За пързалка и шейна мисли МАРТенската ни тайфа

• 25 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Най-после и един мъж да проходи, да отсрами пола. Grinning Grinning Честито, Нинче, макар да не знам дали е за честитене.
Хаха, ами как нали Алекс и Крис вече ходят? newsm78 А може и да има и други.
Колкото за клипче, то има доста време докато стигнем Стела и София. Peace

# 91
  • София
ЗДравейте и от нас. Бяхме днес на доФтор, много ми олекна, защото лечението на Козлодуйската педиатърка беше одобрено.   Калин беше много похвален, ама то и бая постижения имаше, де. Този път не е наддал нищо (10 кг. е още), мериха го на кантара за големи  #Crazy , но пък е поникнал 3 см. и вече е 76 см. Другия месец ще ни пратят на детски хомеопат за таласемията, та да видим Simple Smile Иначе нещо, което с някого коментирах, ама не помня с кого, щом пълзи дечко, може да се спрат гимнастиката и масажа вече  Peace

Тони_ст, радвам се, че сте подписали  Hug Hug Hug
Ние сме добре, Калин малко се уплаши, но бързо му мина.

Крисче, Данонино нямам намерение да давам скоро  Peace
За подарък и аз имам подобна чуденка за едни приятели, мислех за говорещото куче на Фишър Прайс, ама как да разбера дали вече не са им го подарили  newsm78

Нинчето, честити ходещи крачета  Hug

# 92
Мислех повече да пиша, ама каката нон стоп ми дудне и затова ще съм кратка!

Налях си чаша винце, в чест на факта, че Марти заспа - не е мигнал днеска  Shocked - направо вече не знам! Обаче сигурно утре на срещичката ще ме опровергае и ще падне на средата на клуба и ще захърка  Sick

Животинче, да си изкарате чудесно на ските. Ама вие сами ли сте или с бонбонка? Ние ще ходим с Марти в края на февруари на Банско, та се чудя как бебовците понасят ските?

Нинче, честито за проходилия Радо! Той и Марти прави 2-3 крачки между нас си като си го пускаме, но още е много нестабилен и не може да се говори за прохождане!

Вече изпълнява командата ЛЯГАЙ! Simple Smile)))))))))))))) - като му кажа лягай и той се пльосва по корем много ентусиазирано пъха ръчички под корема и седи така 5 секунди! След което скача и се хили и чака да му кажа БРАВО!!!!!!!! Направо се попикавам от смях!

# 93
Нинче ,честито,безаварийно да си щъка малкия мъж  Heart Eyes
Ние не ходим сами ,беше правил опити за 1-2 крачки,ама го хвана шубето ,та това не го броя  Laughing само за ръчички щъка ,като го пуснна се спира,гледа уплашено и сяда  Joy
Честито и на Стела  Heart Eyes
Мерси още веднъж на всички,които ми отговориха за чувалчето  Hug,ще видя на какво ще се спра  Simple Smile
И да ви питам как къпете бебоците сами  newsm78,на мен  от 2 месеца ми трябва задължително помощник,страх ли го хвана от водата,не знам,но не иска да седи,иска да е прав,съответно трябва да го държа,пък и душа трябва да държа,ама не става  Crazyнито с играчки мирува,нито с нищо  ooooh!
Десис,съчуствам ти мила  Crazy Heart Eyes
За акането ,ние ставаме като домат с ай такива  Shocked, Joy
Ние имахме проблеми с коремчето и данонино не см давала  Peace,сокове също
Бодливке,стига ма кара да точа лиги пред компютара  Mr. Green
Ние освен,че не спираме да мрънкаме с дръго не мога да се похваля  ooooh!,та за това няма да коментирам  Crazy

# 94
  • Стара Загора
Марго я пак погледни хубави датите. Аз мисля, че ви има!!!!

# 95
  • гр.Плевен
Марго я пак погледни хубави датите. Аз мисля, че ви има!!!!

О, извинявай, заблудила съм се с предходната тема, ама нали ме ЕГН-то ме ръга в ребрата... smile3538

# 96
За соковете - ми децата много се пристрастяват към тях, защото са сладки. Но убиват апетита, защото са си много калорични! А всъщност лошото е, че са с голяма киселинност и вредят на стомахчето! Те в някой момент ще ги открият де, ама сега докато Марти е още "незнаещ" ми се иска да запазя стомахчето и да има апетит за зеленчуците. Полодовете сега са в бурканче, а после просто като плодове ще имат и фибри и др. такива полезни

Именно Simple Smile И мерси за идеята за чая.

