Примерна схема за захранване - 21

• 31 319
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Бебо е на 6 месеца и половина. Вчера не ми отказа пюренцата, та се чудя сега накъде ...

# 721
Бебо е на 6 месеца и половина. Вчера не ми отказа пюренцата, та се чудя сега накъде ...
ами давай тогава, щом не отказва, моето дете отказваше като му беше възпалено гърлото-педи каза, че му драска на гърлото

# 722
Момичета, благодаря за отговорите. Ако давам кашата следобед обаче ние имеме 2 хранения тогава - около 14:30 - 15:00  и около 17:30 - 18;00. На кое от двете да я давам - това, което е по-близо до лягането, или на по-ранното?
И още един въпрос, когато правите безмлечна каша с плодово пюре, кашата с кърма/АМ ли я правите или с вода?

# 723
Давай кашата на по-далечното ядене от лягането-уффф, че се изказах-абе около 15-16 часа...аз я правя и с двете, разреждам кашата с мааалко водичка и после като сложа плодовете , слагам и ам-накрая, който също е разреден с вода, абе според консистенцията , която ти е нужна и според нужния млечен прием, аз ако я правех само с ам щеше да е много млякото

# 724
  • София
ЕДИТ: все се каня да питам какво мислите за тази каша в бурканче:
Фина оризова каша с био плодове: 79% плодове* (ябълков сок* от концентрат на ябълков сок*, ябълки*, манго*, праскови*, кайсии*, банани*), 16% ориз* варен и смлян, вода, оризово нишесте, витамин Ц.
* от контролирани биологично чисти райони.
Еко контролен орган: ДЕ-013, страха на произход: Германия.

Производител е PEWA Warenhandeksgesellschaft Gmbh за Kaufland  Whistling Whistling Whistling

Дженивас, аз не давам АМ под никаква форма. Безмлечна каша давам с вода + плодово пюре  Peace

# 725
  • Силистра
Момичета имам въпрос ябълка и морков /домашно/ си е плодово пюре, или греша?

И още един детето е на кърма, цока да кажем към 8.30, след три часа пак е гладен, давам пак кърма, след час зеленчуково пюре, ами след три часа пак е гладен, не би ли трябвало вече да увеличава разстоянията между храненията?

Относно кашите напълнява се от брашнените каши с които са ни хранели нас, на всичко са слагали препечено брашанце, но с днешните каши не мисля, че се пълнее.

# 726
За разреждането на храненията- ами моят син си ги разреди чааак на 9 м, а до скоро пак хапваше по малко нощем, сега пък много ги разреди

# 727
  • Видин
Моето хлапе пак си хапва на същите интервали откакто сме се захранили. Не че изяжда някакви огромни количества де - рекорда му е половин буркан от 125гр - домашен банан  ooooh! Всичко друго беше по малко  Peace
И продължава да си се буди нощем да яде. С нищо не се е променил откакто сме се захранили  Crazy

# 728
Светли, и ние не сме разредили още храненията, яде си през 2-3 часа.

# 729
Stelfy, много си изчерпателна със закуските /както винаги Simple Smile/. Изобщо стила ти много ми допада - пишеш винаги интересно и интелигентно.  bouquet Аз понякога давам и кисело мляко с намачкан банан.
Относно дали и двете закуски не са едни и същи - ами нали сутрешната е със сирене и масло /един вид солена/, а следобедната - с плод /сладка/. И на мен все ми се струва, че преобладават кашите в менюто. За сметка на количеството плодове например  Thinking. Но има един друг вариант, към който май са преминали доста майки - след следобедния сън, към 16-17ч. дават само някакъв плод, например банан и после към 19ч. дават като вечеря супичка (с хляб). Но става въпрос за по-големи дечица. Какво ще кажете?

# 730
Предвид огромните количества храна, които поглъща Симона, не би следвало да се буди през нощта, но не би. Изпива си доволно количество мляко на два-три приема.  Mr. Green

# 731
Предвид огромните количества храна, които поглъща Симона, не би следвало да се буди през нощта, но не би. Изпива си доволно количество мляко на два-три приема.  Mr. Green
Франчи, същата работа и при нас - имаме поне по 2 нощни (или много ранно-утринни) кърменета.

Jenivas, кашата правех с кърма само в началото, докато захранвах. Сега - с вода и плодово пюре и после - докърмяне.

# 732
Момчита освен банани и ябълки какви други пресни плодове мога да давам?Портокали може ли да изстисквам със сокоизтисквачката?

# 733
Аз вчера пасирах круша и ябълка

# 734
Ако намериш и домашни круши. Манго също може. За портокал е рано.

Общи условия

Активация на акаунт