Примерна схема за захранване - 21

• 32 078
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
missence, това е кошмар някакъв, не знам как мъжът ти се е удържал да не предприеме по-крути мерки! Как не им е съвестно на тези хора, просто се чудя!
Въпрос: Мога ли да добавя към оризовата каша тиква? Нашият хич не я хареса преди, та да пробвам така, един вид като плод да я предложа пак?
Втори въпрос: Понеже се каня да въвеждам банан - като го намачкам, как го давам, да го смеся ли с мляко? Само бананът надали ще му хареса като консистенция...  newsm78

# 226
  • not found
Да , добави към оризовата каша тиква , аз така я давах  Peace
Ти само банан ли ще даваш ? И него можеш да го дадеш с тиква  Peace

# 227
  • София
благодаря ви за подкрепата,

gundie ,

по-добре сме, днес имаме още едно преливане и ще започна да давам морков и картоф по предписание на лекарката. Глутенът ще го спра за малко, няма как- диета  Rolling Eyes

# 228
  • София
Golden*Carnival , мерси! Ами и аз се чудех за банана как да го предложа. Не знам за комбинация с тиква, ако я хареса, би могло, ама ако пак не я ще... Не може ли само банан?

# 229
  • not found
Аз за пръв път като му дадох банан , реакцията му беше следната  Sick Но после като му го смесих с какво беше ябълка май прие вкуса , най -добре първо го смеси с някой познат вкус  Peace

# 230
Знаете ли дали Плазмон имат пюре от картоф?

# 231
Мацки, взех каша Грис на Милупа /ориз, царевица, тапиока/ и сега се чудя с какво да я смесвам?

# 232
Ох, сега прочетох за преживяванията на missence. Сърцето ми се сви..

# 233
Espa, Stelfy
Благодаря за инфото, ориентирах се Simple Smile

# 234
Специални благодарности на Стелфи!!

Имам още един въпрос. Нали като е захранено детето вече задъжително се предлага вода? Но аз като си я кърмя след всяко хранене трябва ли да се дава И вода?????? Тя даже под формата на чай не я иска...  newsm78

# 235
  • Видин
Знаете ли дали Плазмон имат пюре от картоф?
Че те Плазмон имат ли пюрета  Rolling Eyes Не знаех!
Чист картоф има само на Семпер май че  Rolling Eyes

# 236
Да - Плазмон имат и пюрета, но се срещат по-рядко от други марки. А Семпер са спрели вече картофеното си пюре.

# 237
Здравейте,
да ви попитам за кашата от Елда на ХИП, на кутията пише че е за 4+ месеца, без глутен, а чета из интернет че е богата на белтъци и май е по алергенна и се дава след 6 м. Ние се захранваме от 3 седмици, ядохме оризова каша, която ни запече. Сега мисля да дам елда.
Някой давал ли е такава каша, какъв е ефекта - запичащ или регулиращ? Имате ли някакви отзиви за кашата?

# 238
И при нас ми се струва, че действа запичащо.

# 239
  • not found
Аз дадох елда на 7 мес.  , имаше регулиращ ефект .

Общи условия

Активация на акаунт