1 ЕГ Варна - Тема 2

• 4 602
  • 74
  •   1
Отговори
Сайта на училището : https://www.1eg.eu/

Стара тема : https://www.bg-mamma.com/?topic=1050354.795

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 23:31 от Фран

# 1
Radina, благодаря за темата! 💐
Надявам се до края на седмицата да обявят разпределението за профилите в 11 клас и датите за РС.

# 2
  • Варна
Благодаря за темата! От няколко години без пряка връзка с гимназията, но с много познати деца на приятели в нея. Доколкото си спомням разпределението по профили го правеха в последния възможен момент, защото все имаше някакво разместване.

Родителските срещи за първия срок май бяха края на октомври или началото на ноември.

# 3
  • Варна
Аз да попитам за новите суичъри. Някой купил ли е, заслужават ли си ще се носят ли? От миналата година са май въведени.

# 4
На Alexander Spade ли? Купих, носи го, че даже му и треперя като го пера.

Аз още не съм съвсем наясно, видях списъците за учебници за 11 и 12 клас, за 10-ти ще трябва ли да се купува нещо, по език поне?

# 5
  • Варна
На Alexander Spade ли? Купих, носи го, че даже му и треперя като го пера.

Аз още не съм съвсем наясно, видях списъците за учебници за 11 и 12 клас, за 10-ти ще трябва ли да се купува нещо, по език поне?

Да, за същите става дума. Пропуснахме момента, когато можеше да се пробват, сега само поръчки по телефона...
Както са го обявили в сайта, аз разбирам, че само 11 и 12 клас ще си купуват учебниците и то само тези по ПП.

# 6
В една друга група чета, че някои деца са си взели учебниците и по езиците + УТ към тях. Което за мен означава,че няма да купуваме нищо.

# 7
Разпределението по профили е пратено на децата в школо

# 8
Аз да попитам за новите суичъри. Някой купил ли е, заслужават ли си ще се носят ли? От миналата година са май въведени.
Здравейте!
Моята дъщеря също е приета в 1 ЕГ с така желания от нея английски. Това й беше първо желание и успя още с първото класиране😀
Суичър и худи(без цип отпред) поръчахме веднага след като записахме щерката в гимназията. Дори тя ги пробва на място и много се хареса с тях. Изглеждат качествени,но ще видим след изпиране🙂 Ще ни ги дадат на първата родителска среща.
Имам въпрос. Касае Школо...Как става прехвърлянето към новото училище? Все още ми излиза инфо от старото...Моля за съвет🙏
Впрочем изчетох цялата стара тема и намерих много полезна информация! Благодаря на всички за споделянето🌻 Искам да благодаря и на Радина за новата тема🌷

# 9
Имам въпрос. Касае Школо...Как става прехвърлянето към новото училище? Все още ми излиза инфо от старото...Моля за съвет🙏
Впрочем изчетох цялата стара тема и намерих много полезна информация! Благодаря на всички за споделянето🌻 Искам да благодаря и на Радина за новата тема🌷

Aко все пак продължим с Школо, то просто като се логнете с Вашия акаунт ще видите, че детето е вече в 8 клас на 1 ЕГ, а не в 7 клас на ОУ XXX. Нищо не се иска от Вас да правите.
Ахх, сега ме подсетихте да си потърся къде съм си записала акаунта за  НЕИСПУО Simple Smile

# 10
скаридка , благодаря🌻

# 11
  • В центъра на моретата
Регистрацията в Школо в новото училище се потвърждава от класния, доколкото имам спомен. Ще го видите, процедурата е по-тромава и вероятно ще стане чак след началото на годината. НЕИСПУО мисля, че е паралелната информация, която отива в Министерството.

# 12
zaek , благодаря🌼 Ще ни кажат на родителската среща в този случай🙂 Вчера пробвах с излизане и влизане в профила,но не стана. Изписа ми,че все още училището не е качило базата данни в системата и да се обърнем към училищ.администрация или класния ръководител...

# 13
Рано е, едва тази седмица излезе разпределението по класове на децата. Нека класните имат време да си свършат работата в Школо.
От родителите единствено се изисква при проблем, и то след началото на учебната година, да сигнализират класния.
НЕИСПУО е МОНския ел.дневник и досие на ученика. Лично моите очаквания бяха да забранят използването на частни разработки за Ел. Дневник след скандала с продажбата на Школо, но май се размина за сега

# 14
Много се надявам да си останат на Школо, това НЕИСПУО е голямо недоразумение. Някой лапна едни пари и до там...

Общи условия

Активация на акаунт