Честито, Нинче, макар да не знам дали е за честитене.
А може и да има и други.Колкото за клипче, то има доста време докато стигнем Стела и София.
Честито, Нинче, макар да не знам дали е за честитене.
А може и да има и други.
, но пък е поникнал 3 см. и вече е 76 см. Другия месец ще ни пратят на детски хомеопат за таласемията, та да видим
Иначе нещо, което с някого коментирах, ама не помня с кого, щом пълзи дечко, може да се спрат гимнастиката и масажа вече 

)))))))))))))) - като му кажа лягай и той се пльосва по корем много ентусиазирано пъха ръчички под корема и седи така 5 секунди! След което скача и се хили и чака да му кажа БРАВО!!!!!!!! Направо се попикавам от смях! 

,ще видя на какво ще се спра 
,на мен от 2 месеца ми трябва задължително помощник,страх ли го хвана от водата,не знам,но не иска да седи,иска да е прав,съответно трябва да го държа,пък и душа трябва да държа,ама не става
нито с играчки мирува,нито с нищо 

,сокове също
,та за това няма да коментирам
И мерси за идеята за чая. 
Иначе няма страх и се пуска, дори се мята напред с главата, но е нестабилен и ако не го хвана, ще си я разбие

,
Пожелавам ви хубаво да си изкарате (в което не се съмнявам)
, сладур, да го нацелуваш 

изчаках си чакането вече...
Рила, представям си Марти как ляга като войник, сладур 
. Накрая тя вече стъпва и я държа с една ръка през гърдичките и с другата поливам с душа

А за йогуртчетата на Хумана - давала съм от тези с ябълка и боровинка - по препоръка на педиатъра, като преходни към въвеждането на киселото мляко... но ги спрях без време, че пак се появи обривче... То не се разбра дали от това беше обрива, но пък Бибата с такъв апетит ги лапаше...

. Накрая тя вече стъпва и я държа с една ръка през гърдичките и с другата поливам с душа

2-3-4 пъти на ден.....

Тръгнах да записвам датата и познайте какво... Първото зъбче на баткото се е показало на абсолютно същата дата. И това, ако не е съвпадение!