на 22!!! Да ти е здрав, да те слуша и да ти носи повече пари!!!

Честит апартамент на Тони!!!

Гледам днес никой не го е отразил, но е БАБИН ДЕН.
Та аз пратих един смс на доки дето ме изражда.

Хаде от нас  Hug

# 81
  • София

Днес бабите, които имат внучета до една годинка, трябва да омесят питка. Майка ми се отбележи с невероятен месник, но който може си го може Simple Smile

Давали ли сте данонино на бебоците? Доки каза, че можело да й давам вече, а аз казах само добре.  Thinking
Дайте идея за подарък играчка за дете на годинка  Thinking

# 82

Днес бабите, които имат внучета до една годинка, трябва да омесят питка. Майка ми се отбележи с невероятен месник, но който може си го може Simple Smile

Давали ли сте данонино на бебоците? Доки каза, че можело да й давам вече, а аз казах само добре.  Thinking

не думай, свеки донесе една кутия с бисквите и то защото имаме гости едни бабетки.

Аз и давам данонино от около месец, яде си го с кеф.
А за подаръка- ваучер към определен магазин или направо си питай.

# 83
Не съм чела почти нищо, но се включвам за да похваля, че моето бебе вече е детенце-днес, на Бабин ден направи своите първи самостоятелни 3-4 крачки! Party
Спокойствието свърши! Laughing Mr. Green

# 84
 ЕЕЕ, Нинче, браво, ще чакаме клипче и от теб ! Simple Smile)))

# 85
  • София
 Ей, браво на Радо  Hug. Скоро ще чакаме клипче и от вас (ха-ха, със Стаси сме написали едно и също  Laughing)

22, жив и здрав да е мъжа ти и много да ви глези

Тони, бързичко да си обзаведете апартамента и да го превърнете в уютен дом

# 86
Бодливке, метни един масажист и насам, знайш' как хубаво ще ми се отрази след ските...
Ох, айде лека вечер, че ми се затварят очите.

Ето ти,ама не бързай да затваряш очите че ще проспиш масажааааа.. Sunglasses

kris4e аз бих взела нещо за бутане(имаше едни много симпатични играчки от дърво),предполагам че си ходи стабилно вече и ще му е интересно.

Ау,да се оплача.В другата отчетна една от мамите(появи се доста късно) проявила самоинициатива за новата тема и всички декемврийчета и едно ноемврийче липсват от първа стр,защото темата била за януарчетата. ooooh! Че аз цяла бременност изкарах с януарки- такъв ми беше термина,пък родих на Бъдни вечер. Ми ся ко'ша прая.. като са ме отписали,освен да взема да родя пак,но трета отчетна незнам дали бих могла да понеса.. Joy Тука добре че Слънцето пуска темите,та ще си кютам на първа страница до абитуриентската. hahaha

# 87
  • гр.Плевен

Аз давах Данонино, но Михаела не го хареса, яде го само, ако й го сложа в кашата. Тя и обикновено кисело мляко не харесва, та предполагам, че затова и Данониното не ще.
Слънце, извинявай, че тук ти се обаждам, ама сега съм се сетила и да си кажа - нас ни няма в първата страничка като РД - 19.03.2009, не се извинявай, видях, че и другата нова мама бебока е роден на същата дата, та вероятно затова си ни пропуснала.

Тони, честита ви квартира, дано останете доволни и да си я направите като истински дом, че да се чувствате уютно в тая пуста чужбина.

# 88
Нинче, честито ти ходещо детенце

# 89
  • София
 Най-после и един мъж да проходи, да отсрами пола. Grinning Grinning Честито, Нинче, макар да не знам дали е за честитене.

Общи условия

Активация на акаунт