Дребния ми спи в ръцете и е супер крив-вади трети зъб или поне се опитва.
Сега се вълнувам,а на рождения ден сигурно ще подхвръквам... 

Имам пред вид подобни на това: http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.475
Намерих му цаката да го изтощавам. 

Забранила съм вече в къщи да има сладки неща, но кой ли ме чува...
Остава ми надеждата, че като е с нас на масата вижда и хапва от нашата храна...
Дебелите струваха при нас 11 лв. май, а тънките (ама те се разкапват веднага като ги обуеш) са по 5 лв. Мисля, че вътре са 50 или 100 калцуна!
Е, като слизахме от колата каката ми звъня да каже, че София ревала и бързо да се прибираме, та добре, че бяхме пред входа вече. Майка ми не могла да я приспи, забъркала и "някакви буламачи" както се изрази
), София тотално я отсвирила, щото си чака "цоки-цоки" детето, абе циркове. Аз пък съвсем изключих, че филмът е 3 часа и мислех, че ще се приберем за вечерното кърмене, ама...С 2 думи опитът е полу-успешен, така да се каже, явно още за никъде не сме. Или ще се връщаме 1 час по-рано, ако ходим някъде и така.
, а и близо 300 лв, няма да дам за спирала, та каквото ще да става.
Ама може да пробваш все пак - така, за идеята
Може и при нас да е вследствие на гледане на 2 кучета до преди 10-на години. Винаги сме имали куче вкъщи, но при спазване на една нормална хигиена(без престараване), мисля, че няма проблем. Не можем да направим стерилна обстановка, все пак, а и не е нужно. При положение, че София 2 пъти е нахапвала пръчка навън и н-пъти подметките на джапанките и обувките, ако не я видя навреме
, не виждам смисъл да се вманиачавам на тема чистота.
отказах и искам да го гледам на 3D!Добре че сте успели да се организирате,при нас също е възможно-само че напоследък мъж ми все уикендите го привикват пак на работа,затова не смея да планувам вече нищо. 

Затова засега се пазим по метода "паИ сеееее..!" 

И той не може да ми се нарадва - само раздава прегръдки и целувки. Най-новия му номер е свързан с къпането - излиза от ваничката(прави опити и обикновено му помагаме) и се настанява в една кофа - такъв кеф му е да седи там, да изплисква цялата вода 

и като ми кажат "ние на времето..."