Слънце, сега като каза Маргото и аз се зачетох на първа страница и не успях да видя никъде Ния на Бухта  newsm78

За срещата утре да кажа, че много ни се идва, но не знам ще успеем ли, тъй като ми излезе работа... Така че ако не се появя до 14.30, да знаете че няма да дойдем.

Нинче, честито ходещо момче! И Ники прави от 5-6 дни по 2-3 крачки сам, но аз не го броя докато не се пусне и да заходи от единия край на стаята до другия Simple Smile Иначе няма страх и се пуска, дори се мята напред с главата, но е нестабилен и ако не го хвана, ще си я разбие Simple Smile

# 97
Честито Нинче за радостното събитие. Май ще имате и друг празник преди РД-то Wink
Ох, Бодливка, смях се как темата била за януарчета и са те изтрили Crazy
Мария от седмица -две не иска да си ляга след баня вечер. Беснее до към 22:30- 23 ooooh!

Данонино на давам. Защо така те  е посъветвала педито , Крисче- води се че има в него разни хубави неща или?

Забарвих какво беше друго, съжалявам Rolling Eyes

Тони, честит наем,  много хубаво да ви е в апартаментчето!

# 98
Ха, здравейте
Направо съм като разнебитена, та ще ме прощавате, ако пропусна нещо Peace
Честити ходещи крачета на Радо Hug,
Тони, супер, че сте успяли да подпишете за апартамента Rolling Eyes

ЧРД на Лъчо на 22

Тези дни Алек хич не спи хубаво и съм като убита. За срещата утре - много ми се искаше да дойда, ама май няма да успея Tired Пожелавам ви хубаво да си изкарате (в което не се съмнявам)
Рила това с командата направо ме уби Joy, сладур, да го нацелуваш Hug
Хайде лягам, че утре в 6 трябва да съм станала...

# 99
Само да кажа за Данониното

Опитвали ли сте тези на Хумана - Фруктини Йогурт?
много са готини и са със сок от грозде подсладени - дават се за след 6 месеца
http://www.humana.bg/Product%20List/demo_productlist_yogurti.html

# 100
Здравейте и от нас

Нинче, честито ти проходило момченце Simple Smile

22, ЧРД на мъжа ти, много да те слуша Grinning

Алекс мама, хахахаха благодаря за "нагледния " материал, позната картинка. Какво става с вашите зъби, ще излизат ли? Днес бяхме на консултация и доки рече, че хабер нямаме за зъби още Sadизчаках си чакането вече...

JoyРила, представям си Марти как ляга като войник, сладур Grinning

kikoikris
, аз винаги къпя сама малката, само че тя си седи седнала във ваната и цопа Simple Smile. Накрая тя вече стъпва и я държа с една ръка през гърдичките и  с другата поливам с душа

Данонино изобщо не ми е дошло на ума да предложа на малката, те са си доста сладки, аз с баткото се боря отвреме на време, че той все магнитчета нещо, буквички събира и все иска да купуваме Whistling

# 101
  • София
Ха добър вечер и от мен !

То стана никое време, ама нищо де.
Нинче - честито ти проходило момче Simple Smile

Окич и при нас е същото положението с играта след баня. Какво й се случи на таз Биба. Миналата седмица поне спеше повечко през деня - средно й се събираха по три часа..., та си мислех, че от там са й идвали силичките. Но продължава този период.

Рила - много ме развесели с командата "легни". Утре много ще се радвам да се видим, както и порасналия Марти  Hug А за йогуртчетата на Хумана - давала съм от тези с ябълка и боровинка - по препоръка на педиатъра, като преходни към въвеждането на киселото мляко... но ги спрях без време, че пак се появи обривче... То не се разбра дали от това беше обрива, но пък Бибата с такъв апетит ги лапаше...

