Имайки предвид проблемите със запека й, за мен беше адски важно. Дано й повлияе добре! 
Направо още не мога да повярвам, но съм много щастлива. Да ми имам поводите за щастие
Имайки предвид проблемите със запека й, за мен беше адски важно. Дано й повлияе добре! 

/, но това тук си е нормално. Само аз влача пЮретата, когато сме навън, на нашата възраст, по ресторантите, децата си ядат порции, каквито ядат възрастните
Гостите си нахълтват директно с обувките отвън, няма значение, че виждат, че бебето е все на пода и лази навсякъде. Изобщо не им хрумва, че чистя всеки ден и не е редно да се разхождат с обувките, където тя пълзи
В крайна сметка искам да я привикна още от ранна възраст на здравословна храна и се надявам и като порасне да си продължи на нея (въпреки че не е сигурно).
, ама не мога да разбера защо не ми дава да надписвам и редактирам, не знам. И снимките са наобратно и не мога да ги обърна 
браво. Аз имам да записвам магистратура и още се чудя кога да е.
А докато го науча да се събува вкъщи
. Но сега вече е съгласен с мене за много неща и сме решили, поне Софи да опазим от всички боклуци като чипсове, шоколади, тестени сладки неща, мазнини и сол, пък да видим дали ще успеем
Пак се благодаря, че пие доста мляко.

А докато го науча да се събува вкъщи
. Но сега вече е съгласен с мене за много неща и сме решили, поне Софи да опазим от всички боклуци като чипсове, шоколади, тестени сладки неща, мазнини и сол, пък да видим дали ще успеем
), мазнини и сл съм съгласна на 100%.

След няколко месеца може изобщо да не иска да стои в стол за хранене... Но не знам де, зависи си от детето - Ники яде в скута ми ако му давам от нашата храна, иначе си седи и на стола да си яде кашите. Гого ядеше в столаза хранене до към 2 годинки, дори и по-рано май - абе като почна да седи стабилно на малко детско столче, започна да яде на масата в хола, която е ниска, а после му купихме една малка масичка или в скута на някой на големия стол.
, а и след годинката с някои определени неща като ядки и т.н... (или ако има показания). Що се отнася до здравословното хранене на децата - мит е, че детето може да бъде научено да се храни здравословно. Истината е, че детето се научава да се храни с храната и по начина, който се храни семейството. Ако в семейството се яде здравословно (т.е. без мазнини, без много сол и захари т.н.), то и детето се научава да се храни така, ако обаче мама и тати ядат мазни пържолки и очакват малчо да хрупа броколи и брюкселско зеле отстрани, няма как да стане.
).
). Но я влезте с обувките у дома след ходенето хо софийските улици - дори и лятно време са мръсни. А като съм била в чужбина ми направи впечатление, че дори прах няма по обувките ми - първият път като ходих в Лондон, този факт ме изуми много. Не казвам, че трябва да е така, но в повечето държави в Европа наистина се поддържа доста по-чисто.
След няколко месеца може изобщо да не иска да стои в стол за хранене... Но не знам де, зависи си от детето - Ники яде в скута ми ако му давам от нашата храна, иначе си седи и на стола да си яде кашите. Гого ядеше в столаза хранене до към 2 годинки, дори и по-рано май - абе като почна да седи стабилно на малко детско столче, започна да яде на масата в хола, която е ниска, а после му купихме една малка масичка или в скута на някой на големия стол.