СЗА- дано да успеете да дойдете утре - ще се радвам да се запознаем на живо

Иначе за Бибата няма да казвам голяма дума, че като гледам тенденцията - на срещите децата опровергават думите на майките си. Само ще кажа, че ще се радвам да бъда опровергана утре Wink

Сигурно пропускам нещо, но здраве да е

Лека и спокойна нощ на всички и големи и мънички !

# 102
Здравейте!
Честито на Тони за новата къща!
Честито и на другите с поводи.

Мънки, много креативен мъж имаш - хем плакне, хем оросява мозъка, хем той фитнес си прави  Joy

kikoikris , аз винаги къпя сама малката, само че тя си седи седнала във ваната и цопа Simple Smile. Накрая тя вече стъпва и я държа с една ръка през гърдичките и  с другата поливам с душа
И при нас къпането протича по този начин, но в коритце на стойка и успява да окъпе всички наоколо си! Иначе с пишлето не си играе и не винаги го хващам когато ака.

Нинче, честито ходещи крачета! Митко пък след падането от леглото стана по-страхлив и сега ходи приведен като баба, когато се държиза ръцете ни, но започна да се пробва да пълзи. Е, още се влачи по корем, но днес се изправи на колене и... си думна челото в земята. Много тежи тази глава, ейй, сигурно не е само с бръмбари пълна  Laughing

Извара и Данонино не съм давала. Данонино скоро няма дадам, че давам витамин Д и няма да мога да дозирам точно.

Бодливка, мерси за масажа, сега ще спя сладко  Grinning

Имаше и друго, ама нещо се разсеях с тези масажисти...

Ние утре няма да можем да дойдем, че днес направих по-дълга разходка (до центъра) и Митко рева докато стигна до метрото - явно му беше твърде студено и неприятно.

# 103
Да се разпиша и аз в новата тема. Добре, че Слънцето и Нинчето ги правят основно, та разчитам да не бъда изритана като Бодливка, тъй като и те са с февруарски бебоци  Mr. Green
Тия дни нещо не ми беше до писане. В понеделник детето пада 4 пъти от офис стола, от леглото ни и два пъти от изправено положение - направо не ни беше ден. Добре, че нищо и нямаше.
Честита месечинка на Борката  Hug
22, да ти е жив и здрав мъжа и много да те глези!
Браво на Стела, София, Радо и Ники, които пристъпват свободно!
Деска, Викито много е пораснала, а и както винаги на снимките изглежда като кротко агънце  Heart Eyes
Сок дадох на Нова година на Хип за разстройство по препоръка от педи и един от моркови, тъй като Мария беше болна с температура и не ядеше. После не съм давала. Данонино също, но мисля да купя от тези на Хумана, че много ги хвалят. Но аз още и кисело мляко не съм давала  Embarassed В събота дадох риба сьомга на Гербер, а вчера някаква херинга на Хип - излапа ги до дъно. Някой вече да е давал агнешко, свинско или говеждо?
И аз от чувалчето от МайТойса съм мноооого доволна.
Алекс-мама, Мария ака със същата физиономия  Joy  2-3-4 пъти на ден.....
Забравих какво още щях да пиша  newsm78
Сетих се, че и аз стискам палци на Шу и Яна  Hug
Тони, честит ви нов дом!

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 00:38 от shushi_13

# 104
  • Варна
Мечо Пуух, отпадаме от класацията за най-късно пробило зъбче Simple SmileSimple SmileSimple Smile Тръгнах да записвам датата и познайте какво... Първото зъбче на баткото се е показало на абсолютно същата дата. И това, ако не е съвпадение!

Бухта, Мънки, много се смях със стимула на Ния да пропълзи и аеробиката на Илийко.

Честито ходещи краченца на Радо, нов дом на Тони и семейство, месечинки и пр. поводи за отбелязване!

Общи условия

Активация на акаунт